Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután az Országházban fogadta az Európai Unió soros elnökségét betöltő Észtország miniszterelnökét, Jüri Ratast – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az észt miniszterelnökkel cserélt tapasztalatot Orbán Viktor
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

A megbeszélésen a magyar-észt kétoldalú kapcsolatokról volt szó, de egyeztettek az EU előtt álló legfontosabb kihívásokról, és a fél éves észt uniós elnökség tapasztalatairól is – tájékoztatott a sajtófőnök.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@cs.n.: Vagy van egy drágább órája, esetleg gyűrűje. És hallott már a mi Vezérünk ""gyűjtőszenvedélyéről"". Nem paraszt, csak óvatos.
RonaGyuri
Őfenesége tényleg nincs magánál

Az közismert tény, hogy mondókáját mindig a környezethez igazítja, de ilyen egyértelműen önmagát meghazudtolni még tőle is sok(k)

Ráadásul egyértelműen keresztbe verte a derék Szájjártató cimboráját is, aki még a repülőtéren is a régi baromságét szajkózta. Ahogy arról a párt központi napilapja is beszámolt – már a címben is árulkodó módon; „ORBÁN VIKTOR: KÖZÉP-KELET-EURÓPA A KONTINENS LEGVERSENYKÉPESEBB BEFEKTETÉSI KÖRNYEZETE” =)) – Őfenesége a banzáj megnyitója közben olyat mondott, ami szöges ellentéte mindannak, amit az elmúlt években összezagyvált, ékes bizonyítékaként annak, hogy a földrajzhoz is hülye.
Igen hölgyeim és uraim, no meg a derék fityesznyik bunkók Őfenesége – egyetlen nyelvbicsaklástól eltekintve – helyesen Közép-Kelet-Európai térségről beszélt! =))
bakegya
Putyin lépteti -naponta eggyel szaporázva,minden lépését figyelve- ezt a tetvet!!!
EZ orbán SOROS ÚJ VILÁGRENDJE!!!-hamar -hamar egy RAKÁS HITELRŐL IRAT ALÁ VELÜNK EGY HALOM NEMZETKÖZI SZERZŐDÉST,AMI MAGA ALÁ TEMETI A MI HAZÁNKAT, AZ ORBÁN CIGÁNYKODÁSA LESZ MAGYARORSZÁG VESZTE.
nezelodo
Lehet, hogy megpróbálta megszerettetni az észtekkel az oroszokat és Putinkát a mi veretes vezérünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.