A baloldal Ference most találta elérkezettnek az időt arra, hogy kampányba fogjon a külhoni magyaroknak a választási végeredmény szempontjából marginális, érzelmileg viszont annál terheltebb választójogával szemben -- nagyon helyes, mi is lehetne alkalmasabb a "demokratikus ellenzék" nemzetietlenségben való eláztatására, mint ez. Talán, ha legközelebb mindjárt a román határ Szolnokig való kitolását kezdeményezné, még egy kicsit jobban meg tudná tolni a Fideszt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Hellcat: Draga Csillagom! Akkor most mondtad ki az igazsagot: NEM Gyurcsannyal van a baj, hanem a fide$$ propagandamunkaja tette meg ot az utalatos kepnek a zsinagogaban!
Nem Gyurcsanynak van mit szegyellnie, hanem orbannak es a sleppjenek, aki ezt a helyzetet eloidezi.
Akarki akarmit is mond, en eddig akarhany emberrel beszeltem 2012-ben es 15-ben, az mind DK-s volt, vagy mszp-s - hat ez a felhozatal -, es azt, hogy Gyurcsanyt MINDENKI utalja, es O a kerekkotoje minden konszenzusnak, ezt KIZAROLAG futyiszes statisztikak mutatjak be, altalaban hetente legalabb egyszer, ketszer.
Persze ez finkelstein muve, tanacsa - sajnos, mukodik, mert Te is elhiszed, hogy Gyurcsany a patas ordog. Pedig csak egy igaz ember, aki kimondta, amit mindenki tudott, de senki nem mert kimondani, felvallalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@emerencia: 08.23
Az érveimre csak mocskolás volt a válasz!
Nem leszek birka, hogy ezt csak úgy tudomásul vegyem!
Tudod: Adjon Isten - Fogadj Isten!
Nekem nincs pártom, max. szimpatizálok eggyel. Az ügynek meg azok ártanak, akik gondolkodásra, párbeszédre képtelenek, csak mocskolni tudnak érvek helyett.
Láthatod, van itt belőlük elég...
karma1
@Hellcat: Aranyom, akkor csak talan egy picit rosszul ill. felreerthetoen fogalmaztal, dehat Te nagyon jol tudod, hogy nekunk mi a velemenyunk Rolad...:o)))) (Tsak tsupa jo dolog...:o))))
(Van egy nagyon-nagyon regi szabaly a strategiak kialakitasaban: mindenkit azzal kell riogatni, amitol legjobban fel. A muszlimokat a Gyehennaval, a katolikusokat az ordoggel, orbant a Gyurcsanynyal - es maris topra jarna benne a felelem.
orbanek ugy akarjak letorni MINDEN mas part - nemcsak a DK - ertelmes, okos vezetoit, hogy egyre nagyobb szamu futyisz rajongot hazudnak maguknak.)
Tudod, erre van a tanulsagos vicc is:
Ket kisoreg 70-es beszelget az SZTK-ban, es az egyik ujsagolja a masiknak:
- Kepzeld el, a Jozsi azt mondta, hogy neki meg hetente 3-szor megy a szex, pedig o is tul van a 70-en.
Mit tegyek? nekem egy honapban csak egyszer, ha osszejon a szex, ... Mire a masik kisoreg:
- Hat mit tennel, te mafla??? MONDD TE IS! (...hogy mennyi hived van, kit erdekel, hogy egy hazugsag?)
Csizmás Kond
@karma1: " , es nem eroszakoljak ra az ottlakokra a kettos allampolgarsagot, es ezzel egyidoben a szavazati jogot"
Áruld el kérlek hogy téged kényszerítettek vagy önként mondtál le a magyar állampolgárságodról...
karma1
Ne csusztass, mert nem rolam van szo... En AKARTAM ezt az allampolgarsagot, mert itt szandekozom a hatralevo eletemet leelni, ide fizetem az adot, a nyugdijjarulekot, biztositast, mindent. Ha bajba jutok, akkor csak az itteni orvosi kezelesre szamithatnek.
A vilagon semmi hasznom a magyar allampolgarsagbol: ha hazamegyek, kulfoldinek kezelnek, mert nincs otthoni adoszamom, allando lakcimem, ha orvosi ellatasra szorulnek, akkor teljes arat kell fizetnem erte - megjegyzem: teljesen jogosan!- mert nincs TAJ szamom es nem otthon fizetem a TB-t.
Nincs olyan orszag, aki rajongana a kettos allampolgarsagu polgarokert! Dontsd el, hol akarsz elni, kinek a torvenyeit akarod betartani, milyen eletet akarsz elni.
Ezzel szemben a romanokhoz minden evben kivonul egy orban vezette delegacio, es eloadja a propaganda szoveget posvanyoson, majd iger 50 milliard forint segitseget iskolafejlesztesre, meg felujit 150 templomot.
Ja, es egy Romaniabol szarmazo kettosallampolgarnak jar az ingyen egeszsegugyi ellatas, es az ingyennyugdij, holott talan sosem jart Magyarorszagon, es talan magyarul sem tud.
Nem mindenki olyan, mint te, hogy tudsz ket nyelven is.
Csizmás Kond
@karma1: ...ezt most úgy értsem hogy megtarthattad volna a magyart is ?
mert ha igen akkor szerintem meg is tartottad volna...de mivel a törvények nem engedték ezért kényszerítve voltál, vagyis ráderőszakolták.
karma1
A "kenyszerites" abbol allt volna, hogy kb. 1000 dollar plusz illetekert siman megtarthattam volna hivatalosan azt, hogy magyar vagyok.
Szerinted nekem papir kell arrol, hogy hova szulettem? Gondolod, nem tudnam? Hat nem ohajtottam ezert a tudasert extra 200 000 forintnak megfelelo illeteket fizetni.
(Ez a torveny mindenkire vonatkozik. Nincs logikaja megtartani a kettos allampolgarsagot. Nekem 1300 kilometert kene utaznom azert, hogy szavazhassak. Ugye, nem kell hogy mondjam, hogy kb. hova kivannek egy ilyen "szavazosdit"?
Ha levelben megtehetnem en is, akkor megtartottam volna a magyar allampolgarsagot is. De igy? Lasd fentieket, mennyire hasznalhatatlan egy ilyen "igazolas"...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.