Magyarország álláspontja világos: azt képviseli, hogy csak az egyes országok mondhatják meg, kit engednek be a saját területükre. Ha erről Brüsszel vagy Berlin dönthetne, akkor nekik lennénk alárendelve, ez pedig megengedhetetlen – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a brüsszeli csúcsról szólva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A nyulak szövik a hálót... Jól van, Viktor, mehetsz a gyógyszeredért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Hálásak lesztek ti még egyszer Orbánnak ezért, bár a magyar emberek zöme csak gyűlölködni képes.
csipetke
@division: Konkrétan mire gondolsz,miért leszünk hálásak Orbánnak?Egyébként ha olvasol itt -ott,akkor tudnod kéne,hogy a fidesz folytat gyűlöletkampányt Soros ellen,aminek tartalmát szerencsére nem nyalja be mindenki...
division
@csipetke: Én inkább azt mondanám nem ismeri mindenki csak aki ott van tűz közelben. Komoly veszélyt jelent a migráns áradat, ezért lesz majd hálás a magyar egyszer. A többi intézkedése engem hidegen hagy, mivel nem kormányoktól függ az életem, de ez mindenkit érint nagyon is.
quadrocopter
Ezzel az idióta, makacs és konok ellenszegülésnek abszolút nincs haszna, ugyanis, ha a muszlimot befogadták Németországban, ettől kezdve az uniós tagállamokban akkor és odautazik, amikor és ahova akar!
Idióta barbárok!
Lepényleső
A nyulakra nem jellemző a bokorban való mozgás,ahogy a hálószövés sem,nem beszélve a nyomásgyakorlásról. Ez nagy képzavarra,vagy zavart képre utal,esetleg tudatlanságra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.