Cukik vagyunk, nagyon de, tényleg. Baloldaliak, hát gyertek Vona Gabo bácsihoz! Nem jöttök? Grrr! Akkor majd, mi meg mutatjuk nektek, mi vár rátok! A Balra Magyar nevű értékrendi portál számolt be arról, hogy a Jobbikhoz ezer szállal kötődő 64 vármegye ifjúsági szervezet emberei, mindenszentek ellőtt meggyalázták Horn Gyula angyalföldi szobrát. Nagyon nagy oknyomozás nem kellett, hogy kik lehetek a szoborgyalázók. Primitív tettükről büszkén számoltak be weboldalukon: “Vesszen minden maradéka!” – címmel. A 64 vármegye ifjúsági mozgalom nem kevés pénzből gazdálkodhat a Jobbik pártalapítványának hála. A jobbikhoz közeli ifjúsági szervezett 38 millió forintból léphetett az anti-cukisodás útjára. Az ifjúsági szervezetnek a párt utánpótlásában is fontos szerepe van, nem egy politikusuk érkezett onnan. A Jobbik jelenlegi alelnöke Toroczkai László, a 64 vármegye örökös vezetőségi tagja is egyben, Zagyva György Gyula a Jobbik emblematikus szereplője, pedig a 64 vármegye alelnöke később elnöke...

Forrás: hirhugo.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, hogy a Jobbik által meggyalázott Horn szobor ügyében Vona úr elhatárolódott-e? Biztos igen, de én nem láttam. Naiv vagyok, vagy tájékozatlan?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Annak idején a Kárpátia egyik dala szövegének hatására (gyilkos és áruló szent földben nem nyughat) Kádárt kiásták valakik. Gyilkos, pufajkás, de már a múlt, értelme semmi már bolygatni.
Azért akik a Jobbikot szeretnék az ország élére mind ilyenek? Remélem nem, Brüsszel is tárt karokkal fogadná a megújult Magyarországot gondolom. Szerencsére esélyük nincs, csak felvetettem.
karma1
@Manhattan: Meg nem szolt semmit sem, de ha a Jobbik nem keves penzzel tamogatja a 64 varmegyet, akkor tokmindegy, mit nyilatkozna, - ha nyilatkozna. De nem nyilatkozik - most meg.

Halott oroszlanba belerugni "vesszen az utolso is!" kb. annyira hiteles, mint farkas zsuzsanak a gyermekehezes megszunterol papolni.
Nessy
Pártoktól függetlenűl ez egy mocskos dolog! Koránál fogva Horn Gyula nem lehetett gyilkos. Munkásőr sem volt.
Ami aranyos, hogy ismerek volt munkásőrt, alapszervi párttitkár feleséggel. Ma lelkes békemenetelők. Persze ez az ő dolguk! Csak eszembe jutott, tisztelt 64 vármegyések, hogy nem mindenki az, akinek látszik.
Mindenesetre szégyelljék magukat! Meggyalázni egy síremléket, hazugságot állítani az elhunytról "dicső tett"! Ezzel érdemes dicsekedni. Büszke lesz majd egyszer a gyermekük! Milyen hős volt az apu! Egy szoborral szembe!
karma1
@Nessy: Agyilag ennyire kepesek,... Pedig Vona nagyon erosen dolgozott azon, hogy jobb image-et adjon a sajat partjanak - erre jonnek ezek a diszf@szok, akiknek minden mindegy...
Nessy
@karma1: Pedig most milyen büszkék magukra! Istenem, ennyi fér fel arra az agytekervényre, amin az emberi viselkedés lenne, ha lenne.
Equus1
na... ez a csőcselék húzná fel a keresztes karszalagot és tartaná a pogromokat. Hajrá Magyarország.
A hatalmon lévők meg dörzsölik a markukat. Ezzel is nagyobb az esély a további lopásokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.