Van, aki az ördögöt látja a miniszterelnökben, de olyan is akad, aki a keresztények megváltójához hasonlítja. Erről árulkodik az a festmény, amit a devecseri piacon fotóztak le. Az Index komoly ajánlatot tett a kép megvásárlójának: egy egész oldalas interjút biztosítanak annak, aki megveszi a a portrét. Az Orbán-kultusz elérte azt a mértéket, ami az alábbiakat egészen biztosan igazolja: a hithű fideszesek nem egy racionális vezetőként tekintenek Orbánra, hanem mint egy szekta legfőbb embereként Úgy imádják Viktort, ahogy más az Istent. Ikonokat festenek róla, szó szerint “hisznek” benne. Az elvakult hit olyan fanatizmust eredményez, ami már nem kérdőjelez meg cselekedeteket, törvényeket, hanem feltétel nélkül alkalmazkodik hozzájuk. Csak annyit kívánunk, hogy mindenkit a saját Istene óvja meg ettől az embertől!

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez semmi ahhoz képest, hogy még hisznek is neki! =))
justhpeter
Semmi furi, csak a közmédia szintje tört fel ismét. Remélem az eltakarítására hamarosan történik intézkedés.
nevemnick
A mindenit... reinkarnálódott Giovanni?
Valaki rohadtul átverte a fejét...
RonaGyuri
ez semmi ahhoz képest, hogy még hisznek is neki! =))
Nessy
Miért vagytok meglepve! Az illiberalizmus lényege a bigottság, a vakhit, a szervilizmus. A következő képen már a "tanítványai" is ott lesznek.
Remélem a következő "festmény" az Utolsó vacsora lesz!
Csizmás Kond
...miért kéne azt gondolni, hogy egyik imádója festette ?
...amúgy elég gyenge mázolmány, és hogy épp az ilyen senkitsemérdeklő képeket találja meg agy újság ..hát ez a gyanús benne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.