Botrány amit az origonak nevezett szennylap manapság újságírás gyanánt csinál. Név nélküli senkiházi emberek alkothatnak véleményt olyan dolgokról, amiről vagy semmi fogalmuk nincs, vagy csak azt hiszek van

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ugyanaz történik Nagy-Bandóval,mint Havassal,csak a módszer más.Havas megírt egy könyvet a Jobbikról,ez a bűne,Nagy-Bandó pedig igazat mondott,neki meg az.Mi ebből a tanulság?Mondj igazat,és betörik a fejed.Ennyi.Most Nagy-Bandót megpróbálják beállítani alkoholista elmebetegnek,és mivel a média kb 80%-a a kormányközeli seggnyalóké,ez többé-kevésbé sikerül is nekik.Sajnos mi vagyunk kevesebben,akik tudjuk,hogy ez nem igaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ugyanaz történik Nagy-Bandóval,mint Havassal,csak a módszer más.Havas megírt egy könyvet a Jobbikról,ez a bűne,Nagy-Bandó pedig igazat mondott,neki meg az.Mi ebből a tanulság?Mondj igazat,és betörik a fejed.Ennyi.Most Nagy-Bandót megpróbálják beállítani alkoholista elmebetegnek,és mivel a média kb 80%-a a kormányközeli seggnyalóké,ez többé-kevésbé sikerül is nekik.Sajnos mi vagyunk kevesebben,akik tudjuk,hogy ez nem igaz.
koszpeko
"A facebookon különböző hozzászólásokat lehetett olvasni, de egy megragadott bennünket is, amit Szalay Tamás Lajos írt ki a saját oldalán, ezt most változtatás nélkül olvashatja itt:"

“Nem szoktam egykori kollégáimról és egykori, de máig tisztelt szakmámról nyilvánosan írni. Főleg nem karácsony előtt egy nappal. Szomorú és dühös vagyok magamra, hogy most nem tudom megállni. De az, amit az Origo nevű termék gyáva névtelenség mögé bújt szerzői Nagy Bandó Andrással művelnek címoldalon, túlmegy mindenen. Láttam már sok mindent, olvastam gerinctelen lakájírásokat, fordult fel a gyomrom az elmúlt években sok mindentől a magyar média megerőszakolt világában. De ez ökölbe szorítja a kezem. Bárkik vagytok, szégyen amit tesztek. Bárkik vagytok, szégyellem magam helyettetek is. És nem Nagy Bandó miatt. Ez nem (csak) róla szól. Bárkiről, akit felsőbb utasításra kipécéztek és magatok mellé rántotok a dagonyába. Névtelenül, pökhendi sorokkal, de arctalan gyávasággal. Ez nem csak Nagy Bandóról szól. Egy egykor volt hiteles és igazodási pontnak számító hírportálról, a meggyalázott és gerinctelen, gyáva bértollnokokkal megszentségtelenített újságíró szakmáról. Ti, akik az Origónál (és máshol) beálltatok ebbe a zsoldba, pár baksisért kiáruljátok ennek a szakmának a hitelességét és saját emberségeteket is. Ez nem politikai hovatartozás, nem világnézet, hanem tisztesség és szakmai hitelesség kérdése. Kívánom, hogy tapasztaljátok meg milyen az. Békés ünnepet, névtelenek.”
Equus
eddig azt sem tudtam, ki az a Nagy-Bandó. Mióta folyik a lejáratása, hááát... könnyesre röhögtem magam egy-két poénján. Tetszik. Köszönet az Origo munkatársainak, h megismerhettem ezt a nagyszerű Embert, a kortárs Karinthyt. Farkasházy Teddy is felkerült a kedvencek közé. Miatta is köszönet... Egyre mélyebbre... Vágó műsora Farkasházy, Havas, Bajor, Gálvölgyi a Legyen Ön is milliomos showban az sem sámli... és mindezt az Origonak köszönhetem.
Hálás vagyok ennek a névtelen faszfejnek. Köszi, öcsi. Van még?
görbetükör
Aljas karaktergyilkosságra mindig van vállalkozó ebben az országban.
Jellemes, tiszta embert bemocskolni, mint Nagy Bandó András, csak szemét ember képes. És aki tapsol neki, az is szemét.
nezelodo
Ha a NBA nem a first lady állkapcsáról, hanem a Vona szemöldökcsipeszéről polemizált volna, a következő nemzeti ünnepen biztos kinézett volna neki egy magas kitüntetés, vagy egy nagyköveti állás, esetleg egy nyertes közbeszerzési pályázat, mert Orbán Tündérországában senki nem nélkülözheti a vezér figyelmét, szemét és fülét, de ha rosszul szól, a száját sem, mert elkezdi kóstolgatni.
justhpeter
Aki kormányoldali lapot olvas csak, az magára vessen, mert elveszi magától a más nézőpont lehetőségét és azon a szinten is marad, ahol elkezdte az olvasást a kormánylapnál. Ez bizony nem a széles látókör és az igényesség példája.
