A nemzetiségi szószólók többsége is pénteken kapta meg megbízólevelét az Országházban.

Átvették megbízóleveleiket az április 8-ai országgyűlési választáson országos listáról mandátumot szerzett képviselők, valamint a nemzetiségi szószólók pénteken az Országházban. A megbízóleveleket Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke és Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke adta át az Országház Kupolatermében.

Patyi András az ünnepségen elmondott beszédében azt kérte a megválasztott képviselőktől, hogy mindenkor az ország érdekét szem előtt tartva vegyenek részt az Országgyűlés munkájában. Az NVB vezetője azt kívánta a képviselőknek, hogy a rendkívül intenzív kampány és a fokozott választási jogorvoslati eljárások után több alkalmuk legyen a konszenzus megtalálására.

„Egyetértés esetén a kis országok is fejlődnek, széthúzás idején a nagyok is szétbomlanak”

– zárta beszédét a latinul is elmondott jelmondattal.

Az országgyűlési választás eredménye csütörtökön vált jogerőssé, miután a Kúrián az utolsó jogorvoslati eljárás is lezárult. Ez alapján öt szervezet, illetve szövetség szerzett összesen 92 országos listás mandátumot: a Fidesz-KDNP (42 mandátum), a Jobbik (25 mandátum), az MSZP-Párbeszéd (12 mandátum), az LMP (7 mandátum) és a DK (6 mandátum).

Többen nem vették át a parlamenti megbízólevelet

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A rendezvényen elsőként Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz-KDNP listavezetője vehette kézhez megbízólevelét. A kormánypárti pártszövetségből Novák Katalin, Balog Zoltán, Németh Zsolt, Szijjártó Péter, Bánki Erik, Soltész Miklós és Halász János jelezte, később veszi át megbízólevelét.

Vona Gábor, a Jobbik listavezetője lemondott listán szerzett mandátumáról,

rajta kívül a Jobbik valamennyi listán képviselői helyet szerző politikusa átvette megbízólevelét.

Többen nem vették át a parlamenti megbízólevelet

MTI Fotó: Kovács Tamás

Az MSZP-Párbeszéd listájáról Karácsony Gergely, Tóbiás József, Gurmai Zita, Korózs Lajos és Bangóné Borbély Ildikó később veszi át megbízólevelét, míg

Gőgös Zoltán lemondott a parlamentbe kerülésről.

Az LMP-ből Hadházy Ákos és Gémesi György később veszi át megbízólevelét, hasonlóan a DK valamennyi parlamentbe készülő képviselőjéhez: Gyurcsány Ferenchez, Vadai Ágneshez, Székely Sándorhoz és Gréczy Zsolthoz. Az ellenzéki párt két EP-képviselője,

Molnár Csaba és Niedermüller Péter nem veszi át megbízólevelét.

Többen nem vették át a parlamenti megbízólevelet

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az április választás eredményeként a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata részéről Ritter Imre kedvezményes mandátumra lett jogosult. A többi 12 nemzetiség szavazati joggal nem rendelkező szószólót küldhet az Országgyűlésbe. Az örmény szószóló kivételével valamennyien átvették megbízóleveleiket; az örmény szószóló később veszi át az okmányt.

Az NVB április 27-én állapította meg az országos listás eredményt, miután minden országgyűlési egyéni választókerület, illetve a levélben szavazás eredményét megállapító határozatai is jogerőre emelkedtek.

Az áprilisi országgyűlési választáson az állandó magyarországi lakhellyel rendelkező választók egyéni választókerületük jelöltjére, valamint pártlistákra (illetve a nemzetiségi választók a nemzetiségi listákra) szavazhattak. A magyarországi lakóhellyel nem rendelkezők pártlistákra szavazhattak levélben.

