Az összefogásért küzd a hódmezővásárhelyi polgármester, aki szerint győzelme azért félelmetes a Fidesznek, mert megmutatja, milyen gyorsan eltűnik az emberekből a félelem.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
ATTÓL FÉLEK, EZ A VISSZANYAL A FAGYI TIPIKUS ESETE LESZ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Sajnálatos de igaz lehet Zay. ugyanis Trianon a hatalmi elit sorozatosan elkövetett kissebbségi politikájának következménye.Persze egyszerübb volt szépitve tálalni már abban a korban is. Fidelitaszos fiatalok megjegyzésére reagálva: 1848-as politikai hangulat van, bizony az. Ezt teremtette a gazda .A politikai kalandorság fenyegetés állandó testvérharc kisérte a történelmünket. Magyart uszitanak Magyarra EZ TÁN a XXI: század? már-már 1930-1940 németországi példája majd befenyegetve az ellenzék et 1944 Szállasi és keretlegényei? tán a perlelmenti őrség gyüjti be az ellenzéket ? hát kissé elkurvult a rendnek nevezett demokráciának csufolt uralkodói förmedvény " Te tetted ezt király " Arany Jánostól Ami müködik a megalázás lealázás lejáratás erről szól a KAMPÁNY szégyelni való egy az egyben ( kb. arról szól : én vagyok csak senki más, hát kösz nem kérek ebből
human
@Eriksson: Most komolyan meg vagy lepődve miért beszél annyit a korrupcióról és a kormányváltásról? Mert most lesz választás. Ezt nem nehéz kilogikázni.
Eleve azért akart polgármester lenni, hogy a városában felszámolja a korrupciót. Ezért szeretne kormányváltást is és a rá irányult figyelmet fel is használja arra, hogy felhívja a pártok és a választók figyelmét április 8 valódi tétjére.
Eriksson
@human: Hát jó, de akkor is. Egy független kisvárosi polginak nincs munkaköri leírása? Vagy a választási támogatásért cserébe így törleszt az ellenzéki pártoknak, hogy beleszól az országos politikába? Hamar benyújtották a számlát szegénynek.
human
@Eriksson: OK. Látom, hogy azt nem érted, hogy miért nem elégszik meg azzal, hogy polgármester lett. Miért nem elég neki a helyi ügyek intézése, a helyi korrupció feltárása? Úgy látod, hogy ez nem dolga egy polgármesternek.
De azt kell látni, hogy HMV nem egy kis sziget lett attól, hogy MZP lett a polgi. A polip csápjai ugyanúgy ott vannak a városban. Talán egy karját elvesztette, de még mindig meg tudja úgy szorongatni a várost, hogy az feladja a harcot. Ez történt Esztergomban.
Tehát MZP csak akkor reménykedhet hogy a korrupció soha nem tér vissza a városába, ha az azt irányító hatalmon tűnik el. Ezért kampányol a kormányváltás mellett.
Eriksson
@human: Nekem mégis az jut eszembe, hogy mindenki seperjen a saját háza táján, meg az, ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, előbbre tartana a világ.
Ha ő helyi ügyek intézésére, a helyi korrupció feltárására tette fel az életét, úgy tegye azt. A városának ezzel segít a legtöbbet.
human
@Eriksson: A korrupció központosított. Ha a központ nem szűnik meg, akkor a korrupció marad.
Ezzel a "Nem az én dolgom." hozzáállással pont hogy soha a világon még semmi nem haladt előrébb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.