Gyurcsány rámutatott hogy az LMP programja megvalósíthatatlan, hogy populista, de arra is hogy hány alkalom volt amikor az LMP együtt működött a Fidesszel. “11 plusz választókerületben nyerhetett volna még a demokratikus ellenzék, ha 2014-ben nem különcködik az LMP”. – mutatott rá a vitában Gyurcsány. Nos, az LMP azóta főellenségnek tekinti a DK vezetőjét. Nos ha valaki, a BalraMagyar sohasem arról, volt híres, hogy Gyurcsány Ferenc oldalán állnánk, azonban az az ámokfutás amit ezekben a napokban megtesz az LMP az már kezd szánalmas lenni. 3 kispárt vezetője a DK az LMP és P azaz Gyurcsány Ferenc, Széll Bernadett és Karácsony Gergely nyílvános TV vitát tartottak az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában. Ebben a vitában az LMP bár nagyot akart markolni Széll Bernadett szánalmasan felsült. Nem elég, hogy Gyurcsány megette reggelire a politikusnőt, de még Baló György is szóvá tette, hogy Széll a konkrét kérdések megválaszolása helyett maszatol.

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
tudomásul kellene venni hogy az LMP egy bújtatott fidesz alvállalkozás!!Pofáznak hogy úgy tűnjön mintha,de mindig keresztbetesznek annyira,hogy ne bukjon a miniduce!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@elnyomott: tegnap, 12:57
Szerintem van, de nem tudsz neki olyant ígérni, amiért vállalna kormányzati pozícióra csak jelölést is!
elnyomott
@bencemacska: - ez így van. Aki rátermett, az nem akarja vállalni. :(
JAJMÁR
Mièrt èrdekelt?

(A vessző helyes hasznàlatàra finoman, de hatàrozottan felhìvom a cikkìró figyelmèt. Nekem ìgy ez a cikk dilettàns okoskodàs.)
advocat
Mit akar Szél (Széll) Bernadett? Az 1 % még arra sem elég, hogy egy vitaműsorba meghívják. Minek? Karácsony legalább elfogad néhány - valóban csak közösen megvalósítható - dolgot. Mint. pl.:egy közös jelölt. És a Jobbik még beleszól(hat). Szóval valóban a Fidesz szekértolója. Mert arra sem volt képes válaszolni, hogy miből emelnék duplájára a béreket. Pedig ez azért sok embert érintene.
Eladott Ország
@advocat: Örüljenek ha megütik a küszöböt, hogy ne kelljen a civil szférába menniük. A munka már az nyema.
Manhattan
Az LMP külön indulása 2014-ben 11 egyéni mandátumot jelentett a Fidesznek. Ezt akarják 2018-ban is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.