Többen nem vették át a parlamenti megbízólevelet

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az országos listáról kiadható mandátumok meghatározásánál az országos listákra leadott voksokat és az egyéni választókerületekben nem hasznosuló, úgynevezett töredékszavazatokat vették figyelembe. Töredékszavazatnak számított az olyan voks, amelyet az egyéni választókerületben olyan jelöltre adtak le, aki végül nem szerzett mandátumot egyéni választókerületben; továbbá ennek minősült még a győztes jelölt minden olyan szavazata is, amely már nem szükséges a mandátum megszerzéséhez, vagyis a második legtöbb szavazatot elérő jelölt eggyel növelt szavazatainak kivonása után fennmaradó szavazatszám.

Címlapkép: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

(MTI)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na gyerekek ezek után egy pacák maradt aki betartotta a szavát, pedig ki se néztem volna belőle Vona Gábor, a többi beült ,,biodíszletnek,, a hodályba !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
"„Egyetértés esetén a kis országok is fejlődnek, széthúzás idején a nagyok is szétbomlanak”

– zárta beszédét a latinul is elmondott jelmondattal."
Az 1836. évi III. törvénycikk az egyik hivatalos nyelvvé tette a magyar nyelvet, a másik maradt a latin. Na, ezt a törvényt hatályon kívül kell helyezni és legyen újból a latin a hivatalos nyelv. Ezzel is tükrözve az illiberális kormány törekvéseit a haladásban.
" az eddig szokott deáknyelv, mellyet fölséged is és a magyar korona alatt levő több nemzetek tudnak, annyival is inkább álléttassék vissza, hogy minden törvény, régi királyi levelek és a nemességnek legtöbb levelei deák nyelven vannak írva és ezentúl mind munkálkodó főispány, mind v. ispányok és az egész vármegye ezen deáknyelvet éllenek, a mellyre ezen közönséges gyűlés által utaséttattak”" (www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Borovszky-borovszky-samu-magyarorszag-varmegyei-es-varosai-1/somogy-varmegye-153D7/somogy-varmegye-tortenete-irta-reiszig-ede-dr-15DBA/ii-a-mohacsi-vesztol-a-kiegyezesig-16088/2-a-xviii-szazad-es-a-franczia-haboruk-kora-1624A/latin-hivatalos-nyelv-16306/)
Commenter
@Madácsi Pali: meg azzal is aki átadta...
nusika
@Horizont: ...nekem ez az egész helyzet hányingerkeltő !! ...most már tényleg 1(egy) migránstól függünk!
justhpeter
@Horizont: Ma Tied a pont. Pontos megfogalmazás.
papa.49
Na gyerekek ezek után egy pacák maradt aki betartotta a szavát, pedig ki se néztem volna belőle Vona Gábor, a többi beült ,,biodíszletnek,, a hodályba !!!
Eriksson
@Equus1: Minden élő nyelv az idők során változik, a latin nyelv mint holt nyelv, egyértelmű. A magyar nyelvet tekintve a legjobb példa az, amit beidéztél, mert nehéz értelmezni. Sőt félreérthető a mai szóhasználatunkkal.
Tehát félreértések elkerülése végett a jogi, orvosi nyelvezetben minden ország hivatalos nyelve mellet létjogosultsága van a latin nyelvnek.
Equus1
@Eriksson: nyilvánvaló - előttem legalábbis - az utolsó mondat igazsága: pl. "in integrum restitutio" a római jogban, aminek a mai jogrendszerben érvényesülésének leírása (remélem, a devizahitel-szerződések köztük lesznek) sok kötetre rúg, de "sapienti sat". A hsz.nek nem ez volt a lényege, hanem az a kesernyés irónia, ami azt igyekezett érzékeltetni, h mi a törekvése a a fülkeforradalmi kurzusnak.
tulipan
Na, akkor hajrá! A rabló horda őjratöltve!!!
RonaGyuri
az első képhez: a vagyonelkobzás kihirdetését ilyen vigyorogva fogjátok fogadni??? =))
Csizmás Kond
@Horizont: ...tényleg szánalmas, a világ legaljasabb módján kampányolnak és amikor kikaparnak némi győzelmet akkor félreállnak...az ilyeneket soha nem szabadna a politika közelébe engedni.
lampa laz
Az ország legnagyobb szemétdombja, ami itt fog bűzleni 4 évig az orrunk alatt, hatalmas károkat okozva.
wagabund
..."Többen nem vették át a parlamenti megbízólevelet"...

