Csak ezt az emberi jogi szómágia miatt nem lehet kimondani. A miniszterelnök egy keresztényüldözésről szóló konferencián beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ne aggódjál Geci, ti úgyis csak álkeresztények vagytok. Tudod a rendes keresztények nem lopnak, csalnak, hazudnak, és nem gyilkolnak élvezetből még állatokat sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Ne aggódjál Geci, ti úgyis csak álkeresztények vagytok. Tudod a rendes keresztények nem lopnak, csalnak, hazudnak, és nem gyilkolnak élvezetből még állatokat sem.
tudode
Akkor mi a büdös fránya van ezeknél a SZARKÁKNAK TŰNŐ tárgyaknál?
.
Össze, vissza gagyognak minden marhaságot. Például:

--- A Fidesz szerint aki ellenzéki, az nem magyar.
zarojel.hu/a-idesz-szerint-aki-ellenzeki-az-nem-magyar/
.
Oszt'! Csak nem? DE!!!
.
Te, figyelj haver!
www.youtube.com/watch?v=VFSiofpa9N0
.
Ma is időszerű fiúk:
..
HOFI GÉZA - Tiszta őrültek háza
www.youtube.com/watch?v=L_waKF9kaQc&t=1724s
.
DD
RonaGyuri
bár te nem vagy keresztény, de csak az agyrém ostroma alatt állsz! =))
Ha egyébként annyira aggódsz az első dolgod a Bayer barátid tökönrugása lehetne! =))
1magyar
Ha belső árulók vannak, akkor lesz ez a kontinens még muszlim.
Clavigo
A fejed ,,,,,vazzze,,,,,az áll " ostrom " alatt...A hangok,,meg a hintázó majmok,,,azoktól még a TEK. sem tud megvédeni...
CsipkeRózsa
"Orbán a magyar kormány érdemeit abban domborította ki, hogy nem veszi igénybe a bejáratott nemzetközi csatornákat, hanem közvetlenül a keresztény egyházakhoz juttatja el a segítséget."

Sikerült is kitalicskázni ilyen-olyan címeken néhány milliárdot, létrehozni egy államtitkárságot.
mackoka46
Ugye magadból indulsz ki orbánc ? A te világod az ostrom és az elnyomás, na és a jog lábbal tiprása és tipratása. Már egy meghatalmazást se lehet normálisan elintézni a navnál.
libellle
@1magyar: "Ha belső árulók vannak, akkor lesz ez a kontinens még muszlim." Hm... ez csak egy felt´telezeés a te feltétlezésed. Ellenben tény, hogy orban meg van örülve.
1magyar
@libellle: Miért lenne megőrülve? Mert védi a hazáját miniszterelnökként?
libellle
@1magyar: na ne hülyeskedj. Most azt még te sem gondolod komolyan amit ide leirsz. Tudod mit véd az az örült saját magaát a hatalmát. Azt hogy még jobban lophasson meg benneteket. Egy becsület nélküli hazug semmi alak. Majd akkor jön a nagy obegatás amikor már elvesziti hatalmát és valamelyik zárt osztályon lesz. Akkor fog kiderülni, hogy mennyi gaztettet követett el ellenetek és hazátok elln.
nezelodo
Mindig bepárásodik a szemem amikor az isteni kegyelem létezését vélem felfedezni Orbán megnyilatkozásaiban. Sose hittem volna, hogy a lenini eszmék oly elkötelezett híve KISZ titkárként egyszer a keresztények felkent, európai védelmezője lesz! Ha meg ha eszembe jut Kövér és a famíliája, mint antikommunista demokrata gyülekezet, zokogok a teremtés csodájától, hogy újrateremtette őket, de már más anyagból.
papa.49
Miért nem szánja már meg egy gyilkos ezt a szerencsétlen barmot, NE SZENVEDJEN MÁR CSAK EGY PONTOS GOLYÓ, és megszabadul a RÉMÁLMAITÓL VÉGLEG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.