Eriksson
Úgy függetlenül egy megjegyzés. A Bandó honnan veszi a humorát? Ez a beszólása is igen viccesre sikeredett. Minden esetre ne csodálkozzon a reakción.
dr. prédikátor
Bocs , de ki vagy mi az az origó???Ja hogy fityfasz média??? akkor már értem!!!
Equus
@justhpeter: "Aki kormányoldali lapot olvas csak" az olyan, mint a bigott vallásosok: nekik csak az a szalma ehető, amit a jászolba az igehirdető szór bele, és visítás nélkül mennek a böllér keze alá, bégetés nélkül a vágóhídra. Vgy ők maguk a böllérek, a hentesek, a méhszarosok...
Csizmás Kond
Ilyen a maisajtó civilizáltsága...az összesé.
Kellemes Karácsonyt !
Nessy
Akinek más a véleménye, mint pártunké és kormányunké, élén Orbánnal, az részeges, drogos, gyenge elméjű, megkeseredett, libsibolsi, Soros bérenc!
Viszont a kimondott vagy leírt szövegről , egy vak hang cáfolata sincs az "okos cikkírónak", aki ráadásul névtelen.
Lesz még lejjebb??
Eladott Ország
Öröm és boldogság, csak a fidesz. Közben a független és munkáját kifogástalanul végző Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) miatt sem kell aggódnunk. A hatóság jómunkásemberei egy hévízi négycsillagos luxushotelben pihenhetik ki az ember próbáló munkálkodás fáradalmait – erről a Magyar Nemzet írt. A médiahatóság a Hotel Carbonával közbeszerzésen kívül kötött hároméves szerződést 2020 júliusáig összesen 197 millió forint értékben. Amire azért volt szükség, mert médiahatóságéknak nincsen saját üdülőjük, és így volt a legolcsóbb. Az, bazmeg, nincs saját üdülőjük, pedig tényleg megérdemelnék, ráadásul minden pénzt is megérne a polgártársaknak.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: ifjabb Matolcsy homokozójaként futó, Origo nevű szennylap. Elgondolkodtató, hogy miért is van szüksége a kormánynak őrületes milliárdokból fenntartott propagandamédiára és miért nem bízik annyira a tulajdon eredményeiben, főleg pedig miért nem bízik az állampolgárok józan eszében. Márpedig nem bízik. Vagy – ez a valószínűbb –
éppen ettől fél. Hogy van józan eszük. Ezért a kormány felépített egy alternatív világot, ezt tartja fenn mesterségesen, ráadásul rengeteg pénzből és azoknak az embereknek a pénzéből, akik elől el akarja fedni a valóságot. Úgyhogy én az állami vállalatok reklámköltéseiből éldegélő médiaszakik helyében aggódnék inkább azért, hogy mi fog történni, ha egyszer majd bele kell nézni a tükörbe és meg kell élni piaci körülmények között. 
Nessy
nem rég fejtette ki Orbán, hogy minden médiát "magyar kézbe" óhajt látni. Értve ezalatt Vajna, Mészáros, cégeit, fő tanácsadóként meg Habonyt!
1magyar
@Nessy: Miért? Volt média külföldi kézben?
karma1
@Equus: Mostanaban azzal szorakozom, hogy fozes kozben a telefonon a Heti Hetes adasait hallgatgatom vissza... !999. novembereben indult a musor, az iden , ev elejen kellett befejeznie 19 sikeres ev utan. A lenyeg az, hogy egy allando felallasu kis csapattal heti hireket, esemenyeket elemezgettek, mindenkinek volt egy kommentje az adott hirhez...
Tudod, igy, 19 ev tavlatabol visszahallgatni Havast, Teddyt, Bajor Imit, Galvolgyit, Verebest, Kernt, Hajos Andrast, Hernadi Juditot, neha Falusi Mariannt, Vancsa Istvant, Keri Elemert, amikor peldaul a valasztasok elott a szituaciot elemzik - na meg orbant a kezdetektol fogva - egyszeruen felelmetes!
Havas es Teddy mar akkor lattak, hogy nagyon nagy baj lesz, ha orban kerul a szekbe, es ha azt nezzuk, akkor minden megallapitasuk, helyzetelemzesuk "ult" !
Nagyon jo es elgondolkodtato szorakozas - es persze kivalo korrajz. (Hogy hogy gondolkodtunk akkoriban az uniorol, mit vartunk toluk, mit akartunk elerni, hogy mennyivel pozitivabb volt akkoriban a kozeleti hozzaallas, es hogy Gyurcsanytol mar 2006 elott is piszkosul fosott a reti neger...:o))) Szoval, jo szorakozast, ha ramesz a youtube-ra ezugyben...:o)))
karma1
@justhpeter: Az a baj, ha eselyed sincs mas oldali lapokat olvasni, csak a fide$$mediat, akkor bizony arra az egy sikra fog beallni a gondolkodasod, azt fogadod el etalonnak, amit orban harsog.
