Czeglédy ellen büntetőeljárás folyik, egy napra kiszabadult, majd újra őrizetbe vették. asárnap délutánra szerveznek egy tüntetést Czeglédy Csaba miatt Budapesten, a felszólalók listáján még szerepel Czeglédy Csaba, csakhogy őt péntek este ismét őrizetbe vették. De ott lesz helyette Lendvai Ildikó, Iványi Gábor és Mécs Imre. A Facebookon szervezett esemény több mint 800 embert érdekel, 276 ember ígérte részvételét. Czeglédy Csabát bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják, a baloldali ellenzéki pártok szerint koncepciós eljárás folyik ellene. Ő maga azt állította, arra próbálták rávenni, valljon Gyurcsány Ferencre és Botka Lászlóra, akkor hamarabb szabadul.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A százak tüntetése nagyon kevés, ilyen törvénysértésre és szeretem-nem szeretem előzetesekre tízezrek tüntetése kellene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A százak tüntetése nagyon kevés, ilyen törvénysértésre és szeretem-nem szeretem előzetesekre tízezrek tüntetése kellene.
quadrocopter
@durbincs: Mutasd a jogerős ítéletet, csicska! Butaságodba menekülsz?
Yoda69
@CsipkeRózsa: Majd a fulkeben.
Ne felejtsd el nagy a fideSS terror. Mindenkit megfigyelnek, lehallgatnak.
Viszont Aprilis 8-an megbuntethetjuk oket.
@RonaGyuri: Micsoda?

MEG 35 NAP
kissé felnőttem
érdekesen alakul
csak a vőt mikor viszik erről kérdezném a poltok petikéjét
mert ott sem piskóta vádlista rejtezkedik
. egyet aki utba van azt bármi áron ez lesz a kormány szégyene
amiről beszél majd az utókor.gyalázatos akár a napi politika.
mackoka46
Tüntessenek is ! Mert itt mindannyiunkról van szó. Remélem hamarosan eljön a zárszámadás ideje, amikor is az őrmestertől a tábornokon át az államfőig bezárólag elszámolnak. A gumibottal végzett munkától, az adminisztratív bűncselekményekig. Itt túlon túl könnyű távollétünkben feldúlni otthonainkat, vagy elhurcolni az emberekért tenni akaró politikust. Ne a párizsi hetyegőtől, vagy az ibizai szipppantótól várjuk a diktatúra megszűntét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.