Márciusban nagy sebességgel, ittasan belerohant az előtte álló autóba, amiben ketten meghaltak, egyikük egy ifjúsági világbajnok kajakos volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..." férfi édesanyjának komoly anyagi megterhelést jelent az óvadék kifizetése, de vállalja azt. Az óvadék kiszabása kellő visszatartó erejű a szökés megakadályozására, ugyanis ha a férfi megszökne, akkor az a családja megélhetését sodorná veszélybe."...

ez olyan megható...
...kérdés, hogy így gondolják az elhunytak hozzátartozói is?
X-ray
Piára volt pénze a fószernek? Meg autóra, amivel gyilkolt?
maci0427
A Jó Isten büntesse meg mindazokat,akik , pénzzel és befolyással mindent eltudnak intézni - kitudnak bújni a felelősségre vonás alól - illetve jelentősen csökkenteni tudják a büntetésük súlyát egy bármilyen elkövetett bűncselekmény vagy szabálysértés után ! Éljék át többször ugyan azt a szenvedést és anyagi - lelki kárt , amit ők vagy bármelyik családtagjuk elkövetek mások ellen , egy szándékosan vagy a felelőtlenségük miatt okozott cselekmény miatt !
maci0427
@maci0427: -- Ittas gépjárművezetés - Drogfogyasztás alatti vezetés - Gyógyszer aminek hatása alatt tilos vezetni - Felelőtlen száguldozás - Közúton gyorsulási verseny - Erőszakosan,agresszíven,idegbetegen vezetni , a KRESZ. Szabályait tudatosan - szándékosan figyelmen kívül hagyni be ne tartani... és még lehetne sorolni azokat a cselekményeket, amik a szándékosság körében tartozik és a legszigorúbban kellene büntetni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.