Az LMP miniszterelnök-jelöltje, az Indexnek adott interjút. Nem egészen két héttel a parlamenti választások előtt, alighanem úgy érezte itt az idő a megkezdeni a mosakodást is. Szél kizárta a Fidesszel való együttműködés bármilyen formáját: ” Nincs együttműködés a Fidesszel semmilyen szinten.” Hangsúlyozta, a Fidesz egyenként rúgta ki a demokrácia építőelemeit, de bármennyire is igyekeztek, nem tudtak teljes munkát végezni: a szavazófülke még az ellenzéké: ” De ettől még a verseny nem demokratikus. Nem egyszerűen úgy alakították ki a választási rendszert, hogy lejt a pálya a Fidesznek, hanem konkrétan egy hegyre építették, az ellenzék pedig zuhanhat a szakadékba. Ezen kell változtatni azonnal, mert ez így nem demokrácia.” /…../ „A Szél-kormánnyal lennék természetesen elégedett.” Kiemelte, főleg március 15. után látható, mennyire elengedhetetlen, hogy a Fidesz ne alakíthasson kormányt: ” A Szél-kormánnyal lennék természetesen elégedett. De hatalmas előrelépést...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Forgó-szél megbukott. Mellébeszél... Az egyik legnagyobb kerékkötője a kormányváltás lehetőségének. Elfelejti, hogy már négy éve is a Fidesz szedte össze nekik az ajánlásokat! Így jutottak be a parlamentbe! Remélem most nem jutnak be! Soha nem lesz miniszterelnök! Mit akar ? Még képviselőnek sem alkalmas. Álmodozzon csak, ennyit lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Forgó-szél megbukott. Mellébeszél... Az egyik legnagyobb kerékkötője a kormányváltás lehetőségének. Elfelejti, hogy már négy éve is a Fidesz szedte össze nekik az ajánlásokat! Így jutottak be a parlamentbe! Remélem most nem jutnak be! Soha nem lesz miniszterelnök! Mit akar ? Még képviselőnek sem alkalmas. Álmodozzon csak, ennyit lehet.
dr. prédikátor
@Shikari: Takard le a fejét, oszt jó nagyot...
Csizmás Kond
...mongyuk arra is kíváncsi vagyok hogy a választások után mekkora kanyart fognak venni az ilyen városikuríros nagypofájúak.
vukkocska
A "nagyember" azt mondta, ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. Hát ezzel Bernike is így van. Hablatyol össze vissza mindent, és nyomja a Fidesz szekerét.
namihami
@Shikari: Csak egyetlen gond van. Azt a szoftvert, ami a választás eredményét összesíti, a kidolgozójától igen komoly állami nyomással pont ez a Fidesz vette meg. Persze a vette az ""vette"".
Egy olyan programot, amit valaki megírt, azt a programot meg is lehet hackelni, mint azt Orbán orosz --.volt szovjet.-- barátai világszerte oly fényesen bizonyítják.
Tehát egy Fidesz-számítógéppel összesített-győzelem, bennem némi kételyeket képes ébreszteni., És ehhez nagyban hozzájárul az a tény, hogy egy vesztes választás a Fidesz-potentátok tökéletes (határonbelüli anyagi) veszteségével összekötött súlyos szabadságvesztésekkel járna. Annak a nagy Fáraóbácsi-féle barátkozásnak a célja a Svájcból hazahozott és oda átirányított pénz kimentése volt. Tehát a főcél már a büntetés elkerülése.
Minden választással kapcsolatos intézkedésük a vereség, akár piszkos eszközökkel való, elkerülése érdekében történt és történik.
kereső
Bernadett Kedves! Ideje volt ,hogy fölébredj-és kimond Te is ,amit mások már régóta mondanak.
A szavak ideje lejárt!! Következzenek a tettek!- ha nem akarsz/akartok "kétmacska voltam álmomban"-t játszani.Nincs időnk játszadozni, mert ez főleg a mi bőrünkre megy!
Béla333
Semmiféle mosakodás nincs a beidézett, összeollózott, véleményezett riportban!
Ez csak a fóbiás DK-s fanatikusok agyában létezik!
Béla333
@kereső: 09.44
Tenap Hadházy Rónai Egonnál már sokadszor mesélte el, hogy az MSZ és a DK tárgyalói hogy meg voltak döbbenve, amikor ő azt mondta, hogy az LMP egy teljeskörű, a DK-tól a Jobbikig tartó koordinációban érdekeltek, Orbánék leváltása érdekében.
Meg voltak ijedve a DK-sok meg az MSZP-sek és azt mondták, hogy dehát a Fidesz ezt nem fogja hagyni és hogy ezért a Fidesz mocskolódó gépezete le fogja járatni őt.
Elutasították az LMP javaslatát, most meg igyekszenek a koordináció hiánya miatt a felelősséget az LMP-re tolni.
Amúgy sumák, alamuszi, DK-s módra.
namihami
@Shikari: Csak a sorra lemondó és leváltott Tramplee-kabinet embereinél bukik ki. Nem önként teszik meg és nem fogja a vezetés a világ elé tárni, hogy az emberei csalók. Ez éppen úgy blama, mint bevallani, hogy a ruszkik bele tudnak és tudtak nyúlni az amerikai rendszerekbe. Akkor a magyarba nem? Pláne, hogy itt az oroszoknak még helyi se..nyalója is van a legfelsőbb szinten.