és? azok kivel is basztak ki? senkivel, csak magukat égetik a választóik előtt.

..."Molnár Csaba és Niedermüller Péter nem veszi át megbízólevelét"...

hát persze...mert nem akarnak bukni az üzleten
cikicakk55
@tulipan: ma 14:22
Elolvastam a kanadai hírlap cikkét. sajnos mióta megtudtam,hogy orbán mit tervez,nekem is ez ugrott be,hogy besúgóhálózat épül. Én a Kádár rendszer idejében nőttem fel ,méghozzá a már békés időszakban. A szüleim azonban nagyon komolyan függtek a párttól. Volt fejenként vagy 5 funkciójuk,ami abból különbözött a mostani pártokétól,hogy Ők nem abból éltek,mind a kettőjüknek volt polgári foglalkozásuk.(Apám rendőr volt,anyám művezető.) bár gyerek voltam,de láttam,hogy sokszor ballonkabátos férfiak és nők zárkóztak be apám dolgozószobájába. Volt,hogy éjjel jöttek érte és valahova sietve mentek el.nem is sűrűn láttam őket,inkább csak hétvégente. Tehát a párt akkor is működött,gondolom a besúgó rendszer is. Most megint az lesz,bár most a demokrácia látszat fenntartása miatt majd valami kamu váddal kapják el a FideSS ellenes polgárokat. Nem tudom meddig fogunk még itt ilyen nyugodtan írogatni. Mondjuk nekem már nem tudnak ártani,mert ennél szegényebb már nem hinném,hogy lehetek. Sokan azt hiszik,hogy akinek internetre telik,azok mit nyavalyognak. Senki nem tudja miről kell lemondanunk ahhoz,hogy legalább ez legyen. Lényeg,hogy vissza jön a Kádár rendszer,de akkor aki nem volt párttag azzal nem is törődtek. Mondjuk a nem párttagok nem is szidták a kormányt,mert nem volt miért. Megéltünk a fizunkból,volt melónk, Kádáréknak nem voltak milliárdos lopásai és holdudvara sem. nem volt miért a politikát figyelni.
wagabund
@cikicakk55: ez itt úgy fog kinézni, hagy a vadabb kommentbeszólók háza előtt, ablaka alatt is elsétál néha egy lakást kereső pár, illetve érdeklődnek a munkhelyükön, segélyhelyen a hogylétükről...megnézik, hogy a valóságban ki, és micsoda...aztán be a dossziéba.
...persze egy bizonyos kor felett már érdektelen az ügyfél.

