Bár korábban hangoztatott célját már elérte, a kormányfő elégedetlen a médiapiac állapotával. Azt mondja, további külföldi tulajdonosokat akar kiszorítani, de nyilván az se mindegy, ki lenne a hazai utód.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
megveszik a szabadeurópa rádiót is tán kitellik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@papa.49: Attól tartok, hogy maguktól nem akarnak elmenni!
nemkati
"Az eladó Radio Bridge Media Holdings Ltd. a Lapcom Zrt. részvényeinek 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást szeptemberben írta alá az Avalue Befektetési Kft.-vel. ... A Lapcom ezenkívül két nyomdával is rendelkezik, melyek szintén Vajnáé lettek."

Szóval a Lapcom is már a haveroké.

Nem minden magyar, ami fénylik. Ezért (is) nem ártana, ha lenne külföldi tulajdonú szolgáltató is a magyar médiapiacon. Persze ezekkel az a legnagyobb gond, hogy nem lehet őket rászorítani, hogy a kormányhazugságokat nyomassák napi 24 órában.

Ha a Fidesz 20 évre bebetonozza magát, akkor lesz itt 100 %-ban a magyar fideszhaverok kezében levő magyar föld, 100 %-ban a magyar fideszhaverok kezében levő kastély és más nemzeti vagyon, 100 %-ban a magyar fideszhaverok kezében levő média, és aki nem fideszes, annak semmi se marad, az szép lassan ellehetetlenül, közmunkás lesz, vagy éhen hal. Ez a jövőkép még Kim Jong-un Koreájánál is ocsmányabb. Meddig mehetnek el ezek a gazemberek, hogy az emberek megálljt parancsoljanak nekik és elküldjék őket a koreai vagy venezuelai, török börtönöknél is "kellemesebb" helyekre - amit megérdemelnek?
kissé felnőttem
@nemkati: ez már mind zsebben van.csak a nép alszik mélyen,
Rockxy
És mikor kész a média, akkor sorra kerülnek a bankok.
És csak egy maradhat, az éppen elég.
cs.n.
Aha, a magyar nemzeti média. Aztán az hogy van úgy magyarnemzetimédiatulajdonilag, hogy Endrú Dzsí Vajna tévés portfóliójának a nagyrésze Bukarestbe van bejegyezve? Erről is beszélhetne Viktor úr. A nagymagyarnemzeti tulajdonos szégyelli az országot? Vagy csak adóelkerülésről van szó? És akkor miért is lenne jobb nekünk, ha mondjuk az RTL-es csatornákkal is így lenne, vagy a többi felsorolt társaságéval?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.