Először nevetett rajta, aztán befizette az október havi víz- és csatornadíjszámlát a makói Mucsi Tamás – a nevére kiküldött csekken 3, azaz három forint szerepelt. Az Alföldvíz szerint elszámoló számlát akkor is küldeniük kell, ha többe kerül a postázás, mint a rajta szereplő összeg.

Az október havi számláról van szó, amely Mucsi szerint azért lett ilyen szerény összegű, mert nem sokkal korábban volt a szokásos leolvasás, és korábban valószínűleg kevesebbet fogyasztott annál, mint amit a vízszolgáltató előzetesen kalkulált.

Forrás, további részletek: Délmagyar

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@cs.n.: Nekünk meg azért küldözgetik ezeket a számlákat mert ők a befizetés dátumát hónap elejére teszik, viszont mink meg 12. én kapjuk a nyögdíjat, mindig befizetjük az nap, de ők szorgalmasan küldik a pótszámlákat ... Már próbáltuk elintézni hogy 12. után tegyék át a határidőt a válasz NEM LEHET MÓDOSÍTANI , majd ha marad annyi a mostani nyögdíjból hogy befizethessük a novemberit is még ebben a hónapban megtesszük az eon meg miattam meg is dögölhet !!!
Egyébként se értem hogy még az 1 hetet se elérő késedelem miatt miért küldik a pótszámlákat !!!
Ezek is azt hiszik hogy ők HATÓSÁGOK pedig csak egy szarházi szolgáltató nem egyéb!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem gondolkodnak. Nem is elváràs. Mindent a " gèp" csinàl. Azahülye!
JAJMÁR
A türelmi idő fogalma pedig a rezsicsöppenèssel kimùlt.
JAJMÁR
@verőce21: 07:39 Nem hallottàl mèg ingatlan biztosítàsról? A csőtörès az alspdìjban benne van.
glorianna
@Csizmás Kond: Elmű, Tigáz (ill az utódja, a Főgáz), négy biztosító - ezek "kötegelt", negyed-, fél-, sőt: egész évre előre kiküldött csekkjeivel személyesen is találkoztam.
Csizmás Kond
@glorianna: Az előre kiküldött egységszámla nem a tényleges fogyasztást jelképezi hanem az előre megállapított feltételes összeget amihez ha szükséges még küldenek egy tényleges fogyasztási számlát...
naszóval azt sem kell előre fizetni csak havonta és itt jönnek a hülyék képbe amikor előre fizet és utána költ...majd köpköd, hogy ő már kifizette és mégis jött egy másik számla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.