Csak hogy mindenki pontosan értse hogy kiknek szólt az ellehet menni szöveg! Gyurcsány Ferenc  miniszterelnökként sok olyan dolgot tett amit ma már nem tenne és sok olyat amit ma is megtenne. Ilyen például a felső százezer igazságos közteher viselésre bírása vagy a 65 év felettieknek ingyenes utazásának a lehetővé tétele. Gyurcsány miniszterelnökként összetűzésbe került a hazai vállalkozók egy részével a vita hevében mondta azt a mondatot Széles Gábornak és a többi milliárdos vállalkozónak hogy el lehet innen menni itt lehet minket hagyni. Talán furcsák lehettek ezek mondatok egy milliárdos miniszterelnök szájából ahogy az is szembeszállt a tisztességtelen milliárdosokkal szemben, de őt éppen az különbözteti meg a többitől hogy ő milliárdos politikusként is ember. Gyurcsány azt is vallja hogy a milliárdos elit ne szóljon bele a politikába és ne ők döntsék el ki a jó miniszterelnök. Noha furcsának hatott ez a “harc” hiszen Gyurcsány is milliárdos akárcsak Csányi vagy Széles de...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szeretem benne, hogy soha nem tagad le semmit. Levonja a tanulságot, és a legjobb tudása szerint tesz. Elhivatott munkájában. Tisztességes, azért nem kell az országnak és ellenfeleinek. Szokatlan nekik az ilyen ember...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Szeretem benne, hogy soha nem tagad le semmit. Levonja a tanulságot, és a legjobb tudása szerint tesz. Elhivatott munkájában. Tisztességes, azért nem kell az országnak és ellenfeleinek. Szokatlan nekik az ilyen ember...
Nessy
Azért kiváncsi lennék, Mészáros Lőrinc mire vinné, ha tényleg a saját erejéből és tudásából kellene elérnie valamit a Lajtán túl!
elnyomott
Talán húsz év múlva megértik az emberek, milyen is lett volna, ha Gyurcsány lett volna miniszterelnök tizenvalahány éven át...
Béla333
@Manhattan: 11.04
Kissé hányingerkeltő az a nyalizás, ahogy Gyurcsányt próbálod elfogadhatóvá tenni, pláne, hogy saját bevallásod szerint is napi kapcsolatban vagy vele!
Remélem azt is tudja a Feri, hogy a "Manhattan" nick név kit is takar, csak azért, hogyha osztja a Karácsonyi ajándékot, azért tudja, hogy neked azért zöbb jár, mint a többinek...
Equus
@Béla333: rosszindulatú megjegyzés. Úriember ilyet nem tesz.
elnyomott
@Béla333: - szerintem meg az hányingerkeltő, hogy el akarják terelni arról a figyelmet, hogy Gyurcsány nem közpénzen gazdagodott meg.
Béla333
@Equus: 11.18
Ez nem rosszindulat, ez maga a tény!
volvós
Itt tűnik szembe az óriási különbség:
Gyurcsány milliomosból lett politikus...
orbán dakota politikusból lett milliomos !!!
Béla333
@elnyomott: 11.22
Miért? A szabadrablásos privatizáció során kinek a vagyonkáját "magánosították" a helyzetben lévő (jellemzően) volt pártközeliek?!
elnyomott
@Béla333: - mindegyik párt ezt tette, de a mostani hatalmával visszaélve megszázszorozta.
Gyurcsány legalább megdolgozott érte azóta! De most csak a közpénz tartja fenn a hatalom gazdagságát, nem a munka, nem a hozzáértés. És főleg az ország rokkan bele.
