Novák Katalin, az emberinek mondott minisztérium államtitkára, a Fidesz alelnöke a Mandinernek adott interjút. A beszélgetés legtanulságosabb, leginkább elgondolkodtató részeit szemlézve, talán sikerül olvasóink számára is bemutatni, hogyan is vélekedik a Fidesz a családról, a másságról, a gender- kérdésről vagy éppen az otthonszülésről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
"Nyugathoz képest Magyarországon ingyenes az óvodai ellátás, ingyenes vagy olcsó a gyerekek étkezése, ..."
Mi van?

"több magyar állampolgár jön be, illetve vissza az országba, mint ahányan külföldre mennek..."
Mi van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mit is tehetne szegény, hisz épp a közeljövőben, az ünnepelt vendégük egy - nem csak szóban -
az idős urak és a fiatal fiuk kapcsolatát éltető publicista lesz.
1magyar
Végigolvasva - minden szavával egyetértek a Novák Katalinnal. De még azt is értékelhetné, hogy miért hívnak pedofil majmot Mo-ra!
Csizmás Kond
gender elmélet...na kéremszépen, ha ez valakinek az életszemlélete attól tanácsot kérni nincs értelme.
...beteg embernek beteg elmélet.
nevemnick
"Nyugathoz képest Magyarországon ingyenes az óvodai ellátás, ingyenes vagy olcsó a gyerekek étkezése, ..."
Mi van?

"több magyar állampolgár jön be, illetve vissza az országba, mint ahányan külföldre mennek..."
Mi van?
karma1
@nevemnick: Aaaa', semmi , csak felolvasta az ele'lokott mai mantrat...
Fogalma nincs arrol, hogy a Gyere haza fiatal mozgalom a 100 millio forintos tokejevel beborult, osszesen 59 embert voltak kepesek visszacsabitani, akik szerintem azota mar megint nincsenek itthon, mert a program - nagyon elorelatoan - csak egy evig biztositotta a munkat, ezutan a munkaado egesz nyugodtan kirughatta a hazatelepult egyent. Volt riport arrol, hogy mennyire megbanta a fiatal hazaspar, hogy hazajott.
Az ovodai ellatas sohasem volt ingyenes, a kajaert MINDIG kellett fizetni, de akkor most olcso, vagy ingyenes? Mert a ketto nem ugyanaz.
Dehat ez a hulye phicha fel sem fogja, mirol hablatyol...
Hari
Legutóbb Fidesz alelnökké választották. Csak az a kérdés, hogy ez meggyőződése, vagy a karrier eszköze ? A végeredmény szempontjából egyre megy.
kereső
@karma1: És arról vajon mi a véleménye a kedves!államtitkárasszonynak,hogy a hazatérőket az Ő általa is vezetett hivatalok migráncsozzák,és migráncsként kezelik./központi utasitás?/.
lampa laz
@nevemnick: "több magyar állampolgár jön be"... a ki és hazautazó turistákra gondolt, meg a nászutasokra akik átalában eggyel többen jönnek vissza.
karma1
@kereső: Na, az mar nem fog eljutni a plebszhez, de aki hazajott a biztosbol, az megerdemli a sorsat - ezt tapasztalatbol tudom mondani.
Aki egyszer vegigmegy a nem egyszeru , lelkileg, idegileg es anyagilag is megterhelo letelepedesi, egzisztencia-kialakitasi proceduran, aztan felul egy orban basi-fele lufi-igeretnek, - hat az megerdemli a sorsat...
Hari
@nevemnick: az a rengeteg bejövő migránsra célzott, akiknek a töredéke akarja elhagyni az országot, az itt tapasztalt tündéri állapotok miatt. Ja, hogy már pékekből, villanyszerelőkből is hiány van, és egyes, osztrák határ melletti faluk lakossága a túloldalon dolgozik ? Hát kérem ahogy vannak melegek, vannak mazohisták is.
Hari
@karma1: a lényeg, hogy a nagykövetének tetsző, unalomig ismételt sztereotípiát darált le, mit sem törődve a tényleges valósággal.
Hari
@kereső: bocs nem nagykövetének, hanem nagyvezérnek..
nevemnick
@lampa laz: :D ja, amit odakint a táskába ,,bepakolsz", azt itthon kiveszed, legfeljebb kilenc hónap múlva...

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.