Életének 77. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Barsiné Pataky Etelka, a Fidesz-KDNP volt európai parlamenti képviselője.

Barsiné Pataky Etelka 1990-ben az MDF színeiben kezdett el politizálni, majd 2000 és 2003 között Magyarország bécsi nagykövete volt. 2004-ben a Fidesz listáján szerzett európai parlamenti mandátumot, 2009-ben pedig a Magyar Mérnöki Kamara elnökévé választották. 2010-ben az Európai Unió Duna Régió Stratégiáért felelős kormánybiztossá nevezték ki.

Elhunyt a Fidesz politikusa, Barsiné Pataky Etelka

Fotó: mmke.hu

"Barsiné Pataky Etelka a magyar polgári politizálás egyik meghatározó alakja volt, sokoldalúságával és munkabírásával sokunk számára példaképként is szolgált. "A Fidesz az elhunytat saját halottjának tekinti. Temetéséről később gondoskodnak. A Képviselőcsoport osztozik a család gyászában" – írta közleményében a párt.

(Index.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Minden élet elvesztése tragédia, elsősorban a családtagoknak, tágabb értelemben pedig minden jóérzésű embernek. Nem hiszem, hogy a gyász pillanatában kellene munkásságát minősíteni. Nyugodjék békében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ne feledjük. Az MDF-ben kezdte. Csak politikussá vált. Emberek vagyunk.
lópicigáspár
@division: Ne kívánj másnak rosszat, mert visszaszáll rád! Csak egyszerűen. Nyugodjék békében!
division
@lópicigáspár: Igazad van. Visszaszívtam...
JAJMÁR
Nem ismertem, ahogy nyilván sokan nem. Nem a népszerűségre hajtott, és nem igyekezett mindenáron "előretolni" magát. Tette a dolgát. Ebből gondolom, hogy jó ember volt.
RIP
Eladott Ország
Ezzel a sokoldalúsággal és munkabírással jutott el az ország oda, hogy Európa sereghajtói lettünk, és mára már a román gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.