Az LMP-s politikus szerint így megmutathatnák, hogy ők Orbán Viktor igazi kihívói.

Egyeztetéseket kezd az LMP Ron Werber kampánytanácsadóval – erősítette meg az azonnali.hu-nak korábban elmondottakat az MTI-nek Ungár Péter, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden.

A politikus közölte: konkrét döntést még nem hoztak a felek, szerződést még nem kötöttek.

Kijelentette ugyanakkor:

 az, hogy ez a nemzetközileg elismert szakember, aki az ellenzéket 2002-ben győzelemhez vezette, kapcsolódna az LMP-hez, azt mutatja, hogy mi vagyunk Orbán Viktor legerősebb kihívói.

Az izraeli kampányszakember korábban az MSZP-vel dolgozott együtt.

(MTI)

Címlapkép: Youtube

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Béla333: Írod:
"...azért akik köztörvényes bűncselekményeket követtek el (sikkasztás, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, zsarolás, stb, stb) azokkal talán mégse!"

Igazad van, de én nem tudok ilyen személyekről az ellenzék soraiban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
Ők akik a Gorbán elleni szavazatok jelentős részét semlegesítik. Emlékezzünk a szavazataikra, kiket támogattak.
Ne tévesszen meg senkit az hogy van két szimpatikus szerepet betöltő (vagy tényleg azok) emberük.
Bárki aki nem képes közös fellépésre, miközben hű tud maradni a választóihoz, az közönséges csaló, nertárs!!!
Béla333
@egyvandor: 19.18
Gondolkozz már jóember!
Közös fellépés csak azokkal lehetséges, akik el tudnak számolni magukkal és felénk, választók felé is, hogy személyesen és a pártjukkal milyen szerepük volt az ország lecsúszásában, kirablásában!
Ugyanis tolvajokkal a magánéletedben gondolom te sem akarsz összefogni, szövetséget kötni.
Az LMP az, akikre nyugodt lelkiismerettel lehet szavazni, hiszen ők azok, akik korrupciómentes közéletért, egy jobb, élhetőbb országért dolgoznak!
A csaló pedig az, aki a hátunk mögött a Fidesszel összejátszva közösen rabolták le az országot és osztották szét az ellopott javakat.
Az LMP ezek a mutyi politikusok ellen küzd!
Béla333
@egyvandor: 19.18
Még egy: mind az MSZP, mind a DK csinált már olyat a Parlamentben, hogy megszavaztak egy Fidesznek fontos törvényt, elképzelést, aztán arra fogták, hogy eltévesztették az egészet, kettőt lapoztak valami könyvben.
Ilyet az LMP nem tett!.
Csak arra, hogy kinek a szavazati támogatták a Fideszt!
F_Viktor
@Béla333: Nos:
1) Az LMP soha nem lesz képes egymaga a kormány leváltására, ezt tudomásul kell venned!
2) Ha arra vársz, hogy a fityesz kihívói csak patyolattisztaságú emberekből álljon (de orbán bandája gyorsan tesz róla, hogy ilyen ne akadjon (karaktergyilkosság)), akkor még legalább 50 évig ez a maffia fogja kiszipolyozni a magyarok vérét!
Béla333
@F_Viktor: 20.38
Soha senki nem mondta, hogy a Fidesz kihívói csak patyolattisztaságú emberek lehetnek, de azért akik köztörvényes bűncselekményeket követtek el (sikkasztás, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, zsarolás, stb, stb) azokkal talán mégse!
Mondj egy nevet az elmúlt évtizedekben kormányzó - most ellenzéki csapatból, aki szembe nézett, szembe mert nézni, el tudott számolni a pártja és saját maga cselekedeteivel?!
Aki képes szembenézni a cselekedeteivel, és az nem büntetőjogi kategória, az csatlakozhat a Fideszt leváltókhoz!
Ezzel lehetne a közéletet rendbetenni!
Aki meg nem képes szembenézni a cselekedeteivel, az meg valószínűleg zsarolható a Fideszesek által, így azok nem is akarják a közélet rendbetételét!
Szerintem!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"...azért akik köztörvényes bűncselekményeket követtek el (sikkasztás, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, zsarolás, stb, stb) azokkal talán mégse!"