RonaGyuri
@Equus: ne báncsad Béluskát, ő nem rossz ember, de ha meghallja Gy nevét elmegy a csöppnyi esze is. Ő - és persze imádott gátlástalan gazember főnöke - majdnem úgy van Gy-vel, mint a régi cimborájuk a Sorossal. =))
division
"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem"
Ugye mindenki tudja ki mondta ezt. Így egészében ez egy teljesen korrekt megfogalmazás, amiből ki lett ragadva egy foszlány, miszerint "akinek semmije sincs az annyit is ér". Valahogy Gyurcsány esete is hasonló volt, mert tőle meg az maradt fenn hogy "el lehet innen menni". Mondjuk Gyurcsányt lehet azért még fokozni: "" elq...k, hazudtunk ..., b... meg ..., q...a ország ..., nem csináltunk semmit ..., trükkök százai ..., cseréljük le öregecskedő feleségünket ..."
mackoka46
@division: Lézer kimondta azt amit gondolt: Ha nem vagy fideszes gerinctelen féreg, ha nem azt a politikát támogatod mikor mi a kifizetődő, szegény maradsz, és ez rendben is van így.
Béla333
@RonaGyuri: 11.29
Hogy kinek megy el az esze, annak, aki az elmúlt évtizedek (és benne Gyurcsány miniszterelnöksége és párelnöki időszaka) ismeretében felmenti őt és a volt és a jelenlegi párttársait mindenféle köztörvényes bűncselekmény alól, vagy annak aki azt mondja, hogy a szerepének a tisztázása előtt nem lehet bennük bízni?
Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem hogy mit tettek ezzel az országgal, a lenyúlt közpénzekkel, a Fidesszel való háttér mutyikkal?!
Imádd csak a Ferit és mocskold azt, azokat, akik ezt az elmúlt évtizedeket Magyarország lecsúszását, azt hogy mit tett a politikai "elit" ezzel az országgal - nem tudja szó nélkül elfogadni?!
RonaGyuri
@Béla333: na most már elég jobb lenne, ha hülye hazudozás helyett talán ragaszkodnál a tényekhez. Ez a dolog nem Gy-ről szól, hanem a te imádott főnököd imádata és barátságáról Orbán Viktor irányában. Ahogy a nagypapa Rákosít ő Orbánt szolgálja évtizedes távlatban.
Nem nem csak ez az idétlen sukori műbalhé, amiről ő pontosan tudta, hogy ebből - az egyébként is már nem is játszó - Gy-t nem fogja megcincálni, csak munkáját végző szakembereket hurcol meg, de Orbán szavazatokat nyer vele. ISMÉT!
Igen nem ez az ELSŐ ALKALOM, MIKOR EMBEREKET HURCOLTAT MEG ORBÁN VÉDELMÉBEN. A legismertebb példa, mikor a Kovács Zolit (ÉS), s a szép-emlékű Tarnói-t. Ha lehet még eszeveszettebb ócska jogászkodási baromsággal! Ha már elfelejtetted imádott Orbán barátkát azzal védte meg az egyértelmű törvénysértéstől, hogy a tettének bizonyítéka - az összes jelenlévő által aláírt taggyűlési jegyzőkönyv feliratú okirat - nem taggyűlésen készült! =))
Béla333
@RonaGyuri: 12.15
Valóban elég a hazudozásodból!
Nem Schiffer lopta a Fidesszel közösen az adóforintjainkat pl. az autópálya felülszámlázásoknál, hanem az MSZP az akkori vezetője - Gyurcsány - tudtával és beleegyezésével.
Arról is most hallok először, hogy a Tokaji hamisított taggyűlési jegyzőkönyv ügyében Schiffer védte volna Orbánékat!
Erre tudsz bárminemű bizonyítékot, dokumentumot vagy bármit vagy higgyük el neked, hiszen te egy talpig becsületes szarkeverő vagy?!
Tehát honnan szedted az infót?
division
@mackoka46: Ha így akarod értelmezni akkor ezt is jelentheti. Én teljesen másként értelmezem, miszerint a saját életed saját magadon múlik, te irányítod, és ez így is van.
RonaGyuri
@Béla333: nem most hallasz erről első alkalommal, mert már néhány hónapja emlékeztettelek rá. Akkor valami ügyvéd mindenkinek jár dumát eresztettél el.
Egyébként tény kérdése, én láttam a bírósági papíron a nevét. Sőt több olyan barátom is van, akik azt is tudják, hogy ezt az eszeveszett érvelést elfogadó bíró és a csoportos garázdaságot kénytelen-keletlen megállapító, de azt társadalmi súlytalansága miatt nem büntető bírónő is az imádott főnökös baráti körébe tartoznak!
