Amellett egyébként, hogy műkedvelő történész, Kásler Miklósnak van egy másik, az Orbán-kormány profiljába tökéletesen illő hobbija is, mégpedig a vadászat. Erről a szenvedélyéről több interjúban is vallott már. 2016-ban az Életünknek azt mondta:„A vadászat fegyelmezett ősi ösztön. Nem arról szól, hogy mindent lelövök, ami mozog. A vadászat a vadgazdálkodás fontos eszköze. Én mindig csak selejtet lövök, ha lövök, mert gyakran felülök a lesre, és ekkor minden megszűnik, kikapcsolódom és gyönyörködöm abban,amit látok. A vadászatra is sajnos egyre ritkábban van idő, egyre ritkábban jutok el a magaslesig. Ez az én vadászatom, amit igen nemes tevékenységnek tartok”,egy Innotékának adott 2018. februári interjújában pedig elárulta, időnként vadászik,de nem azért, hogy lövöldözzön, hogy gyilkoljon, hanem mert szereti nézni, ahogy a virágok nőnek, az erdő belombosodik, majd lombját veszti.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Na, még egy állatgyilkoló a kormányban!
Ő melyik farmon fog trófeát ejteni?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az ilyen selejt geciket is puskavégre kell venni.
Edmond Dantes
És a Tízparancsolat "ne ölj" parancsa nem zavarja? Abban ugyanis nincs megfogalmazva,hogy kire vagy mire vonatkozik a tilalom,ölni ugyanis csak élőlényt lehet . Semjénnel-a másik lövöldözővel- döntsék el ezt a kérdést egy erdei tisztáson,deres hajnalon,tűzpárbajban.
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 16:01
De mindkettő maradjon ott!!!
Commenter
@bencemacska: Nem ő ejt. Inkább őt ejtse és röptesse a semjén. Egy vaddal több egy humán genetikai selejttel kevesebb.
Commenter
@tudode: dehogy hiányzik! Ő emberéletekkel játszik. A betegei és a magyar eü labdába se rúgnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.