Orbán Viktor egyike azon kevés magyar politikusoknak, aki 1990 óta a parlamentben ülnek. Igazi ősbölény, aki sok mindent megélt, igazi hétpróbás játékos. Hosszú pályafutása alatt elért mindent, amit ezen a pályán elérhetett. A loboncos hajú fiatal demokratából napjainkra már semmi sem maradt. Nem ifjú, őszülő halántékú, hosszú ideje nem is demokrata. A valódi verdiktet a Fidesz-vezérről először Popper Péter mondta ki.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én a "hétpróbás játékos" kifejezést csak "HÉTPRÓBÁS GAZEMBER" szókapcsolatként ismerem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Én a "hétpróbás játékos" kifejezést csak "HÉTPRÓBÁS GAZEMBER" szókapcsolatként ismerem!
papa.49
Mivel az üstház volt a járókája, gyerek szobája se volt és a tehén volt a radiátor )))))))))))))))))
nezelodo
Nem csak Popper, korábban a most már szintén néhai Veér András is súlyos állításokkal hergelte a meghasonlott "demokratát". Az meg hogy önteltséggel felpumpálva elbukta a 2002 választást, valóban rányomta a bélyegét az egyéniségére, mások szerint azóta intézkedéseivel bünteti a választókat, válogatás nélkül. Hogy a magánéletében mit okozott a hatalmas bukás, arról a neje mesélhetne, ha akarna, és merne...
Cefi
Popper Péter: Orbán Viktornak nem volt gyerekszobája

De volt. Csak a tehén volt benne a radiátor.
Cefi
@Horizont: Beteg szegény. Nem kicsit, nagyon. Na meg nem is érti amit írsz. Látod milyen gagyi fordítóprogramja van. Meg hát ezért kapja a baksist.
quadrocopter
@bencemacska: Popper Tanár Úr tapintatos volt, tudta, hogyan fogják érteni a "hétpróbás játékos" megfogalmazást!
quadrocopter
@durbincs: Mi van buzerás paraszt, ismét szerepelsz?
Desischado
@durbincs: Na most már tényleg húzz innen, de előtte mosd ki azt a mocskos szádat! Milyen jogon mersz te Horizontnak ilyen ősbukó módra megnyilvánulni?! Legalább tiszteld benne a nőt, te kretén! És kinek képzeled magad, hogy beszólsz itt Cefinek és Quadrocopternek?! a port sem nyelhetnéd mögöttük, az biztos! Szállj már magadba egy kicsit! És nem ártana, ha bocsánatot kérnél. Azt már tudom, hogy neked sem volt gyerekszobád, akárcsak ennek a tetű orbánnak!
nusika
durbincs: nu ari trebui, sa te amesteci in treburile altora!! Esti un om, care nu stimeaza oameni! Stai in banca ta sau daca nu te poti comporta, pleacá de aici!
karma1
@Horizont: @nusika: @Desischado: Az Isten szerelmere, NE SZOLJATOK MAR HOZZA, ez csak a legszarabb robotprogram! Most ot mukodtetik az ordogvadasz helyett! Kalap szart er a szokincse, pocsek a magyar forditoprogramja, olyan irasjeleket hagyott a mukodteto a programjaban, amibol egyertelmuen latni, hogy nem magyar anyanyelvu a program, hanem valami buzi roman, vagy orosz faszi mukodteti jo messzirol.
A kocsog sajat magat lajkolja, hogy ne tunjon ki a tobbiek kozul, amugy szart sem er.
Mar ezerszer kerdeztuk, mit jelent ez _ a jel az irasaiban ket szo kozott, es nem jon ra valasz, mert NINCS RA VALASZ!.
Ha nem valaszoltok neki, akkor pont ugy megdoglik, mint ordogvadasz. A Ti hsz-eitek tartjak mestersegesen mozgasban!

