A miniszterelnök locsolkodó verset mondott az unokájának Húsvét hétfő alkalmából. 

Néhány napja még a Nemzeti Választási Bizottság elmarasztalta Orbán Viktor miniszterelnököt, amiért több rendezvényen is gyerekek körében kampányolt azok szüleinek hozzájárulása nélkül, és az ezekről készült videókat a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozta.

Húsvét hétfőn újból egy olyan videót tett közzé Facebook-oldalán, amelyen egy kislányt puszilgat, és amelyen puszit kér a szerepléstől láthatóan zavarban lévő kislánytól, aki minden bizonnyal Orbán unokája. 

(via Index.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Hitler útjára lépett a naofasiszta Orbán. Hitler is szerette elpalástolni mocskos tömeggyilkos, népnyúzó énjét az ártaltan gyermekekkel. Ezért keményen megfizet Orbán!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tavryni őrnagy
Milyen aranyos. / Jòzsef Attila is megirigyelhetné.
peterkelemen
Hitler útjára lépett a naofasiszta Orbán. Hitler is szerette elpalástolni mocskos tömeggyilkos, népnyúzó énjét az ártaltan gyermekekkel. Ezért keményen megfizet Orbán!!!
Csizmás Kond
A locsolkodás magyar húsvéti hagyomány.
justhpeter
@Csizmás Kond: De nem csinálunk belőle országos kérdést.
Csizmás Kond
@justhpeter: miért nem lehetne ?
ki szabhatja meg mit tehetek ki a fészbukra vagy mit nem ?
justhpeter
@Csizmás Kond: A kultúra és a jó ízlés.
Yoda69
@Csizmás Kond: Nem a valasztasi kampanyban te szerencsetlen.
Pedofil orban masodizben serti meg a valasztasid torvenyt, keretik most 1 milliora buntetni, mert visszaeso. Ha megegyszer megserti szuntessek meg a mentelmi jogat es csukjak le. Bunozok ne induljanak a valasztason.
advocat
Ha az unokája, akkor rendben. Csak nem kellene feltenni. Magánügy! Az unokát sem kell puszilgatni. Egy bőven elég, amikor találkoznak/elmennek. A gyereket szeretni kell. Játszani, mesét mondani, sétálni, stb.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...és mit találtál benne kulturálatlannak ?
Yoda69
@Csizmás Kond: Neked is Kellemes Husveti Unnepeket.
quadrocopter
@nihil: Az utolsó linkedet blokkolta a Malwarebytes, adathalászat gyanújával!
Ne nyissa meg senki!
JAJMÁR
@Mirabilis: Persze! De a gyerek nem tehet róla, hova születik. Se az, aki nyomorba, se az aki azorbán unokájának. (Egyiket se irigylem)
De tényleg aranyos, jól betanították :)
terlasz
Bárcsak ennyivel megúszhatnánk OV-t!
Desischado
@quadrocopter: Húha, én már megnyitottam, de remélem, nem lesz gond.
Hányinger, amit orbán csinál, mert ez azért van, hogy jobb színben tűnjön fel, hogy milyen király nagyapa. Förtelem, ez a parazita, a saját unokáját is felhasználja a mocskos céljaira!
karma1
@Desischado: A picilany valoban tunderi, es a szuleinek sikerult a gyereket megovni a nyilvanossagtol, akkor most a nagypapi miert tori meg ezt a vonalat?
Asszem, o pont lexarja meg a sajat csaladja bekejet is, mert ez egy bensoseges csaladi kep: igen, jol tette, hogy a kisunokajat meglocsolta, es minden nagypapanak a kotelessege is, de a Facebookra tobb ok miatt nem tettem volna ki ezt az esemenyt...
verőce21
Tündérien aranyos ez a kislány! Nem is tudtam, hogy Ő már ilyen "nagyocska".
verőce21
A nagypapa megérdemli, hogy újraválasszák miniszterelnöknek, már ezért az okos kis unokáért is!
Most érett be a posztra igazán Orbán! Isten tartsa meg sokáig még Miniszterelnökként!
Desischado
@karma1: Igen, aranyos a baba, sajnálom rettenetesen szegényt, esélye sincs ilyen családdal. orbán meg mindenkit kihasznál, de a szülők ilyenkor hol vannak? Kérdezném normális esetben, de ne felejtsük el, kik a szülők, akik épp olyan férgek, mint a kedves nagypapa. Figyelted, hogy nem is látszott mosoly a képén, sem pedig az öröm, ami ilyenkor dukálna! Ha láttál volna engem, fülig érő szájjal, mosolyogva néztem a napokban egy gyönyörű pici babát, repesett a szivem! Ez a nyomorék meg nem is örül, hát nem halatlan?!

@verőce21: Hallod te magadat? Vagy ennyire ellepett már a narancsköd nyakon felül? Hányinger, amiket mondasz!
JAJMÁR
@verőce21: 01:20 hááááááááá hááááááá háááááááááá !
Eriksson
A legtöbb nagyapa meglocsolja kicsi unokáját, a legdrágább kincsét ami csak létezik a világon.
Nincs ebben semmi abuzálás, sőt!
Ezt csak azok nem értik, akiknek nincs ilyen lehetőségük. Mert vagy nincs kislányuk, kislány unokájuk, vagy nem követik ezt a réges - régi népszokást.
nemkati
Semmi baj nem lenne ezzel, ha olyan országban élnénk, ahol az emberek minden mással foglalkoznának, csak nem a napi politikával. Akkor megnézné ezt a videót az a 10 ember, akit érdekel, oszt jónapot. Én már nagyon szeretnék egy olyan országban élni.
Nagyon édes ez a kis baba, csak szegény nem is sejti, 10-20 év múlva mennyire fogja szégyellni a családját. Hacsak nem akar ő is a mi lábunkon állni.
nemkati
Ja, és nagypapi emellett a baba mellett biztonságban érzi magát, nem úgy mint mások gyerekei mellett az óvodában. Most nem volt rajta golyóálló mellény. :DD
Eriksson
Hallgattam egy Dobrev Klárával készült interjút, ahol megkérdezték tőle, milyen érzés ilyen felmenőkkel élni. Ő azt mondta, neki Apró nagyapa egy kedves aranyos ember volt, Dobrev papa szintén. És bárki bármit mond, ő nem a nagy hatalmú embereket látta bennük.
És nem tagadja meg bolgár őseit sem.@nemkati:
nemkati
@Eriksson: Én meg ismerek olyan embert, aki, amikor megtudta, hogy apja besúgó ügynök volt, lemondott pártelnöki és frakcióvezetői posztjáról, és sírva mondta, hogy most "komoly indulat" van benne.
Eriksson
@nemkati: Tudom kiről beszélsz. Sajnálom azt az embert, aki a politika miatt megtagadja szülőjét. Vagy volt ott más is.
Dobrevnek szerintem példa értékű a hozzáállása a családhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.