Megbízható hűséges barátja Orbánnak! =))
Béla333
@RonaGyuri: 12.30
Már ne haragudj, de a te szavad még nem bizonyíték semmire!
Hogy mit hallottál és mit láttál, az kb. annyi bizonyító erővel bír, mint szeretett vezetőd hónapokon keresztüli mellébeszélése arról, hogy mi van a bizonyítékkal Orbán ellen?!
Tehát mocskolódj nyugodtan, de tegyél mellé legalább egy írásos bizonyítékot, újságcikket, nyilatkozatot, bármit!
Különben te is azon a szinten leszel, mint a DK pártvezetője! (Mármint szavahihetőségben!)
RonaGyuri
@Béla333: béluska a te logikátlan mocskolódásodra és vagdalkozásodra végképp semmi bizonyíték!
De engem egy csöppet sem érdekel a Gyurcsány, ha lehet még rosszabb véleménnyel vagyok róla mint te. Igazi gond ebben az országban Orbán randalírozása, amit a te imádott főnököd gátlástalanul szolgál és kiszolgál. Pont úgy mint a derék államelnökséggel jutalmazott nagypapája a Rákosit. Nagyon fogod szégyenleni magad mikor Bandi barátod is megkapja a fizetségét! =))
Equus
@RonaGyuri: nekem tetszik a párbeszéd, ami közted és Béla bátya között zajlik. Nyilván nem huszonévesek vagytok. Igyexem tamulni belőle---
bencemacska
@division: ma. 11:47
Korrekt megfogalmazás?
E szerint a teória szerint csak a gazdagok becsületesek?
Akkor a lézer jani és vezíre miért ostorozza Sorost, akinek a kis ujja körméig nem ér fel egyik sem!
Én nagyon sok EMBERT ismerek, akik nem olyan gazdagok, mint OV és lézer, de az EMBERIESSÉGÜK miatt az egész világ elismeri őket!
volvós
@RonaGyuri: 12:59

Gyuri !! Azt nem értem, hogy tudsz ilyen agyatlan
fidesz troll szintjére " lemenni "...Betűt sem érdemel !
Nyugis, szép napot...
Béla333
@RonaGyuri: 12.59
Addig is, amíg megkapja (szerinted) a fizetségét, addig meg te szégyelld a képed, hiszen semmiféle bizonyítékod sincs arra, amit állítasz, csak a sistergő rosszindulat és gonoszság szól belőled! Majd ha meglenne a fizetség, (ahogy állítod), onnantól meg majd én szégyellem majd magam!
De addig mocskold nyugodtan Schiffert és az LMP-t, én meg Gyurcsányt és a DK-t!
bence
@Nessy: ! A választ Te is tudod ! SEMMIRE !!!
Béla333
@volvós: 13.40
Ugyan! Ne pisszegd már le! Ha mocskolódni támad kedve, hát had mocskolódjon!
Biztos így jobban érzi magát!
Egyébként meg akkor kapjál legközelebb bármilyen fizetést, jövedelmet, bármit, amikor én Fidesz troll leszek! Aztán ne jajongj itt majd egy év múlva, hogy miért zárult el a pénzcsap!? :)))
bence
@Béla333: ! Schiffert még a saját családja is megtagadta az állandó gyűlölködése miatt ! Szó ami szó , nem egy gerinces ember ! Orbán mellé való !
RonaGyuri
@Equus: nem mert ez a szerencsétlen pont úgy ahogy fidesz-birkák Orbánét eszi ennek a gátlástalan Orbán-csicska Schiffer hazugságait. Egyszerűen becsukja a szemét és nem érdeklik a tények.
RonaGyuri
@Béla333: bugyuta Béluska milyen bizonyítéka van a szerencsétlen két szakember meghurcolásának??? Milyen bizonyítéka van Orbán randalírozásának??? Milyen bizonyítéka van annak, hogy Schiffer éveken keresztül több ügyben rángatta ki Orbán barátját a szarból, gátlástalan ügyeltekkel??? Ennyire még te sem lehetsz fanatikus??? Ezeket még ő maga sem szokta letagadni, csak az indokait!
