Sose gondoltuk volna, hogy a keresztény hagyományokból kinőtt életmódunk valaha is veszélybe kerül – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a szolnoki televíziónak adott interjúban. A kormányfő szerint a jövőnk múlik a tömeges bevándorlás kezelésén. „Mi értelme fejleszteni az országot, ha elveszti magyar és keresztény jellegét?” – tette fel a kérdést. Afelől nincs vita, hogy Magyarország 2010 óta sokat fejlődött és sokat fejlődik – mondta. A magyar ember azonban általában nem az elért eredményekre, hanem az előtte levőkre összpontosít, és a kormánytól is többet vár el – mutatott rá a kormányfő. Valahogy úgy gondolkozunk, hogyha jól dolgoztunk, akkor a munkánk úgyis beszél helyettünk. Van ebben valami rejtett méltóság – tette hozzá. Visszafogottan szeretnék beszélni a mögöttünk hagyott időszakról, és nem a kormány, hanem az emberek közös eredményeire kell összpontosítani – fogalmazott. Az ország megváltozott a miniszterelnök szerint. Sokkal több ember gondolja azt, hogy a gyerekei jobban...

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Remélem megkapja az erős felhatalmazást a kormány.

Az új.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A választók tudják, mi a helyes döntés.
Úgy gondolom, közel leszünk a 2/3-hoz ismét.(felülről) :)
Peller Anikó
@verőce21: csak nehogy úgy járjatok, 2/3-olva.
quadrocopter
@verőce21: Aha, amit aztán menet közben el is buktatok - csicskuczi!
verőce21
@Peller Anikó: (19:48) Nem negyedelve-t akartál írni? :)
verőce21
@quadrocopter: (19:53) Nem volt abból semmi hátrány, vagy probléma!
nyanya001
24.hu/fn/gazdasag/2018/03/28/letelepedesi-kotveny-rogan-antal/?utm_source=hirek.ma&utm_medium=referral

Nemzetközi bűnszervezet tagja kapott letelepedési engedélyt Magyarországon
Az elmúlt években több olyan személy is magyar letelepedési kötvényt vásárolt, akik Magyarország és az EU számára is komoly biztonsági kockázatot jelentenek, írja a 444.hu.

Egy olyan szír férfi, Salmo Bazkka is letelepedési engedélyhez jutott, aki a hatóságok gyanúja szerint olyan nemzetközi bűnszervezet tagja, ami fegyver- kábítószer és embercsempészetből származó pénzek tisztára mosásával foglalkozik.

Magyar papírokat kapott a szíriai Aszad-rezsim egy kulcsfigurája is, Atiya Khoury, aki az amerikai kormány szerint Oroszországból és Libanonból mozgat pénteket Szíria számára.
( A képen elég szarul néz ki a Rogán... ég a talpa alatt talaj )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.