Delmagyar.huAmíg nem voltak otthon, a kutya megrongált egy háztartási eszközt, ezért a 29 éves férfi kizavarta a lakásból az erkélyre, majd nyakörvénél fogva felemelte és nagy erővel a betonaljzathoz csapta. Ezután ököllel csaknem tízszer megütötte.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Idegbeteg barom, a háztartási eszköz pótolható a kutya szeretete nem.
görbetükör
Az állattartás azzal jár, hogy időnként van, ami megrongálódik. Senki nem kötelezte, hogy kutyát tartson. Ezt a szadista lényt végre jó lenne már börtönbe csukni. Szerintem a családja, a környezete is örülne neki.
De sajnos nálunk az állatvédelem nem létezik a gyakorlatban.
Commenter
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." (Mahatma Gandhi)
Minden napra jut több ilyen állatkínzásos sztori, sajnos, és ennek is csak a töredéke kerül be a sajtóba. Ideje lenne módosítani az állatvédelmi törvényt,pl. stadionok építése és wc-k felavatása helyett. A társállatok ugyanis érző, szeretetet adni és kapni tudó lények. Aki gerinces állatot bármilyen módon megkínoz, vagy primitív körülmények között tart, ne (csak) pénzbírságot kapjon, hanem tényleges letöltendőt is, és a közügyek gyakorlásától való eltiltást legalább 10 évre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.