Béla333
@bence: 14.10
Ne a DK szennyoldal Nyugatifény blogból tájékozódj, amelyik vájkál a másik magánéletében.
Schiffert a nagynénje mocskolta, ami ugye azért nem az egész családot jelenti.
Schiffer jellemesebb, egyenesebb ember, mint a legtöbb politikus, ezért nem bírják, ezért mocskolják sokan!
Szerintem!
Béla333
@RonaGyuri: 14.15
Változatlanul azt mondom: legalább idézz be egy cikket, egy interjút, bármit, mert a te szavadnak változatlanul nem lehet hinni. Hogy ezt hallottad, meg azt láttad, az csak az olyanoknak elég, akik pl. elhiszik Gyurcsány hitegetését, az Orbán lecsukásához elegendő bizonyíték megszerzéséről!
A két "szakembert" a bíróság ítélte el jogerősen, nem tudom megítélni, hogy ez jogos volt vagy sem!
Schiffer akkora barátja Orbánnak, amekkora barátságban Orbán van Gyurcsánnyal szerintem.
Sőt! Gyurcsány és Orbán a pártjaikon, pártpénztárnokain keresztül közösen lopták el a közpénzt, Schiffer ilyet nem tett! A közpénz lenyúlása neked nem számít?
Hogy ez miért nem bántja az igazságérzeted? El nem tudom képzelni!
RonaGyuri
@Béla333: Kiskomám ha tudatlan és tájékozatlan vagy ln nem fogom neked ideidézni a vonatkozó irodalmat. Pl. Tarnói Gizella írásait. Ja neked a bíróság ítélete szent és igaz??? Hány olyan eset tudsz mikor ebből egy szó sem igaz???
Más, ad Orbán csicskaság, Béluska kérdezd meg Karácsonyékat miért lettek kiebrudalva? Túlságosan közel kerültek egy Orbán ellenes szövetkezéshez, amit Schiffer megakadályozott! =))
Béla333
@RonaGyuri: 14.39
Már a tényekre sem emlékszel!
Karácsonyék akartak a Bajnaiékhoz dörgölőzni, ők szerették volna, ha a Parlamentben az LMP-n keresztül mondhatta volna el Bajnai a véleményét, az LMP meg nem! Ez vezetett a szakításhoz! Most éppen az MSZP-hez dörgölőznek, abban bízva, hogy a hátukon újra bejuthatnak a Parlamentbe.
A jelek szerint te vagy tudatlan és tájékozatlan. Vagy csak egyszerűen hazudsz!
RonaGyuri
@Béla333: igazad Béluska én vagyok a hülye; te ilyen bigott szemellenzősnek születtél, minek állok szóba veled! =))
Béla333
@RonaGyuri: 14.59
Én azt nem írtam, hogy hülye vagy! Legfeljebb másként emlékszel dolgokra, vagy szándékosan mellébeszélsz!
Nyilván az országot sem a politikai "elit" rabolta le az elmúlt évtizedekben, hanem a Schiffer!
Meg a Dzsingisz kán! Igaz?
RonaGyuri
@Béla333: Béluska hiába vagdalkozol, a tények akkor is tények; amit Schiffer csinál az szolgálat Orbánnak, de ezt te valamiért nem akarod látni. Amit látsz azt meg baromságokkal akarod mentegetni! =))
Egyébként Schiffer is megkapta a részét az Orbán előtti a maihoz képest csekély rablásból!
Tényleg számolj be róla, hogy hány feljelentést tett Schiffer barátod az elmúlt évek az orbán-kormányhoz köthető nagyon sok milliárdos rablásokról??? =))
Béla333
@RonaGyuri: 15.18
1./ Nem vagdalkozok, te szoktál minden különösebb indok nélkül mocskolódni!
2./ A tényeket bárki (így még te is) újra felelevenítheted, ha beütsz a gugliba egy-két vezér szót és már ömlik is az információ.
3./ Elárulok neked egy titkot: Schiffer már több mint egy éve visszavonult az aktív politizálástól, de a jelek szerint vannak itt néhányan, akik képtelenek leválni róla.
