Annyi áramot termelnek a szélturbinák, hogy gyakorlatilag a német áramszolgáltatók fizetnek majd az ügyfeleknek a fogyasztásért. Rekordot dönthet vasárnap Németországban a szélfarmok energiatermelése: annyi elektromos energiát pumpálhatnak a hálózatba, hogy a túlkínálat miatt negatívvá válik az áram ára – írja a napi.hu, a Bloombergre hivatkozva. KAPCSOLÓDÓ Rezsicsökkentés pécsi módra: szélturbinát tettek a panel tetejére hirdetés

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@1magyar: Csak nem a paksi szélturbinákra gondolsz?
A Putyin-Orbán system alatt építendő rendszerre?
karma1
Es ok mar tudjak szegenyek, hogy halodnak? Mint az egesz nyugat?
simmering73
Ők szélturbinával csökkentik az áram árát, mi Rezsicsöki Szilárddal.
karma1
A nemethsziszi meg a fuggony mogott sirdogal, mert a Mutti Merkel belekopott a lecsoba... Hogy fog most igy kiallni a nepek ele a rizsacsokivel?
Es ha holnaptol mindenki ingyen aramos hetvegeket akar?
namihami
@karma1: Ahhoz még messze a választás ideje. Azt majd január végétől fogják (esetleg) megadni, a választások utánig. Amikor rájönnek, hogy vissza kell vonni, mert ""az emútt nyócév"" nem teszi lehetővé mégse Ez ""az emútt nyócév"" a Jolly Jokerük. Bármihez hozzá lehet csapni vagy elvenni..
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/orbandoganputyin.jpg
Magyarország akkor is Moszkva külvárosa lesz, ha a liberálfasiszták a fejük tetejére állnak.
A maffia, amelyik megadóztatta veszettül a napelemeket, leszarja, hogy az elmúlt években a megújuló energiaforrások kerültek előtérbe és értékelődtek fel szerte Európában (nem azt mondtam, hogy nem működnek atomerőművek máshol, hanem hogy mi a trend). Brüsszel jelezte, hogy nem biztos, hogy az elavult orosz modellt kéne erőltetni, de Putyin elvtárs nemiszerve és az elharácsolható zseton kedvesebb nekünk, mint az ésszerűség és a racionalitás. Tehát ha nekünk nem kellenek szélerőművek, naperőművek, és rezsicsökkentés helyett okos lakásszigetelési program, akkor nekik nem pont mindegy, hogy hányadíziglen adósodunk el? Dehogynem. Abba sem szóltak bele, hogyan térköveztük le és világítottul ki az országot a felzárkóztatási pénzekből, mert az is a mi magánügyünk. Tudniillik hogy hogyan szállunk le arról a rozsdás bicikliről. Mivel nekik Paks 2 speciel egy fillérjükbe nem kerül, hát csináljuk. Állami támogatással, vagyis a mi pénzünkből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.