Minél nagyobb részt akart hasítani az örökségből Kósa Lajos, állítja a csengeri asszony rokona, miközben a településen azt mesélik, fűnek fának tartozott a miniszter "megbízója". A miniszterelnök álláspontja a Kósa Lajost ért támadásokról: kampánylyukból kampányszél fúj - tolmácsolta tömören Orbán Viktor álláspontját Havasi Bertalan. Persze meglepő is lenne, ha a miniszterelnök a kampányfinisben lehúzná a Fidesz egyik arcát - igaz, az élet megteszi helyette. Azonban a Kósa által most csalónak nevezett nő rokonsága szerint a tárca nélküli miniszter szülinapozni is járt a csengeri asszony házához

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Persze, hogy nem rázta meg a Gecit, tudta nélkül Kósa nem merte volna megugrani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Még azon sem csodálkoznék ha ez az úgynevezett "svájci örökségből" származó hatalmas 1300 milliárd forintos összeg Orbán megrendelésére érkezett volna hazánkba. Köztudott, hogy Orbán Ráhel apjával sűrűn látogatott Svájcba, amiről titkolóztak már anno is. Ez lehet akár Putyin koszos korrupt pénze is vagy bármi aminek háttere szintén sáros lehet.
nezelodo
@tudode: Pont ma jegyeztem meg a postán, amikor húsz-ezer Ft-os pénzesutalvány feladáséért igazolványt, aláírást kértek, hogy nem a Kósa milliárdjait küldöm postán... Tiszta röhej, hogy mire kényszerítik a harisnya és biztosítás árusítása mellett a dolgozóikat a posta és az állam urai. Közben ők a főtolvajok, és egy kiflitolvajt is rabszíjon vezetgetnek, a Selmeci kuszafogút kivéve, az "ország sorsát eldöntő rablásáért".
bencemacska
@nemkati: ma, 20:40
Na, ezt nevezi ő átverésnek! Nincs meg a sporttáskában kapott pénznek a papírja!
Most mit mond a mama, hány évig gyűjtögette a nyugdíját, mire összejött a sertésfarm ára???-:))
nezelodo
@nyanya001: tegnap 23:26. Ugyanazt feltételezik a mezítlábas, átlag állampolgárról is. Tényleg elvesztették már régen a valóssággal a kapcsolatukat. Ékesen jelzi az is, hogy miféle félkegyelműeket állítanak rá a fórumozókra is trollkodni.. Ordít minden megnyilatkozásukból, hogy a Fletó szabadította ki a sárga ház bezárásával őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.