4./ "...Schiffer is megkapta a részét az Orbán előtti a maihoz képest csekély rablásból"
Megint valami rejtélyes infód van, vagy csak a szokásos kitalációd?
5./ Schiffer amíg aktív politikus volt és azóta az LMP/Hadházy és Széll Bernadett tette az egyik legtöbb feljelentést a Fidesz disznóságai miatt! Jellemző, hogy ezt nem látod, vagy nem vagy hajlandó észrevenni és nem azokat piszkálod, akik a háttérben véletlenül meg-meg szavaznak néhány Fidesznek tetsző előterjesztést.
6./ Feleslegesnek tűnik veled bármilyen párbeszéd, hiszen szemmel láthatóan téged a tények nem zavarnak, csak azt nyomod, amit a fejedbe vertek: Schiffer és az LMP a patás ördög, amikor meg majd rájössz, hogy milyen hülye voltál, akkor meg már lehet hogy késő lesz!
RonaGyuri
@Béla333: jól van Béluska a beteg megnyugszik és kipiheni a baromságait! =))
Béla333
@RonaGyuri: 15.34
Mondtam, hogy reménytelen veled az értelmes párbeszéd...
RonaGyuri
@Béla333: ahogy látom neked senkivel sem megy az értelmes beszélgetés, mert annyira el vagy szállva az imádott Szakasit-unoka haverodtól! =)) A dologban az a szomorú, hogy mikor mások másokat imádnak ilyen korlátlanul élénken tiltakozol! =))
Béla333
@RonaGyuri: 15.45
Egyáltalán nem vagyok elalélva Schiffertől, ezért kértelek hogy mutass már egy-két bizonyítékot a mocskosságára, arra amivel vádolod! Had tudja meg mindenki az igazságot!
De nálad a bizonyíték abban kimerül, hogy hallottad a haveroktól, meg láttad egyszer valahol?!
Addig amíg nem tudod bebizonyítani amivel mocskolod, addig el kell hinnem, hogy ez az egész csak a mocskolódó, fanatikus DK/Gyurcsány rajongók méltatlanul alacsony színvonalú hazudozása.
Bizonyítsd be amit állítasz!
bence
@Béla333: ! Bármire is hivatkozok , az Neked mind szennyoldalnak minősül ! Sajnálom , hogy ennyire el vagy telve Schifferrel , Ö nem sokkal különbözik Orbántól ! Szinte semmiben ! Ő Orbán minden gazságára talál valami mentséget ! Sajnálom , de ez az én véleményem róla !
RonaGyuri
@Béla333: neked??? aki minden értelem és ok nélkül állandóan és most is "fanatikus DK/Gyurcsány rajongó"-nak hiszel, miközben egyetlen félhangot sem olvashattál tőlem ezek legkisebb elfogadásáról sem! Nem vagy magadnál annyira bele vagy szorulva Schiffer seggébe, majdnem annyira mint ő az Orbánéba! =))
Béla333
@bence: 15.58
Nem akármelyik, de a DK szóvivője: Gréczi Zsolt és a média mogulja:Vágó István által "szerkesztett" Nyugatifény blog nem hiszem hogy tárgyilagosnak tekinthető.
Ha te meg nem tudsz különbséget tenni Orbán és Schiffer között, akkor valóban nem hiszem, hogy sokmindenben szót tudnánk érteni!
Béla333
@RonaGyuri: 16.03
Mondtam, hogy nem lehet veled értelmesen megbeszélni semmit!
Csak az üres és értelmetlen vagdalkozás ami megy neked, de a mondandódat nem tudod alátámasztani semmivel!
Na további jó szuttyogást neked!
RonaGyuri
@Béla333: az a jó hogy mindenki hülye csak te vagy okos; igazad van Schiffer alfeléből lehet így látszik! =))
Béla333
@RonaGyuri: 16.34
Érvekkel és azok alátámasztására szolgáló bizonyítékokkal lehet vitázni.
Neked egyik sincs, csak zsigeri gyűlöleted, így nincs is miről beszélgetnünk.
Ha majd lesz érdemi mondandód, nem csak olyan ki a Szakasits unokája, majd akkor térjünk vissza a párbeszédre!
