A Jobbik értékelése szerint az MSZP-nek és a Fidesznek is az a célja, hogy utóbbi kormányon maradjon. Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypárt közpénzzel is hajlandó támogatni a szocialistákat, hogy megerősödjenek, a két párt retteg attól, hogy a Jobbik kormányra jut, és el akarják kerülni az elszámoltatást. A jobbikos politikus az összefogásra példaként hozta, hogy a kormány lapszámonként több millió forinttal "pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát". "Az elvtelenség netovábbja, hogy a brüsszeli helytartók hazai szócsöveként funkcionáló lap egy meggyőződésével teljesen ellentétes, demagóg propagandának biztosít egész oldalas felületet" - fogalmazott Szilágyi György, hozzátéve: miközben a kormány a metróbotrány felgöngyölítéséről beszél, annak a lapnak is fizet, amelynek közvetett tulajdonosa, Puch Laszló az OLAF-jelentés szerint 331 millió forinthoz jutott a Siemenstől. A legnagyobb...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A 2018-as választáson indul 20 ellenzéki párt, 30-féle programmal!
Kinek a műve lesz ez, ha nem a Fideszé???
Szókrakész
@bencemacska: "indul 20 ellenzéki párt, 30-féle programmal!"
Orbán baba és a 40 rablóé.
JAJMÁR
Hát nem állítom, hogy az mszp nagyeszű, de annál több esze van, hogy aprópènzért eladja magát!
Lehet, hogy volt, - esèlyes - van, vagy lesz együttműködés, de azt ez a támogatás nem bizonyítja.
coni
Botka Mesterházyt küldi Veszprémbe, mert különben a Fidesz nem bír el Kész Zoltánnal aki elvette a Fidesz 2/3-át. Kell ennél több bizonyíték, hogy mi folyik itt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.