nincs új a Nap alatt.
cikicakk55
Az egész jelenlegi vezető pártot és az egész mostani ellenzéket el kéne küldeni a csába,persze csak annyira messze,hogy a vezető szár azért megszoruljon,ha túl nagyot akarnának lépni. Tudom,nincs helyettük másik akik kipróbált vezetők lehetnének,pedig lennének,csak más törvények alapján kéne pártot választani. Jó lenne egy úgy mond próbaidő,ami a munkahelyeknél is van. Ezt eldöntik az okosok mennyi lenne. Azon kívül lenne egy bérplafon,amit nem léphetnek túl a fizetésükkel. nem járna nekik semmi ingyen. kapnának telefont,de arról,csak a kormánnyal kapcsolatos számok legyenek hívhatók. A Budapesten élő képviselőknek ne járjon albérleti hozzájárulás.Akik nem Pesten laknak,azoknak sem egy komoly jól felszerelt több száz ezer forintos óriás kégli,hanem egy olcsó Motel szoba,hisz csak addig vannak fenn Pesten,még a parlamentbe beeszi őket a fene,és mint tudjuk,az igen ritkán van. legyen kötelező a parlamenti napokon ott lenni. 3 hiányzás és repül.Az első kettőnél,meg 50%-os fizetésmegvonás. Olyan szankciók vonatkozzanak rájuk is,mint a melósok nagy többségére. Amennyiben nem teljesítik az elvárást, a próbaidőn belül bár mikor elzavarhatók legyenek.
Eriksson
@cikicakk55: "Mondjuk a nem párttagok nem is szidták a kormányt,mert nem volt miért."
Nem volt internet, ahol tudtuk volna egymást hergelni vélt, és valós sérelmekért.
Édes tudatlanság!!!
cikicakk55
@Eriksson: nem volt internet,az biztos,de hidd el a szócsövek ugyan úgy megvoltak.Akiknek a párt szálka lett volna a szemében,azok ha máshol nem a munkahelyeiken, a szomszédoknak elmondhatták volna. Nem azért nem beszéltünk a politikáról,mert féltünk és ez nem az édes tudatlanság. nem is érzetük,hogy félnünk kéne.Számunkra a párt nem bűnözőkből állt. úgy voltunk vele,hogy tette a dolgát és kész.Most olvastam valami bedobott ingyenes újságán,hogy milyen jó,hogy már nem kell kényszer felvonulni,vigyorogva,de fogcsikorgatva a tribünön ülő uraknak integetni. Egyáltalán nem volt kényszer.Kifejezetten szerettük.gyerekként is jó volt,de már anyaként is tetszett,mert együtt lehettem a kollégáimmal és nem csak a gyógyszerekről,az ágyneműkről, a betegek ellátásáról és kezeléséről kellett beszélnünk,hanem nevetgélhettünk,vidám volt a hangulat,a sok lufi, a zászlók,színes forgatag és nem kényszer jó kedv. Aki nem akart,az nem vonult. Egyszerűen csak megvoltunk elégedve az életünkkel,mert arra amire szükségünk volt,megkaptuk és amit megszerettünk volna venni,arra is tudtunk spórolni. Én elhiszem,hogy sokaknak ez elnyomásnak tűnt,de én most sokkal elnyomottabbnak érzem magam,mint akkor. A fiatalabb fiam 1996-ban született és bár megpróbáltunk neki mindent megadni,amire szüksége volt,még sem lett olyan felhőtlen a gyermekkora,mint szerettem volna,vagy mint a nála 20 évvel idősebb bátyjának. Most 22. éves és még nem látta a Balatont.! éves korában nyaralt utoljára. Évek óta nem evett fagyit és nem volt strandon. na de ezt ne is vedd figyelembe,mert nem sajnáltatni akarom magam.
namihami
Milyen szerencse, hogy az a Ritter (aki már előre fennhangon biztosította a se..nyalást a Vezérnek) remélem a sor elején kapott helyen. Ne kelljen sokáig aggódnia, hogy teljesítheti-e a Vezére irányába beigért hűségét.
A végén még bősz ellenzékivé fog válni, ha rosszul bánnak vele.
cikicakk55
@wagabund: Igen és is erre gondoltam. Mivel én már nyugdíjas vagyok,azt nincs joguk elvenni,tartozásom nincs sem bank,sem szolgáltató felé, majd találnak valami mást,amibe bele lehet kötni.Figyelik ha kerékpárral megyek és elég egy rossz mozdulat,már jön a pénzbünti. Azt úgy is tudják,hogy két nyugdíjas embernek napra előre be van osztva,hogy mennyit költhet. Egy 10.000 ft.os bírság már komolyan felborítja a költségvetést.Május 1-től úgy is olyan kerékpárosokra vonatkozó új törvény jött ki,hogy akár el is dobhatom a járművemet,mert csak a kontra van rajta, nincs csengője, és prizmák sincsenek rajta.,már mint a kerekeken. Igaz,sötétben nem szoktam kerékpározni,de attól még kötelező,hogy rajta legyen.Ha nem ezt,akkor a gyerekeimen keresnek majd fogást.
Eriksson
@cikicakk55: Bizony, sok mindenben nekem is ez a véleményem, és én se szidtam sose az "átkost". Igaz, mást se, azóta se. Egyszerűen olyan a természetem, hogy nem várom el, hogy a világ alkalmazkodjon hozzám, inkább igyekszem én alkalmazkodni a világhoz.
Érdekes, hogy sokan nyűgnek vették a május 1.-i felvonulást, most meg önként és dalolva állnak bele, akár hetente is.
Az én gyerekeim '75 és '76-osak, bizony ők sem látták a Balatont gyerek korukban. Aztán amikor befejezték az iskoláikat és felnőttek lettek, onnantól ők döntötték el, hogy mi a fontos számukra. Ha hiszed, ha nem, sose voltak nagyravágyóak, és amikor már megtehették volna, akkor sem vitte el őket a ló.
Most ott tartanak, hogy kiegyensúlyozottan, kellő szerénységgel nevelik gyerekeiket, élik életüket.
Eriksson
@cikicakk55: A tízezres büntiből bőven futná az elvárt szerkentyűk beszerzésére. :)))
És ne idegeskedj olyasmin, ami még meg se történt.
Jozefina
Patyi és Pálffy undorító férgek!!! A választási csalásokhoz aszisztáltak, nem vizsgálták azokat. A nemzet szégyenei!!!
Desischado
Íme az "ellenzék" Ezért nem hőbörögnek, 4 évre be vannak biztosítva. Elmentem hányni.
papa.49
@Desischado: Még a Hadházi is felveszi, ma olvastam valahol még kicsit politizál mielőtt visszavonul, gondolom úgy 4 évet )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
wagabund
@cikicakk55: 17.15...