Mert mar nemcsak a mediakbol omlik a szar, hanem az egyszeru falusiakra a templomban a plebanos is ontja a propagandat,. a varosi polgi es/vagy a jegyzo is fideszes, tehat a kozseghazarol is a fidesz arad...
Tiszta Orwell...
justhpeter
@karma1: Ezt csak felerősíti ha az ellenzék analfabéta. Márpedig az.
karma1
@justhpeter: Es az (orban altal kivant) kor bezarul...
bencemacska
@1magyar: ma, 11:50
Gyorsan felejtünk
"2016. okt. 15. - A Népszabadság az elmúlt tíz évben csak veszteséget termelt, a példányszám drasztikusan csökkent, mert az emberek nem érdeklődtek már az újság iránt – ezt mondta Heinrich Pecina osztrák üzletember, a lapot is kiadó Mediaworks tulajdonosának, a Vienna Capital Partnersnek a vezetője a Profil című .."
24.hu/belfold/2016/10/15/megszolalt-a-nepszabadsag-osztrak-tulajdonosa/ ...
karma1
RTL Klub - nemet kezben, Gherkins vezetesevel, aki kozben atnyalta magat a futyi$$be...@1magyar:
1magyar
@bencemacska: @karma1: Akkor bizony nagyon igaza van Orbánnak, magyar kézbe kell a média is.
karma1
@1magyar: Nem, orban NEM MAGYAR kezbe akarja venni a mediat, hanem a SAJAT kezebe,... A ketto kozott oriasi kulonbseg van, es sajnos mar meg is tette, kb. 85 %-ban minden nala, ill. mehszaros kezeben van...:o((( habony iranyitassal...
Nem hiszem, hogy arrol akarnal minden nap hallani, hogy kinyilott a pitypand (magyar idok)
1magyar
@karma1: Nem,az ellenzéknek is vannak csatornái és ez így van jól. Állítás - cáfolat és az emberek eldöntik kinek van igaza a saját környezeti tapasztalataik alapján.
karma1
@1magyar: Nagyon orulnek, hogyha mondanal valamely nepszeru mediumot, amit az orszagban ugyanugy szabadon, extra fizetseg nelkul el lehet erni, mint a "kiralyit"...
Tudod, amelyik media csak egy kicsit is ellenzeki volt, azt peldaul kivettek az olcso es nepszeru tv-csomagokbol, vagy csak egyszeruen lekapcsoltak a frekvenciarol, vagy zavartak az adasat, esetleg oriasi reklamadokkal sujtottak.
Egy szavam nem lenne orban ellen, ha 50-50 % lenne a kampanylehetoseg, dehat ez szinte lehetetlen...
1magyar
@karma1: Nem tudok mondani, tájékozatlan vagyok a tulajdonosokat illetően.De tv-t is alig nézek. Főként itt a neten "lógok".
karma1
@1magyar: Tudod, voltak nagyon jo kozossegi oldalak, mint peldaul az origo es az index... Mindketto mervado volt, NEM ellenzeki es NEM kormanylapok (ill. internetes oldalak) voltak, hanem a valosaghoz nagyon ragaszkodo pontos, hiteles oldalak.
Aztan egyszercsak nem ismertem ra a lapok tartalmara.
Hat kiderult, hogy az origo a matolcsy gyerek jatszotere lett, az indexet is valami habonykozeli jobarat kapta meg, a Nepszabadsagot ill. a hozzatartozo 32 videki lapot pedig a mehszaros nyelte le, egyben...
Innentol kezdve az origo, riposzt, bors, index meg a tobbi ilyen oldal szamomra hiteltelen lett, mert csak a fidesz erdekeit nezik, tehar nekem egyik sem felel meg.
Boldog karacsonyt kivanok neked es szeretteidnek...:o))
1magyar
@karma1: Neked is Boldog Karácsonyt és a családodnak!
bencemacska
@1magyar: ma, 09:01
Ha nem vagy tájékozott a tulajdonviszonyokat illetően, akkor nagyon tanulságos lenne számodra a Népszabadság története.
A Népszabadság nem volt szegény lap, tekintélyes alaptőkével rendelkezett.
Ha valakinek nem jut eszébe, hogy még tőkeemelést kell végrehajtani, amire a költségvetés nem adott pénzt a mi adónkból, eladták egy pénzügyi befektetőnek. Pecina "úr" aztán a Népszabi tőkéjét befektette a döglődő kiadójába és nyomdájába egészen addig, míg veszteséges lett. A lapszám csökkentés megállítására viszont nem tett semmit! Megszüntette.
Ezért vette meg gyorsan "valaki", hogy ne kerülhessen olyan kézbe, aki esetleg újra indítaná!
De erről olvashatsz - itt a NET-en - sokkal bővebben!
Persze ebben benne van az MSZP szőrös keze is bőven! (L. Népszava új urát!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.