Addig mégegyszer: további jó szuttyogást!
bence
@Béla333: ! Mivel ennyire elfogult vagy Schiffer iránt , valóban nincs olyan amiben szót tudnánk érteni egymással !
Béla333
@bence: 16.43
Rád is vonatkoztatom amit az előbb írtam Rona Gyurinak: tényekkel lehet megvitatni, vitatkozni, indulatokkal nem!
RonaGyuri
@Béla333: bunkókám egyetlen érvet sem adtál itteni hosszú bohóckodásod alatt, azon kívül, hogy bíróság egyik alkalommal úgy ítélt! =))
Nem vagy beszámítható, mert vakhitű vagy; hiába hajtogatod a baromkodásaidat! =))
Béla333
@RonaGyuri: 16.49
Én hasonlót gondolok rólad!
Csak ráadásul még arri sincs bátorságod, hogy felvállald a DK/Gyurcsány elkötelezettséged!
Érveket, a mondandód bizonyítását én kértem tőled, te meg visszafordítod ezt rám.
Ez olyan jól bevált Fideszes stílus. Nemhiába mondják azt, hogy a DK és a Fidesz fanatikusai nagyon-nagyon hasonló beállítottságúak!
Az is rátok jellemző, hogy veszitek a bátorságot és személyeskedtek, mocskoljátok a másikat! Te is ilyen vagy!
Sajnálom!
RonaGyuri
@Béla333: te szerencsétlen retardált barom, nekem nincs semmiféle kötődésem. Veled szemben engem erősen zavar, hogy ezek mind ócska komcsi kölkök; Igen kár úgy tenni, mintha nem tudnád, hogy Orbán KISZ titkár volt a gimiben, Bajnai, Gyurcsány és Schiffer még jóbarátok is voltak az ifjúsági mozgalomban! =))
Béla333
@RonaGyuri: 17.03
Te bunkó retardált barom! (A te szavaid idéztem!)
Unalmas vagy! Semmi értelmeset nem lehet megvitatni veled, így pattanj le rólam!
Keress mást aki elszórakoztat!
Ne válaszolj, csak ha az életed függ tőle!
Please!
RonaGyuri
A középiskolásként a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) V. kerületi szervezetében forgolódó Schiffer András a politikai karrier felé kezdetben a baloldalon tett lépéseket. Már fiatalon a KISZ egyik szárnya, az Unió a Demokratikus Szocializmusért vezetői közé tartozott Gyurcsány Ferenccel és Szilvássy Györggyel együtt. 1989-ben ő is tagja, úgynevezett koordinátora volt a KISZ bomlásából Gyurcsány Ferenc által gründolt, de gyorsan jelentéktelenné váló Új Nemzedék (ÚN) mozgalomnak. Gyurcsány (és Bajnai Gordon, aki ugyancsak tagja volt ennek a csoportnak) az üzleti életben látott perspektívát, ezért az ÚN megszűnt. Schiffer 1990-ben az Ifjú Szocialista mozgalom ügyvivője volt,
Kookas
@elnyomott: és azóta sem közpénzből gyarapodik mint mindenki más akit a parlamentbe esz a fene.
Nessy
@RonaGyuri: Aztán időközben rálelt a damaszkuszi útra! Legnagyobb "sikere" a sukorói feljelentés volt, ahol nem ért senkit gazdasági hátrány.
Majd ha Farkas Flóriánt is feljelenti, aki tényleg lopott, akkor talán hitelesebb lesz.
Béla333
@Nessy: 17.12
"Hadházy feljelentette a roma önkormányzatot, válaszul lerasszistázták"
index.hu/belfold/2015/02/04/hadhazy_feljelentette_a_roma_onkormanyzatot_valaszul_lerasszistaztak/

Hasonlót tudsz mutatni a DK-tól vagy bármelyik más ellenzéki párttól?
RonaGyuri
17:17 :@Béla333: Béla ez még tőled is sok! Ne beszélj mellé; a gátlástalan kis komcsi tróger Schiffer barátodról van szó! =))
Manhattan
@bence: Schiffernek nincs családja. Se felesége, sem gyermekei. Ő más...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.