A házelnök szerint Európa elöregedő, keresztény gyökerű, tősgyökeres lakosságát lecserélni.

A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke szerdán Kecskeméten.

Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt

Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) "Aki a jövőben akar olvasni, annak a múltban kell lapozgatnia" című országjáró kerekasztal-beszélgetésén hozzátette: áprilisban mindenki Magyarországra figyel majd.

Mint mondta: jelenleg egy olyan átalakítás zajlik Európában, ahol az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a cél, és "egy olyan kevert népesség, egy identitás nélküli tömeg kialakítása, ami korlátlanul manipulálható".

Kiemelte: látszólag

egy önmagában is katasztrofális méretű és következményű tömeges migráció zajlik

Európában, hiszen 2014 és 2015 fordulójától kezdve nagyjából 2 millió teljesen más kultúrájú ember áramlott be. Egy részük menekült, mert körülményei élhetetlenné váltak, egy másik részük azonban egyszerűen jobban szeretne élni. A migránsok két és fél év alatt olyan problémákat okoztak, amelyekkel "a rendszerváltozás óta nem kényszerült szembesülni a kontinens" – jelentette ki. Ráadásul egy olyan Európában történik mindez, amely a 2008-as gazdasági és pénzügyi világválság után jelentős mértékben "legyengült, teret és befolyását vesztett", ugyanakkor politikai és erkölcsi válságban is van, "korábbi magabiztossága már a múlté" – hangsúlyozta.

Kövér László szerint elvesztette irányát az európai politika, nemcsak a brüsszeli, hanem a nyugat-európai országok politikai elitjeinek is nagy része. Ezt a "zavaros szituációt, az ellenállás nélküli legyengült közeget" kihasználva próbálják Európa elöregedő, keresztény gyökerű, tősgyökeres lakosságát "lecserélni". A hosszú távú cél ugyanis Európa etnikai, kulturális és vallási arculatának teljes átformálása – fogalmazott.

Hangsúlyozta: egy olyan világhatalmi átrendeződés zajlik, amit "a bolsevikok és a nácik is kitűztek célul" korábban, azzal a különbséggel, hogy most egészen más érdekcsoportok és ideológia van mögöttük, és ezúttal Soros György Nyílt társadalom című munkája az irányadó – tette hozzá.

A házelnök beszélt a nemzeti konzultációról is, mint mondta: úgy tűnik, "ez a demokratikus műfaj bevált", és egyre népszerűbb az emberek körében. Kövér László szerint az emberek érzik azt, hogy annak ellenére, hogy ellenzéki oldalról megpróbálják bagatellizálni az illegális migráció kérdését, valójában ez egy komoly probléma.

(MTI/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mármint, hogy a Soros és bolsik és a nácik? Emberek! Van olyan aki ezt benyalja? Ráadásul mindezt a volt MSZMP-s káder mondja, akinek cimborái között hemzsegnek a család náci gaztetteire büszke barmok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Igenis,elhízott elvtárs,vagy Soros ösztöndíjas úr,vagy bajtárs?
libellle
@Shikari: "Nem állnak vele szóba? Ott van az EU-ban és az antimagyar áskálódók ellenére kiderül, hogy minden rendben van és törvényes. Micsoda visítozás volt Paks ügyben, aztán jött a hozzájárulás! Egy szavad nem hiteles!" Te itt mindent félremagyarázol, vagyis a saját elképzelésed szerint. Paks II, az Osztrakok megvétózták igy nincs semmiféle beleegyezés. Ezenkivül ugy történt a beleegyezés, hogy büntetést szabtak ki miutánl már az EU szinte nem finansierozza Magyarországot amikor a hatalmas felvett kölcsön a csendes halálra visszafizetendö, igy nem is érdekli az EU-t. Ellenben az ottani polgárokat mert lessz mit nyögni még az unokaitoknak is.
tudode
@Horizont: .
.
Félelmetes, de mit kezdett volna
.
---- Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésére
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Ki tudja MIT HOZ A JÖVŐ ezzel a féktelen emberrel, ha mégis...?

.
peterkelemen
Soros és Orbán összehasonlítása cirka olyan mintha egy elfántot hasonlítanának egy egérhez. Röhejes! Soros mindenben veri Orbánt.
evacica
A hülyeség fájna, Kövér fetrengene és orditozna!
libellle
@Shikari: Már csupán azert, hogy ne halj meg bután. Tudod te, hogy miert véded azt az erömüvet? Nem, ez a meggyözödésem. Elösször is, a polgárok vállára olyan hatalmas adosságot rakott a fidesz, hogy azt még a dédunokák is fizetik. Nem beszélve arról, hohy hol lesz már akkor a fidesz. Ellenben azok gyermekeik unokaík fogják élvezni ennek a" nagy üzletnek" a termékét. Ugyanis az egész üzlet kzárólag egy nagy csalás. Természetesen egy olyan hülye mese, hogy az atommeiler majd biztositja az áramot, csak a fideszesek hisznek. Megvagyok gyözödve, hogy azok közül is sokan kétlik a magyarázatot. Már csupán azert mert az Europai piacon már 9 forintert lehet egy kw. kapni. Amit az atom paks termel az 120-150 forint között mozog. Most akkor tessek itt elmagyarázni, hogy mi az ami abben gazdaságos és kinek?. Megujulo energiat ebböl az összegböl kényelmesen meglehetett volna oldani. Részfinanasierozni a privat napkollektorok telepitéset. Most akkor mi az ami gazdaságos és veszélytelen ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.