Igazad van, de én nem tudok ilyen személyekről az ellenzék soraiban.
grincss
@Béla333: Talán, ha neveket mondanál ...
Feljelentést tettél már?
Mert, ha nem, Te is bűnrészes vagy! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333:naja, soroljad...@F_Viktor: -nak.meg úgy egyébként...:) Hadházy is benne volt,a
amíg fideszes volt...De válaszolj @F_Viktor: -nak előbb...
Béla333
@F_Viktor: 21.00
Persze hogy nem, hiszen a Fidesszel közösen felépített, bevezetett bűnelhárító rendszer még vizsgálatot sem indított el a mégoly gyanús ügyekben sem, mint pl.
- Fidesz-Mszp közös tulajdonú parkolótársaságok milliárdos sikkasztása,
- Gripen kenőpénzek, (kettő is volt!),
- Strabag " Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak történet korrupciója,
- Autópályák felülszámlázása,

és még számos más hasonló disznóság!
Mivel nem lökték ki a saját soraikból a bűnözőket, de azért több nemzetközi vizsgálat is arról szól, hogy az állam adósságung többszörösét szivattyúzták ki az országból, így addig azt kell feltételezni, hogy kollektívan követték el a bűncselekményeket!
Remélem egy új (akár LMP által vezetett) kormány képes lesz kivizsgálni, egy független társasággal kivizsgáltatni hogy mi is történt ebben az országban az elmúlt évtizedekben!
Tovább már nem lehet bűnözők kezébe adni az országot!
F_Viktor
@Béla333: Nem szállok vitába rögeszméiddel, inkább megkérdezem, mit szólnál előbb egy összefogósdis kormányváltásban, majd egy korrekt vizsgálatra?
Desischado
Össze kell fogni, és akkor lehet kormányváltás. Az LMP egyedül nem lesz képes rá, ebben F Viktornak igaza van. De ha összefognak a pártok, - kivéve a jobbikot és a fideszt persze, - akkor lehetséges hogy orbánék megbukjanak végre! az ellenségem ellensége a barátom, - hát valahogy így!
Jozefina
Az LMP tehet bármit, nem lesz egyedül kormányváltó erő!!! Ezt sürgősen együtt kellene megbeszélniük a demokratikus ellenzéknek!!! Vajon Ron Werbert miből fizetnék??? Bernike csókjáért nem fog közreműködni!!!
Béla333
@F_Viktor: tegnap 22 41
Ha elolvastad és meg is értetted a tegnap 21.12-es beírásomat, akkor nyilván megértetted, hogy azokkal nem lehet összefogni akármilyen vizsgálat (kormányváltás) érdekében, akik maguk abban érdekeltek, hogy ilyen vizsgálat ne folytatódjon le, hiszen akkor a saját érintettségük is kiderülne.
Csak 1 percig gondolkozz el ezen!
Béla333
@Desischado: 05.02
Semmi nyoma annak nincs, hogy a korábbi disznóságokban részt vett pártok/politikusok úgy gondolják, hogy azt azért mégsem kellett volna, nem tartottak Mea Culpa-t, nem kértek elnézést tőlünk, akiket megloptak, akkor hogyan lehetne velük bármilyen szövetségre lépni?
karma1
@F_Viktor: OK, tegyuk fel, hogy eszmeletlen sok penzert megszerzik Ron Werbert - szoval nekik is lesz egy sajat, - es fokent ELO - finkelsteinjuk.
OK. Tegyuk fel, hogy valamilyen oriasi csoda folytan megnyerik a valasztast - mondom; ORIASI csoda folytan...
Mivel a gyozelmuk nem lehet folenyesen nagy - mert egyebkent a tamogatottsaguk ismert - szerinted hany napig tudnak megorizni a hatalmukat az ellenzekbe szorult futyisszel szemben? Esetleg hany orajuk lenne erre???
Mert orbannak ebben az esetben semmi sem lenne draga, es semmi sem allhat akadalykent elebe.
Hacsak Werber nem javasolja (persze csak titokban, fulbe sugva Bernikenek), hogy latszolag induljon egyedul, nyerje meg a valasztast, es amikor mar biztosak a valasztas eredmenyeben, akkor azonnal ajanljak fel orbannak a koalicios kormanyalapitast.
Mi lenne a biztositek arra, hogy ez nem tortenhetne meg igy??? Hiszen orbannal van a kasszakulcs, es o annyit ad ki Bernikenek , amennyit akar.
Ilyen utolagos koalicionak a megalakitasa erosen fennall a jobbik gyozelme eseten is.

