A Jobbik elnöke, Vona Gábor kezdeményezte azt a vitát, amely a tervek szerint élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.

Az ellenzéki politikus azt is elmondta, hogy a vitának valódi kérdésekről kell szólnia, mint például a nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségéről és a demenciáról.

Vona Gábor felvetné azt is, hogy a nyugdíjak vásárlóértéke csökkent a reálbérekhez képest, és megindult egyfajta polarizáció, amely differenciált nyugdíjemelést kíván. A jobbikos politikus beszélt arról, hogy a nyugdíjrendszert csak kellő járulékbefizetéssel lehet fenntartani, ez pedig összefüggésben áll az európai bérunióról szóló kezdeményezésükkel, a tisztességes bérek ugyanis fenntartható nyugdíjakhoz vezetnek. Emellett kampányol az otthoni és intézményi idősgondozás megfelelő háttérintézményeinek kialakítása mellett is. – írja a Privátbankár.

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/ATVzrt)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csoda, hogy Simicska Lajos, a szobatárs 2015. februárjában egy szép napon tömören megmondta a véleményét? Azóta ünnepeljük a G-napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Ugyan már, hazugság vizsgáló , persze . Hiszen a császár már akkor sem mer nyilatkozni ha nem a fizetett népcsoportok vannak az előadásán . Akkor sem mer nyilatkozni ha csak simán megkérdik , helyette ilyen Halász János forma faszkalapokat tolnak a nép arcába , aki annyira sötét ,hogy Rezsi Szilárd ő hozzá képest egy fényképészeti vaku fényével bír. Megfigyelte valaki , hogy még nem voltak hatalmon , minden évben Fidesz nagy gyűlés volt rendezve és hatalmas sikere volt , szinte mindig . Mióta eljátszotta a teljes becsületét azóta bujkál a nép egyszerű gyermeke a még egyszerűbb alattvalók elöl is. Mindig szóvivők és testőrök kísérik . Minden pillanatban elmenekül a kérdések elől és ha ez sem sikerül akkor a válasz egy pökhendi oda kaffantás ami azonnal támadásba megy át. Ez az ember és csapata egy gyáva jellemtelen gané társaság , akik az országon kívüli Magyarság megvesztegetésével , alamizsnával az országban élő nyomorgók terhére történik ,kizárólag szavazat szerzés céljából. Ezekhez képest a Szocialisták patkoló inasok voltak egy bentlakásos iskolában . Pontosan ezért tervezik az iskolákba bevinni a nagy nemzeti hovatartozás kreált eszméjét , hogy már az általános iskolásokat is a hűbéri magáncélra szocializálják , elhivatott izmusok terjesztésére. Valószínűleg az ilyen jellegű nyári táborokat is bevezetik , ahol hazafias életritmust tanulhatnak a következő felnövekvő népcsoportok mindezt fegyver használattal megspékelve , hiszen már most akarják a kötelező lövészetet és nemzeti együttműködés bevezetését , amivel alapjaiban teremti meg a Hitler Jugend eszmeiségét .
bakegya
Ez az abszolút lehetetlen!-kizárt,G vicctor ehhez gyáva!!!
bence
@Eladott Ország: Nem inkább úgy mint ovi ?
Desischado
Muhaha. orbán meg egy nyílt vita?! És hazugságvizsgálóval?! erre befizetnék, de két dolog garantált: egy, soha a büdös életben nem vállallna egy vitát, mert felmosnák vele a padlót, kettő, a hazugságvizsgáló már akkor visítana, ha meglátná a g dádét!
Sámannus
Ha követni akarják a vitát is, akkor kéne csak jelezni, amikor igazat mondanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.