Így rabolja el Merkel Európát a kehidai fürdőben 2017. december 29. 19:36 A kehidai termálfürdőben lógó festmény szerint a szomorú Angela Merkel vezetésével elrabolják Európát a partraszálló migránsok. A kehidakustányi fürdő folyosóján különös festmény lóg: az aktuálpolitikai áthallásoktól nem mentes, a naiv művészet, a szimbolizmus és a realizmus határvidékén bolyongó műalkotás minden bizonnyal Európa elrablásáról szól (lásd a repülő bikát a kép bal felső részén). A jelenet szerint lángoló hajóból érkeznek végeláthatatlanul a migránsok a szárazföldre, mellettük egy szomorú Angela Merkel látható.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Egy művész attól művész,hogy nem közérthető,ám aki nem közérthető arra nem mondhatjuk
biztonsággal,hogy művész?
Nessy
@quadrocopter: Anno volt a szoc.reál,, most a fidesz művészet.
kereső
Ez művészet? Gusztustalan,hitvány seggnyalás orbánnak.Azt a Merkelt ábrázolni ilyen módon,aki eddig mindig bevédte Orbánt?Ugyan olyan lejárató kampány készül Merkel kancellár ellen ,mint Soros Gy.ellen? Meg merik lépni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.