A legutóbbi nyilatkozatából úgy tűnik, Gyurcsány kezd kihátrálni az "Orbánnak van egy svájci bankszámlája sztoriból", nem zárja ki, hogy az egész orosz vagy fideszes provokáció, a számlakivonat pedig, amit látott, hamis. Az ügy jelentősége túlmutat Gyurcsány Ferenc szavahihetőségén: innentől bárki bármivel előáll, ugyanezt rá lehet húzni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Miért kellett volna bárkinek bocsánatot kérnie? A 30%-os reálébéremelkedésért? A 40%-os reálnyugdíj-emelkedésért? A nyugdíjkorrekcióért? A babakötvényért? Az özvegyi nyugdíjak radikális emeléséért? A családi pótlék drasztikus emeléséért? ( Megjegyzem, azóta sem emeltek rajta!) A sokszáz kilométer autópályáért? Az érettségi csaknem általánossá tételéért? Az egyetemek megnyitásáért? A jövedelmi olló zárásáért? (8,3-szeresről 6.5-szeresre) Hülye cikkíró!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Gyurcsány komolytalansága, szava hihetetlensége, hazudozása a teljes ellenzékre is ilyen fényt vet!
Béla333
"Azt mondja, ha igaz, amit lát, Orbán köztörvényes bűnöző, ha nem, akkor egy mocskos politikai játékban őt meg akarják vezetni.
A harmadik verzió pedig, amiről Gyurcsány egy szót sem ejt: innentől bárki bármilyen esetleges bankszámlakivonatot bemutat, kapásból rámondható, hogy hamis vagy provokáció."

Azért ez már olyan szintű megvezetése az embereknek, ami után komolyan meg kell kérdezni: Gyurcsánynak mi a szerepe ebben az Orbán féle maffiaállamban?! Kinek a szekerét tolja???
human
Feri! Ha ennyire amatőr vagy, akkor tessék elgondolkodni a visszavonulásról.
qxy
Na ezt is mondtam. Nem igazán jó lépés Feritől hogy baszogatja Viktort mert ö is bele tud köpni Feri levesébe és íme. . Valahogy ki kell magyarázni hogy rá akarnak lépni a faszára és hanyat lökni. De ezt finoman kell elő adni hogy aki eddig szeretett az szeressen igaz hazudós vagyok de nekik nem hazudok.és nem én vagyok a pöcs hogy azt hittem megijed Viktor
Ebből csak akkor lenne valami ha az egyik úgy érezné hogy rám kevesebbet tud verni és na azért is kiadom a kártyákat . és én mondom el a híveimnek hogy igen én is csaltam loptam , de lássátok feleim, mik vagymuk, az enyém kevesebb és ha most bíztok bennem akkor bebizonyítom. De akkor tenni is kell valamit .
Béla333
@Horizont: 18.26
Magát csinálta ki!
Azt kellett volna tennie, amit Magyar ügyvéd többször is elmondott: a rendőrségen/ügyészségen feljelentést tenni, még akkor is, ha ők elszabotálták volna a nyomozást.
Persze akkor az a veszély is fennállt volna, hogy ha a nyomozás során kiderült volna, hogy csak blöffölt, akkor őt kapták volna el hamis vád miatt!
Ezt a jelek szerint nem merte felvállalni, inkább ezt a mindenkit lejárató, csak Orbánnak kedvező folyamatot választotta.
Vajon miért? Kinek a szekerét tolja ezzel? Ja? Hogy Orbánét?!
CsipkeRózsa
Attól függetlenül, hogy Gyurcsány miért kezd visszavonulni, lehet, hogy megfenyegették.

Ettől függetlenül Orbán egy köztörvényes bűnöző, az egyéb gyanús ügyei, meggazdagodása miatt.
Béla333
@Horizont: 19.10
Már miért ne lehetne véleményem?
Pláne, hogy most bizonyosodik be az, amiről én már régóta írogatok, miszerint Gyurcsány csak az ellenzéki oldalt bomlasztja, ezzel Orbán szekerét tolja!
Fáj az igazság?
Olvasd el itt néhány cikkel arrébb a HVG cikkét: lépésről lépésre oltotta ki Gyurcsány az Orbán elleni ellenzéki támadásokat ezzel a komolytalan húzásával!
relatív
Az már igazán röhejes, hogy a regnáló médiája, és talpnyalói milyen mértékben ekézik a nekik nem bókolók bármelyikét, vagy csoportját.

A hazudozás csimborasszójaként másokra bármit mondani igazán emberi aljasság !

A napi politika - mert csak naponként találgatnak ki bármit - helyzetében senki sem lehet biztos semmiben, várható a regnáló valamilyen trükkje, vagy egyenesen a vezetőszáron masíroztatás minden média megjelenítésében...

Ugyanakkor a ténylegesen soraikban ülő megvádolt - a korábbiakhoz képest nagyságrenddel nagyobb csalásokat elkövetve - minden nap ott sunyít az Országházban, vígan vigyorogva...

A nyalócaiknak ezen kellene hosszan elgondolkodni, és nem vádolni ártatlan embereket rágalmaikkal ... IS !
Manhattan
Miért kellett volna bárkinek bocsánatot kérnie? A 30%-os reálébéremelkedésért? A 40%-os reálnyugdíj-emelkedésért? A nyugdíjkorrekcióért? A babakötvényért? Az özvegyi nyugdíjak radikális emeléséért? A családi pótlék drasztikus emeléséért? ( Megjegyzem, azóta sem emeltek rajta!) A sokszáz kilométer autópályáért? Az érettségi csaknem általánossá tételéért? Az egyetemek megnyitásáért? A jövedelmi olló zárásáért? (8,3-szeresről 6.5-szeresre) Hülye cikkíró!
relatív
A kiszolgáló média gyűjti a legsilányabb egyéneket, akik aztán a még valamilyen színvonalat képviselőket IS rendesen a víz alá nyomják !

A tapasztalatlan ( valós informáltságtól távol állókat ) állampolgárok bekerülnek ebbe a démoni hazugság-világba, és így következtetéseik rendre ferdére sikerül !

Így alakítja a regnáló a neki tetsző délibábos világlátást egy színházi kulissza mentén... IS !
nemkati
Mindentől függetlenül én nem úgy ismerem ezt az 0rbán nevű gerinctelen ártányt, hogy simán milliárdosokká teszi a rokonait, a talpnyalóit és hűbéreseit, miközben ő maga puritánként tengeti nyomorult életét. Ennek egyik fele (puritán életmód) eddig csak két miniszterelnökre, Kádárra és Hornra volt jellemző, 0rbántól nagyon távol áll a puritánság, bár kétségtelen, hogy a haverjai (Habony, Rogán, Mészáros, Vajna, Lázár, és még számosan) messze túltesznek rajta.

Gyurcsányban meg óriásit csalódtam, hogy ennyire meg tudták vezetni. Számomra már alig maradt megbízható ember a politikusok között.
emerencia
@Horizont: Nincs ez még lejátszva. Nyugtával dicsérjük a napot.
Aki Én
Ez is egy idióta kretén. Mondjuk orbánékhoz képest annyit a javukra lehet írni, hogy hozzájuk képest valamit kormányoztak is.
Viszont ezt az esélyt elb@szta. Ha nem volt biztos a dolgában, akkor inkább kussolt volna. Ha másért nem, legalább magából nem csinál nagyobb segget.
Az a baj, hogy orbánékhoz képest már egy Gyurcsány is alternatíva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.