Hiszen ne feledjuk, Hadhazy Akos partelnok a fideszbol jott at...
papa.49
Akkora ERŐ van az lmp. hogy kellene nekik a Ron Werber, valahogy eddig csak ,,magukra számítottak,, hogyan is van ez ???
Béla333
@karma1: 09.04
Ha már mindenféle kitalációnál tartunk: mi a biztosíték arra, hogy Gyurcsány és a DK nem Orbán érdekében szítja az ellentétet az ellenzéki oldalon?
Hogy meggátolja mondjuk a szélesebb körű összefogást?
Hiszen ne feledd: Gyurcsány miniszterelnöksége ideján történt, hogy az állami autópálya építéseket esetenként több mint 40%-al felülszámlázták, aztán meg a lopott pénzt a pártpénztárnokok egyeztett arányban elosztották.
Így mindkét félnek érdeke az, hogy ezt sohase lehessen rájuk bizonyítani, mert akkor nekik kampec.
Ugye nem olyan vad feltételezés ez! Sőt valószínűleg nem is csak feltételezés!
karma1
@Béla333: Belus, felejtsd mar el a fobiadat, mert ebben a cikkben kizarolag arrol beszeltunk, mit akar az LMP!
Ne legyel mar Moricka, akinek minderrol AZ jut az eszebe!
Ha minden hsz-emet elolvastad volna, akkor ahhoz a cikkhez, amiben Bernit min.elnoknek nevezi meg az LMP, azt irtam, hogy ez egy nagyon jo dolog,vegre egy ertelmes no a kormanyzas kozeleben!
Amit 09.04-ben felvazoltam, az bizony egy lehetseges forgatokonyv, ha tetszik neked, ha nem. Es az is teny, hogy az altalad sztarolt Hadhazy Akos bizony a fidesztol jott. Ezek most is es 20 ev mulva is tenyek lesznek, azzal egyutt, hogy azt mondtam Neked mar tobbszor is, hogy csipem Hadhazy egyszemelyes harcat a korrupcio ellen az atlathatosagert.
Meg Te sem tudhatod, hogy mi kovetkezhet be akkor, ha az LMP hatalomra jut - tudod, a hatalom mindenkit megszedit. Ron werber pedig egy ugyanolyan gatlastalan f@sz, mint finkelstein volt, es eszkozeiben sem kulonb tole. Aki ot hasznalja fol segitsegnek - annak ellenerem, hogy ismeri a modszereit -, haaaat kerdesesse valik az LMP hozzaallasa a tisztesseges politizalashoz...
Béla333
@karma1: 09.30
Írtam már neked, hogy nincs Gyurcsány fóbiám, a jelek szerint neked van LMP fóbiád.
Lehet, hogy egy másik cikkben jót is írtál, de itt éppen egy kitalációddal, mindenféle alap nélkül vádolod őket olyannal, ami csak a te agyadban létezik:
Ez is mutatja, hogy tudsz te nagyon vad dolgot is kitalálni.
Csak egy kérdés: miért akarná a saját és az LMP politikai halálát, harakirit elkövetni azzal, amiről te merengesz?
Akkor mivel már egy megtörtént időszak, megtörtént eseményeiről beszélhetünk, a Gyurcsány/MSZP Fidesszel közös közpénz lenyúlása, a pártpénztár és egyben a párttagok saját zsebeinek a megtömése sokkal reálisabb forgatókönyv, mint a te kitalációd!
Szerintem!
Béla333
@karma1: 09.30
