Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök úgy véli, hogy Ausztriának Emmanuel Macron francia elnök és nem a V4-ek oldalára kell állnia, mivel szerinte a visegrádi országok semmi izgalmasat nem kínálnak Európának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez is O1G agymosodájában nevelkedett:
.
www.youtube.com/watch?v=E6FfbAU6XtE&t=28s
.
Oszt' van már a GAZDINAK háztáji konkurenciája is
.
www.youtube.com/watch?v=Rh4UWBce73U&t=306s
.
cikicakk55
Jaj ne már! Petike! Magyarország milyen izgalmasat tud nyújtani? Nem állt át senki Soros oldalára,hanem benneteket hagyott magatokra.A ti hülye felfogásotok,hogy aki nem ért veletek egyet,az mind a Soros bérence és Soros oldalán áll. Mennyit csuklik az a szerencsétlen idős ember miattatok? Minden ami rossz Soros miatt van,ugye? Örüljetek,hogy az öreg a világon van,hisz neki és a migránsoknak köszönhetitek,hogy kaptatok még 4 évet a szabad-rabláshoz. Mondjuk necces a dolog,mert egy részt a Magyar fiatalok mint ha megorroltak volna rátok,már nem csak mi idősebbek rühellünk benneteket és még az EU-nál is kihúztátok a gyufát.Nem is annyira a Sorosozásotokkal,hanem a korrupt ügyeitek, a sajtó és a média ellopása miatt. Tudod én elég szegényen élek,de nem cserélnék veletek. Én nyugodtan alszom éjjel,nem kell félnem,hogy rám robbantják a házat.Ti viszont még megérhetitek.
namihami
Lassan már csak a polyákok mennek veletek egyirányba azon a bizonyos autópályán. A többi megtalálta a kihajtót és átállt a másik irányra.
Ne csodálkozz, Bölcspeti, ha 2021-től bezár a benzinkút...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.