Nem irt ide le meg egyetlen komplett ertheto mondatot sem.
En pont leszarom , a mukodtetojevel egyutt. (Aki akar a Propi is lehet!)
Cefi
@karma1: @nusika: @Desischado: @quadrocopter: @Horizont: Az a "feladata" hogy szétbassza a topicokat. Ha nem szól hozzá senki, hát bukta.
micfild
@Horizont: hát.. én nem vagyok Popper Péter de pontosan ezt gondoltam én is.
szaboria1
@durbincs: Megdöbbenve olvasom a hozzá szólásait. Látom nem volt gyerek szobája meg elfelejtették megtanítani nem beszélünk csúnyán. Lehet válaszolni kulturáltan is ha nem ért egyet.
szaboria1
Popper Pétert személyesen ismertem nagyon nagy szakember volt. Elismert volt külföldön is. Már a kezdetekor meg jósolta O.V. egy mini duce, és ezt mind 2002-ben mondta. Mikor a választást elvesztette akkor látszott meg igazán mennyire begőzölt. Akkor mondta lesz ennek még böjtje ha még egyszer hatalomra kerül. Nagyon is bejött a jóslata.
karma1
@szaboria1: Lasd meg 00.18 es 05.28-as hsz-eket is. Ez mindent megmagyaraz,...:o))))
karma1
@Cefi: Tudod, en meg veletlenul sem valaszolok neki, nem szoktam robotokkal vitazni. Le van szarva. (Kulonben direkt irtam ezt ilyen kemenyen, meglatod, mi lesz ra a reakcioja)...:o)))
micfild
@szaboria1: 89ben a rendszerváltás idején 20 éves voltam. Amikor megláttam orbánt a tévében.. azt gondoltam magamban... úristen ez az ember nehogy hatalomra jusson.. ill soha ne jusson hatalomra. szerintem már akkor lehetett látni hogy valami nincs rendben vele. Nem tudtam- ma sem tudom megfogalmazni miért.. Megérzés volt... Viszont.. nem volt véletlen... Volt a szüleimnek akkor egy ismerőse... akit én is ismertem.. és akitől viszolyogtam irtóztam... és orbán totálisan rá hasonlitott... hazug álnok képmutató pasi .. (mert még él)
Az összes gesztusa, hanghordozása... mimikája... testbeszéd... mintha a pasit láttam volna viszont a tévében fiatalabb kiadásban. Az ez ember is mindenkin átgázolt, mindenkit átvert, taposott... - kamaszként már egy undoritó féregnek tartottam...
Amikor orbánt megláttam.. azt mondtam magamban.. jesszusomm.. tiszta pistabá. ...
Sajnos nem tévedtem.
Orbán a legelső perctől fogva hazug álnok képmutató...
Viszont pontosan tudta.. és mindig tudta.. mit kell mondania a hallgatóságának.
Ő sosem volt liberális vagy demokrata... akkor azokat a dolgokat azért mondta mert tudta.. a nép ezt akarja hallani.. a rendszerváltás utáni években arra volt igény.. Aztán a 90es évek végén már konzervatív lett... és bejött neki az is...
Ma már nehéz meghatározni hogy orbán miféle- váltogatja a köpönyeget a pillanatnyi helyzetnek megfelelően. Ha kell a kommunizmus retorikáját használja. (istenkém.. de sokszor hallottam gyerekként hogy gazimperialisták haldoklónyugat--nem gondoltam a rendszerváltás után hogy ez a duma visszatér) . Ha kell akkor náci eszméket hangoztat, rasszista vagy antiszemita..
és én csak nézek hogy minden amit tesz vagy mond, rengeteg sok embernek nagyon nagyon tetszik.
Perwool
@durbincs: Tanár úr! Ha már nyelvtan órát tart! Vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz, vessző szóköz!
Amúgy meg kit érdekel a helyesírás, a tartalom a lényeg!Emlékszel Plagipali köztársaságelnökre?
A Te írásaidra visszatérve. Ha, egy óvodás betűtészta levest eszik, értelmesebbet szarik mint amit írogatsz.
Clavigo
@micfild: Kb. ugyan ez a véleményem nekem is.Orbán egy szimpla szarházi,,akitől hányingerem van azóta ,,mióta magasra dobta a szennyvíz.Mert nem egyéb,,mint egy szardarab...
szaboria1
@durbincs: Kisasszony már nagyon régen voltam.
quadrocopter
@durbincs: A szeku elhanyagolta a magyart, vagy nem voltál rá képes, buzera!

@szaboria1: Vigyázz, hízeleg a sunyi kócsag!
Ludmilla
ezt a durbincsot honnan a bánatból szalajtották?Sok bunkót hallottam már megszólalni,de ez mindenkin túltesz!Idióta fidióta,kitiltatni...
karma1
@quadrocopter: @szaboria1: durbincs annyira "occso" program, hogy csak a keyword-oket mondja, vesszovel elvalasztva, mert azt mar nem kepes kipucolni a szar programja.
Ne irj neki, ne etesd a trollt!
quadrocopter
@durbincs: Ne magyarázd magad, szekus buzera, az a csoda, hogy nem hátiulgombolós és kötözős "zakóban" vagy - primkó jószág!

@karma1: ennyire egyszerű, semmitmondó idegen jószág itt még nem unatkozott, mint ez az 1 nanobites agyu szekus nevelés!
Desischado
@Horizont: Szivemből szóltál! Nem kell törődni vele, vagy ki kell utálni! Ez már megy nekünk, nem igaz?
karma1
@Horizont: Latod, Csillagom, ordogvadaszhoz sem szoltam, aztan kesobb Ti se, ugyhogy az ordogvadasz kikopott innen, eltunt a francba. Lehet, hogy a mukodtetoje durbincs ne'ven hozta vissza ide ujra, de eleg hamar ra lehet jonni a "gepi" szovegebol, hogy ugy barom, ahogy van.
Direkt kozonsegesen irok neki, : kepzeld, meg sohasem kerte ki maganak! Ha elo ember lenne, mert regen elkuldott volna engem melegebb eghajlatra, hihi,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.