...és még számtalan fenyítési lehetőség...
...én is meggondolom mit írok, mert lehet hogy a beépített urológusom fog keményebben kotorászni...(miközben mindkét kezével a vállamat fogja, mint az egyszeri nyuszikának)
cikicakk55
@Eriksson: Az én idősebb fiam 1977- ben azületett. Minden nyáron 3 éves korától szakszervezeti beutalóval nyaraltunk. Volt választék bőven. Mivel mi az Alföldön élünk,így a hegyes dombos vidékeket vettük előre. 2 x voltunk az Adrián is vele. Volt,hogy Ő egyedül is elment szintén szakszervezeti beutalóval gyerektáborba. Most 41 évesen 2 gyerek apja,diplomás vidék és Városfejlesztési mérnök. 3 munkahelye van és lakástörlesztésük. Ők is szerényen élnek és nevelik a két gyereket. A " kicsi" (193 cm) most diplomázik,Intenzív és sürgőssegi ápoló lesz. Őt megtanította az élet azon a rövid időn amit eddig leélt,hogy szerény és minden fillért megbecsülő ember legyen. Sajnos nem biztos,hogy Magyarországon marad.
cikicakk55
@Eriksson: Igen a 10.000-es büntiből csak az a 10.000 hiányizna. Nekünk még 1000 ft- os váratlan kiadás is káoszt okoz. Kölcsön sosem kérek,mert kizárt,hogy megtudnánk adni. Talán ha a kicsinek lesz keresete júliustól. Írod,hogy te inkább igazodsz,mint lázadsz. Én is igazodni próbáltam 2010- ig,de azóta annyi szemétség történt,hogy ez már sok volt. Nekem már az is érthetetlen volt,miért kellett ez nekünk. Állítólag Kádár eladósította az országot. Most hányszorosa az államadósság az akkorinak? Megnyílik a nyugat és mi is mehetünk és lesz banán,narancs és nem csak a pult alól. Na igen,tényleg van,de 5 millió embernek nem telik rá. Hiába mehetünk nyugatra,ha a megyeszékhelyre,az orvoshoz sem futja. Kádárnak nem volt holdudvara. Felelőtlen volt,mert nem adóztunk,így kevés volt a közpénz,de az emberekre költötte. A gyerekruhákon àllami dotáció volt. A kismamák fillérekért kapták a tejet. A tankönyvek pár forintba kerültek. Na de te is ismered mi volt akkor. Biztos jó lett volna,de egyből rossz lóra tettünk és egyre rosszabakra váltottunk. Az összes Kádár növendéket ki kéne vágni a politikából és nem fertőzött komcsikat ültetni a bársonyszékbe. Olyan emberek kezében van az ország vezetése,akik megvették a kinevezésüket,vagy kinyalták maguknak,de foglamuk sincs mi is lenne a dolguk. Egészségügy= orvos. Oktatás- tanár mezőgazdaság- mez.gazd egyetem.stb. Most csak kontárok vannak
karma1
Valaki magyarazza el nekem, miert van az, hogy egy csomo ember KESOBB veszi at - ha atveszi?- a megbizolevelet???
Mitol fuggott, hogy ma, vagy nehany nap mulva? Valtoztat-e ez a mar megvalasztott kepviselok jogain, kotelessegein? Van-e mar mentelmi joguk akkor is, ha meg nem vettek at a megbizoleveluket?
Mi tortenik azokkal, akik bar atvettek a megbizoleveluket, es esetleg 8.-an megsem mennek el a kormanyalakito elso ulesre?
Momentan engem Gyurcsany erdekel: mi akadalyozta meg patyit, hogy Gyurcsanynak, Karacsonynak ne most adja at a megbizoleveluket? Messze volt a XIV. kerulet a Parlamenttol? Vagy mi a Joisten ez???
Miert kell egy ilyen komoly hivatalos unnepseget minimum ketszerre megtartani? Hat meg Ujhelyi is haza tudott volna jonni erre az esemenyre, nem? Brusszel nem a vilagvege...
png
kolozsvaros.com/2018/05/05/majus-8-an-az-uj-parlament-megalakulasakor-az-esku-helyett-a-teljes-frakcio-hagyja-el-az-ulestermet/

