Jelenleg több száz ismeretlen személyazonosságú migráns él Brüsszel belvárosában, akik folyamatosan területfoglalási lépéseket tesznek, azonban a média a bevándorlók pártját fogja, ezért a politikai szférából nem mernek utasítást adni, és így a rendvédelmi szervek tehetetlenül nézik a történéseket – mondta el Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A szakértő az utóbbi időben történt bécsi migránstámadásokról is beszélt, véleménye szerint Bécsben jelenleg kritikus mennyiségű illegális bevándorló él.

Ahogy az illegális migráció növekszik, a lakosság egyre inkább megtapasztalja negatív hatásait

- tette hozzá Horváth József.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a Horváth Jocó a Vakondi lánykori neve? Mert az szokott ilyen vereteseket az MTv1 szuperintelligens nézőivel megosztani. Kell a hála a saját és a gyerek jólfizető stallumaiért. Mert a képességeik alapján...nyírfaseprű és csíkos mellény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ha ez jó a bécsieknek? Magánügy! Szerintem. Majd szavaznak, ha nem tetszik.
Aki Én
Még inkább érthetetlen, hogy orbán miért engedi be őket. Kétezret ide, több tízezret az eu-ba.
Egyébként miért foglalkozunk a bécsi migránsokkal? Azt még csak érteném, ha azt mondhatnánk, hogy na ezért nem engedünk be egyet sem. De hát ezrével engedi be őket orbán. Nem az ellenzék, hanem ORBÁN!!!
human
Volt fent egy felvétel ami Lázár videója után készült. Azon egy bécsi szerint is valamennyit romlott a közbiztonság, de inkább a kelet európaiak miatt.
bakegya
Üzenem a szarértőnek,Bécs helyett BUDAPESTEN kutakodjon,főleg a BUDAI OLDALON HÁNY ROMÁNY RENDSZÁMÚ AUTÓ ÉS AUTÓBUSZ PARKOL ÉS ABBÓL HÁNY ROMÁNIAI SZÉKELY SZARIK LE MINKET A NEMZETI ÜNNEPÜNK ALKALMÁBÓL BÉKAMENETTEL ORSOS ORBÁN FELKÉRÉSÉRE AZ ÉN ADÓMBÓL IDEFUVAROZVA!!!
namihami
Ez a Horváth Jocó a Vakondi lánykori neve? Mert az szokott ilyen vereteseket az MTv1 szuperintelligens nézőivel megosztani. Kell a hála a saját és a gyerek jólfizető stallumaiért. Mert a képességeik alapján...nyírfaseprű és csíkos mellény.
bakegya
@human: @nyanya001: pszichopata barom-milyen politikus amelyik a következményekkel nem számol?
1magyar
@namihami: @human: @nyanya001: Ti fogadatlan prókátorai vagytok a migriknek? Mennyit fizetnek érte?
human
@1magyar: Ne sértegess már azzal, hogy ilyen baromságokat írsz, hogy "Mennyit fizetnek érte!" Ennél remélem több vagy te! Én sem írtam soha, hogy neked mennyit fizetnek a rettegésért. Van egy véleményed és azzal vitatkozom. Remélem érthető voltam!!!
human
@1magyar: Van egy véleményed amivel vitatkozom. Fogadd el, hogy nekem is van egy véleményem amivel vitatkozz, de ne süllyedj le egy fideszes szintjére.
quadrocopter
Ez a Horváth József lenne a "biztonságpolitikai szakértő"?

Horváth József neve a lehallgatási botránnyal vált igazán ismertté, miután 2008. szeptemberében olyan hangfelvétel látott napvilágot, amelyen a cég másik vezetője, Tóth János és az OTP elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor az MDF akkori elnökét, Dávid Ibolyát érintő adatgyűjtésről beszélnek. Az UD Zrt. - bár sehol sem hirdette magát - korábban igazi cégcsoporttá nőtte ki magát, több száz főt foglalkoztatott. Horváthnak a KBH-s pozíció "nem lenne új": 2002-ig ugyanis a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) műveleti főigazgató-helyettese volt. A vagyonvédelmi céget is azután alapította meg - szintén a nemzetbiztonsági területről érkező Tóthtal -, hogy a kormányváltást követően, 42 évesen nyugdíjazták onnan. Horváth és az UD Zrt. kapcsán kiderült, a cég, illetve vezetői rendszeres kapcsolatban álltak Demeter Ervinnel, az Orbán-kormány korábbi titokminiszterével, és az ő elődjével, Kövér Lászlóval is.

Bruhuhuhűhűhűhűhű...hahahahaha...hihihihihi...lelkes hordatag!
1magyar
@kokopelli: Nem tudnának annyit fizetni, hogy veled vitatkozzam.
kokopelli
@1magyar: nem is ajánlom! Kevés vagy! ;-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.