Az erőszakkal kombinált szoftvervásárlás pedig tény. És azóta a Fidesz (persze véletlenül), de mindig 2/3-dal tudott nyerni. És úgy egyáltalán, minek kell állami kézbe venni egy olyan programot, ami éppen az állam működését kéne hogy kontrollálja.
kereső
@Béla333: Béla- nem kell a mosakodás! Valaki felrúgta az asztalt, és most várja,hogy akikre rárúgta, azok hivják vissza az asztalhoz. Ez volt a múlt.
Előre nézzünk már,és ne mindig hátra mutogassunk.Ja-és Hadházy volt tárgyalni a dk-val,és az mszp-vel? Ugye nem.Nem volt ott, tehát mindenről csak azoktól tud "információt",akik ott voltak.Vágó Gábortól-mondjuk,akitől én használt autót nem igen vennék.
kereső
@Béla333: és amúgy rohadtul sajnálom Hadházy Ákost, akinek most épp az jutott a fidesz lejárató kampánya mellett,hogy a saját pártja szennyesét is igyekezzen tisztára mosni, és magyarázni mások hülyeségeit és meggondalatlanságait.
Béla333
@kereső: 11.03
Aki felrúgta az asztalt, az a DK és az MSZP (ugye ők kijelentették, hogy akár az ördöggel is, de a Jobbikkal nem). Az LMP nem várja a vissza invitálást, de az ország érdekében, Orbánék leváltása érdekében nem vágja be az ajtót, ha az MSZP/DK valami konkrét ajánlattal megkeresik.
De nem úgy, ahogy tegnap mesélte Juhász Péter a Klubrádió/Bolgár műsorában, hogy Karácsony meghívta nagy nyilvánosan őket és a Momentumot, hogy KONKRÉT ajánlata van a számukra, csak éppen azóta nem tud összejönni a személyes találkozó.
Na ilyen alibi találkozókra, színlelt tárgyalásokra semmi szükség!
Hadházy nem volt ott a DK-val és az MSZP-vel való tárgyaláson, de ő nem is erről beszélt.
www.atv.hu/videok/video-20180328-hadhazy-akos
11 perc 05-től
Azt mondod előre nézzünk, ugyanakkor a tárgyalások közelmúltbeli kudarcáért meg igyekszel az LMP-t megtenni. Muszáj az igazságot elmondani, ezért kell még mindig a közelmúlttal foglalkozni!
advocat
Itt lenne az ideje a visszalépéseknek. Egyéni képviselőhelyre úgysem jutnak. (Szerintem.) Legyen nekik elég a pártlista. Esetleg bejuthatnak. Esetleg...
Béla333
@kereső: 11.35
Hadházy és az LMP jól megvan együtt, hiábavaló próbálkozás éket verni az LMP társelnökei közé, úgy ahogy az egyik reggel a DK szóvivője a kamerába nézve, könnyes szemmel próbálkozott ezzel.
Az LMP az egyik legnormálisabb párt, szennyese nem nekik van, inkább azoknak, akik az elmúlt évtizedekben a Fidesszel szövetségben rabolták le az országot és a pártpénztárosok jártak össze elosztani a rablott holmit!
Bár ez már nem is szennyes, ez már maffia szövetség a Fidesz, az MSZP és a belőlük kivált DK között!
Béla333
@advocat: 11.40
Nosza lépjen vissza a DK és az MSZP összes jelöltje! "Legyen nekik elég a pártlista!"
Még sok is szerintem!
rohács1926
Nincs új a nap alatt: nyugatifeny.hu/2018/03/23/magyar-balint-nincs-felmentes-az-lmp-bune-alol-ha-miattuk-nyer-budapesten-a-fidesz
Szél Bernadett szerint Orbán börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer.
Én ezt nem hiszem. Sőt azt sem hiszem, hogy Szél Bernadett ezt őszintén mondta.
Ha ettől tényleg félne – úgy is, mint ember, úgy is, mint több gyermekes családanya , MENEKÜLVE A BÖRTÖNTŐL – hanyatt homlok szaladna megegyezni a DK-MSZP-vel , különösen azután, hogy a jobbik elhajtotta, mint a legyet.
kereső
@Béla333: már megint "két macska voltam álmomban"! Meg Móricka, annak is mindig mindenről ugyanaz jut eszébe.
A feltett kérdéseimre-más cikkek alatt,meg nem válaszolsz-ill. beidézel blogokat,cikkeket- a saját véleményedként.
Harcol Béla ,harcolj!
Béla333
@rohács1926: 12.04
Nyugatifény blogot szoktad olvasgatni...???
A DK-s szennylap próbálja azt bemagyarázni, hogy a védelem ott van a Gyurcsánynál meg az MSZP-nél. Ha Szél Bernadett/LMP egy normális országot szeretne, akkor rohanjon az MSZP/DK-hoz!
Erre mondaná a Hofi, hogy egy lóf@t mama!
Miattuk és a maffiatárs Fidesz miatt tart itt az ország, ahol most vagyunk.
Az MSZP/DK nem a megoldás, hanem a probléma maga!
Clavigo
Bernike,,,egyenlő vagy egy középszintű Orbán-csicskával.
Béla333
@kereső: 12.10
Milyen kérdésedet kerülöm? Lehet, hogy esetleg nem olvastam!
Tehát? Folytathatunk párbeszédet, de csak úgy, ha egy kérdés, egy válasz, aztán csere! OK?
kereső
@Béla333: nincs már értelme.
harcolj!
Béla333
@kereső: 12.17
Ja? Csak a szokásos rugdosás?
karma1
@kereső: "Tenap Hadházy Rónai Egonnál már sokadszor mesélte el, hogy az MSZ és a DK tárgyalói hogy meg voltak döbbenve, amikor ő azt mondta, hogy az LMP egy teljeskörű, a DK-tól a Jobbikig tartó koordinációban érdekeltek, Orbánék leváltása érdekében.".

