Orbán Viktor hétfőre kérette magához Lázárt, aki már most jelezte, visszatér a választókerületébe. Utódjának üzeni: "112 kormányinfót tartottam, hajrá! "

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
... a JAN-KER KFT italdiszkontjait fogja képviselni?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Legalább betartotta amit még a választások előtt ígért!!
r2d2
... a JAN-KER KFT italdiszkontjait fogja képviselni?!
Commenter
Mindegy is. Jöhet és van is rosszabb még Lázárnál is! Lázáron elverni a hódmezővásárhelyi vereséget, nos, bármennyire is sáros Lázár a párt iránti antipátia nem varrható csak az ő nyakába, mert fejétől bűzlik a hal.Nem lepne meg az sem, ha Lázár ezek után a pártot is befejezné, ha pártot váltana...apropó sikkasztó Kósával mi van, ő nem lett kipaterolva? Pedig kismilliószor rosszabb Lázárnál, mert eszetlen, buta, primitív barom...
Sziszifusz
Szerintem Lázár egy jó eszű, rámenős, de gátlástalan politikus, de számára is létezik egy olyan politika stílus amit már nem vesz be a gyomra. Benfenntesként látja az ezután következő Orbáni ámokfutást, ahhoz már nem adja a nevét.
Saját karrierjének folytatását, jó taktikusként, az Orbáni rendszer utáni időkben képzelheti.
JAJMÁR
Lázár 112 jó kormányinfót tartott! Szerintem nagy érvágás a fidesznek, ha kivonul az országos politikából. Mivel igen értelmes embernek tartom, szerintem tudja ő, hogy mikor kell kiszállni :)

Persze, részt vett a piszkos játszmákban. Nem kedvelem, csak elismerem a tehetségét :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.