A párt szerint Patyi András Orbán kampánybeszédénél segédkezett, ezért sérülhet a tisztességes eljárás alapelve. Kifogást nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz a Momentum elnöke, Fekete-Győr András, amiért Patyi András, az NVB elnöke szerdán felszólalt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus átadásán (Patyi az NKE rektora is). Kifogásában a Momentum emlékeztet rá, hogy a rendezvényen felszólalt Orbán Viktor is, és mivel nyilvánvalóan kampánytevékenységet folytatott, egyértelművé tette, hogy a Fidesz listavezetőjeként nyilatkozott.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jaj de csúnyák vagyunk ez a derék Patyi csak független; persze nem Orbán alfelétől, hanem a jogtól, az előírásoktól és a tisztességtől! =))
RonaGyuri
jaj de csúnyák vagyunk ez a derék Patyi csak független; persze nem Orbán alfelétől, hanem a jogtól, az előírásoktól és a tisztességtől! =))
Nessy
Miért, valaki mást állított? Mutass egy olyan állami vezetőt, amelyik "független"? Tényleg csak a tisztességtől függetlenek!
Commenter
@papa.49: szóval PA lopta el Grósz Károly hírhedt beszédét,Patyi írja Orbán beszédeit, ez nyilvánvaló mert Orbánnak már egy összetett mondat se megy könnyen. Nem tudom Grósz maga írta-e a beszédeit vagy sem, de akárhogy is van, Patyi és Orbán egy halott szellemi tulajdonát lopta el.Mindig van lejjebb, ez a legalja, halottól lopni. Így hogy lesz tiszta a választás P-vel a NVB élén? Sehogy.
papa.49
@Commenter: Mást nem is tud se a csutirém, se a fullajtárjai, a beszédírói, mindig leporolnak a párt levéltárban egy brossurát, oszt. lemásolják, ennyit érnek !!!
A cigány a tisztaságot úgy utálja mint ördög a tömjénfüstöt, itt ,,tiszta választás,, akkor lesz mikor az ilyenek mint a csuti, a Patyi már rács mögött vannak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.