Az Állami Számvevőszék eddig egyszer sem tudta feltárni a pártok kampánycsalásait, mondván kötve van a keze. Aztán hirtelen megtáltosodtak, és már arról van szó, hogy a NAV lefoglalja a Jobbik vagyontárgyait. És fellebbezni sem lehet ellene.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A koszos rezsim eljárási módja nam csak a Jobbikra fenyegető, hanem minden magyar ember számára, mert egyértelműen jelzi, hogy a jogbiztonság sci-fi Genyóföldön!
A Pintérség és a TEK már bizonyította fehéren feketén, hogy aljas módon kiszolgálja a rezsimérdekeket, függetlenül a jogszabályoktól és ezt a terhükre meghozott bírósági ítéletek bizonyítják, az idióta, elfogult tiltásaikkal, eljárásaikkal összefüggésben!
Most belépett ebbe a mocskos sunyi bagázsba az ÁSZ és az alkoholista paraszt NAV-ja is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A koszos rezsim eljárási módja nam csak a Jobbikra fenyegető, hanem minden magyar ember számára, mert egyértelműen jelzi, hogy a jogbiztonság sci-fi Genyóföldön!
A Pintérség és a TEK már bizonyította fehéren feketén, hogy aljas módon kiszolgálja a rezsimérdekeket, függetlenül a jogszabályoktól és ezt a terhükre meghozott bírósági ítéletek bizonyítják, az idióta, elfogult tiltásaikkal, eljárásaikkal összefüggésben!
Most belépett ebbe a mocskos sunyi bagázsba az ÁSZ és az alkoholista paraszt NAV-ja is!
tudode
Nem nagy ügy!
.
Hiszen az Állami Számvevőszék "is" Gorbán NER-jének alárendelt, minden mástól FÜGGETLEN szerv.
.
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100066.TV
.
Az Alkotmány-, v Pártalaptörvény bíróságtól kezdve MINDEN ÁLLAMI SZERV ÚGY TÁNCOL, ahogy Gorbán fütyül!!! Sőt kedvében is járhatnak abban, AMIKOR VESZÉLYBEN ÉRZÉKELIK a trónját, mert ha BUKTA, sokaknak lenne/lesz ÉHKOPP, v rácsos ajtó, rácsos ablak!!!
.
Mondja bárki, hogy "csak" a MÁS VALLÁSÚAK tartanak össze a végletekig!!!
.
Ebből a HADICSELBŐL muri lesz valószínű!!!
kissé felnőttem
Na ki is a számvevőszék vezéregyénisége nemdenem toldi lőrinc fia volnál kérdi a király a bajvivás Toldiját hát viccnek beillő módszer megemlékezik erről a magyar történelem
namihami
Mert a "független"" számvevők vezetőjének is tisztában kell azzal lennie, hogy a stallum nem volt, nincs és nem is lesz ingyen.
karma1
@namihami: En meg nem hiszem el, hogy lehet ma Magyarorszagon olyan allami szerv - ami raadasul nem is birosag, nem is a Kuria, vagy az Alkotmanybirosag - hogy ne lehessen fellebbezni a dontese ellen, ha mas miatt nem, hat az osszege miatt. (Mert arrol mar en is letettem, hogy az elv miatt megtehetnek a fellebbezest, valamint azert, mert az ASZ nem jogosult arra, amiben most dontest hozott a Jobbik ellen).
Most azert ki kell majd derulnie, hogy Simicska Adam miatt hoz-e Simics valamilyen markans dontest? Ha a 20 % lehet tamogatoi hozzajarulas, 80 % allami parttamogatas (sic! Ez is csak Magyarorszagon fordulhat elo, hogy ilyen mertekben tamogatja a regnalo part a sajat ellensegeit.)
bencemacska
@karma1: ma, 21:20
Ezt jogorvoslati letiltást én sem tudom értelmezni!
És az összes jogász azt mondja semmit nem lehet tenni.
karma1
@bencemacska: Vajon milyen indoklassal nem lehet fellebbezni? Mert a vitya megtiltotta? Ezt azert hosszabban le kene tudni vezetni, hogy egy olyan intezmeny, mint az ASZ, akinek sok mindenre - peldaul TENYLEGES nyomozasra a benyujtott adatokat illetoen - eddig jogositvanya sem volt, az most siman intezkedhet egy ilyen ugyben - amiben nyomozni sem nyomozhatott - olyan kitelellel, ami csak a legfelsobb birosagoknak lehet? (Hogy ti. nincsa dontes ellen fellebbezesnek helye).
Azert en most a Jobbik jogaszainak a helyeben elmennek egy nemzetkozi birosagra, akar Hagaba, akar a brusszeli unios birosagra, mert ez azert teljesen nyilvanvaloan a fidesz reszerol a parthatalommal valo visszaeles...Tutira a javukra dontenenek... Csak hat a valasztas mar csak 4.5 honap...
bencemacska
@karma1: ma, 21:57
Ha Magyar György és Simicska nem tudja megoldani, akkor nekünk kár is rajta gondolkodni!
Nem véletlen vonta vissza Simicska a fiát a frontvonalból!!!
karma1
@bencemacska: Ez igaz, a frontvonalbol visszavonhatta, ettol Adam meggyozodese meg nem fogja ot mas part melle allitani, szoval Adam nem lesz hirtelen sem momentumos, sem mszp-s, de dk-s sem, vagyis Simicsnek tovabbra is erdeke marad, hogy a fia kedveben jarjon... Mert ha a jobbik valami furmanyos modon megiscsak nyer, akkor Adam nyugodtan visszamehet az elvonalba. Magyar Gyorgy most kicsit elrugta nalam a pottyost azzal, hogy elvallalta a gyerekuket kiehezteto szulok vedelmet, mert amugy jo fej, de valamit feltetlenul kell lepnie ezugyben is. Meglatjuk...:o))
bencemacska
@karma1: Az Ádám Jobbik szimpatizáns, mióta kitették a fidelitásból!
Szerintem viszont visszamehetne az egyetemre, befejezni a tanulmányait! Ebben nem apja fia!
Magyar nem a szülőket védi, csak az apát! Az apa büntetését tartja soknak.
karma1
@bencemacska: Koszi a pontositast Magyar ugyben...:o)))
namihami
@karma1: Fellebbezni lehet. De kérlek, soroljad azokat a reklamációkat, amik eddig, bármilyen ügyben, de sikeresek voltak.
Nem kell a teljes karakterszámot elhasználnod, nekem bőven elég lesz, ha csak ötöt felsorolsz.
karma1
@namihami: Most mit cukkolsz? Te is tudod, hogy nincs ilyen...:o(((( Nem lehet fellebbezni ellen, aszonta az egyik cikk...:o(((( Ami szerintem egyszeruen nem letezik. (Valamelyik elso cikk,, ami lehozta ezt a hirt, mar nem emlexem, melyik volt...)
namihami
@karma1: Így éjjel ledobom a Dr. Jekyllt és előjön belőlem a Mr. Hide.
karma1
@namihami: Na, ezert IS nagyon csiplek,...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.