Hat egy ekkora hazugsagtol nem csodalom, hogy leesett a DK meg a Jobbik alla is...:o))

Foleg a "sokadszor" es az " amikor ő azt mondta, hogy az LMP egy teljeskörű, a DK-tól a Jobbikig tartó koordinációban érdekeltek" kifejezesektol picit visszahokoltem.
Szoval mostanra kiderult, hogy az LMP SZELESKORUEN MINDENKIVEL OSSZE AKART FOGNI, amiben a DK es a Jobbik is benne volt...

Hat meg az MSZP sem fert bele, es Szelike elso megnyilvanulasa az volt, hogy ok senkivel sem, mert minden mas ellenzeki part mar leszerepelt, de ok majd megmutatjak egyedul. Esetleg a momentummal... Viszont a momentumosok sem akartak senkivel sem, igy az LMP-vel sem...

Hat azt hiszem, valakinek ossze kell majd szedni kronologikusan minden part osszes nyilatkozatat ahhoz, hogy vilagos kep legyen arrol, hogy ki-kivel mikor mit akart...
Egeszen erdekes lesz ez a "felterkepezes"...:o(((

Szomoru vagyok, hogy pont a Hadhazynak kell most tisztara mosni a szennyest, - o ennel sokkal ertekesebb, hitelesebb ember.
JAJMÁR
@Béla333: Nem egymást, pláne nem ezeket kell legyõzni. Hagyd a fenébe!

Aki még mindig nem érti, hogy az a kerékkötő, amelyik a saját táborát pusztítja, ott kell hagyni, ahol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.