Most hogy úgy néz ki, hogy LEHET hogy Werber az LMP-t segíti a kampányban, rögtön "gatlastalan f@sz," lett a szemedben, amikor meg mondjuk 2014-ben az összeborulók kampányát segítette, akkor is így nevezted?
Ejnye-bejnye!
Vigyázz, mert a hírekben szerepelt, hogy Gyurcsányék is fel szerették volna kérni, mi van, ha végülis sikerül nekik. Hiszen még nem írt alá az LMP-nek!
Akkor nem lesz "gatlastalan f@sz,"?
karma1
@Béla333: Van linked? Mert a tobbi dolog, amit 21.12-ben emlitesz, eleg erdekesen hat... A Strabag es az autopalyak tularazasa szerintem elegge Simics nevehez fuzodik, ha jol emlekszem, ugyhogy ez kifujt.
Errol a fidesz-mszp kozos parkolotarsasagokrol sem hallottam - ettol meg megtortenhetett, a gripen kenopenek viszont egyertelmuen kuszafog selmeczi gabikahoz es annak ex-baratjahoz fuzodnek... selmeczi viszont erosen fideszes, es sosem volt mszp-s vagy dk-s , tudtommal.
karma1
@Béla333: De, szamomra akkor is egy gatlastalan f@sz lesz, es meglesz a velemenyem arrol is, aki alkalmazza oket. Igy Gyurcsanyrol is, akiben erosen csalodnek. Ugyanis Gyurcsany minden teren pozitiv, alkotni vagyo ember, aki nem karaktergyilkossaggal akar nyerni - ugyhogy nem hiszem, hogy ki kellene belole abrandulnom...
Béla333
@karma1: 09.45
Persze hogy van linkem, már vagy tízszer beidéztem a különböző cikkek vitájában az elmúlt években.
Ha tényleg érdekel, akkor este tudom csak beidézni, most nem, de hidd már el, hogy ezek megtörtént ügyek!
A Gripen kenőpénzből is kettő volt: egy a Fidesznek a gépekért és egy az MSZP-nek a fegyverzetért és a légi utántöltő rendszerért.
Egyébként ha olyan bennfentes infókkal rendelkezel a DK-nál, akkor kérdezd már meg a Vadait, hogy volt-e olyan vizsgálóbizottsági elnök, amelyik a Gripen ügyet vizsgálta és hogy miért nem néztek utána az akkor már köztudott volt korrupciós szálnak?
Béla333
@karma1: 09.7
Gyurcsány már dolgozott vele! Ahogy említettem 2014-ben a stáb része volt.
Amikor összecsördült Molnár Zsótival, mert a Zsóti a jelek szerint két kapura is játszott, erre sem emlékszel?:

"Ron Werber: Molnár adjon hálát Istennek, hogy nem beszélek
Zsolt Molnár has to thank God every each day goes by that I keep my mouth shut"
index.hu/belfold/2014/05/14/ron_werber_molnar_adjon_halat_istennek_hogy_nem_beszelek/#

Elég szelektív a memóriád!
karma1
@Béla333: A 2014-es valasztasok elott egyaltalan nem erdekeltek az egymassal marakodo vagy eppen osszeborulo partok.
A masik dolog: ron werber most UTOLAG azt mond, amit6 akar, de van egy olyan erzesem, hogy az a szemely, aki intrikaval keresi meg a penzet, annak egy ekkora bloff belefer a nyilatkozataba: szerinted egy ilyen kijelentes utan mi fog tortenni?
Béla333
@karma1: 10.02
Amit beidéztem újságcikket az nem mai, hanem 2014. májusi, legalább nézd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.