"Május 8-án, az új parlament megalakulásakor, az eskühöz felállva a teljes frakció az eskü helyett testületileg hagyja el az üléstermet, és jöjjön ki a várhatóan minden eddiginél nagyobb tömeg közé!
...
Az ideális megoldás persze az lenne, hogy az összes bejutott ellenzéki (és független) képviselő is ezt cselekedné, magára hagyva a „győztes csalókat“ a hamis kétharmadukkal. Ez a helyzet olyannyira aláásná a legitimációjukat nemzetközi viszonylatban is, ami akár egy éven belüli bukásukat eredményezné. Természetesen tudjuk, hogy ez a jelenlegi helyzetben, a többi megélhetési pártot ismerve, kivitelezhetetlen utópia
...
Számunkra nem elfogadható (!), és csupán gyenge kifogásnak (!) minősül az a vélekedés, miszerint csak belülről lehet kontrollt gyakorolni. Két ciklus bizonyítja (!), hogy az ilyen kontrollnak alig van, ha van egyáltalán eredménye."

A magyar társadalom, beteg. Minden vonatkozásban. És már nagyon régóta.
Ezért támadhatta meg, lehetett úrrá rajta, majd burjánzhatott szét benne teljesen egy parazita rákos sejt, ami először a gazdaállatot, a magyar népet emészti fel, végül önmagát.
karma1
@png: Ezt pontyogom mar aprilis 8.-a ota: az ellenzeknek bojkottalnia kell teljes mertekben az elso napi ulest, vagyis maradjon tokegyedul orban a nyaloncaival a Parlamentben - ebbol azonnal vilagraszolo hir lenne.
De amig jobbikosok meg szelike kiralykisasszony uldogelhet a Parlamentben, addig szo sem lesz egyontetu bojkottrol...:o((( Sajnos...
lampa laz
@png: @karma1: ...ezzel pedig hatalmasat alakíthatnának az ellenzéki pártok, és visszaszerezhetnék a szavazóik bizalmát is, de nem fogják fel a többség akaratát ezt többször bebizonyították.
karma1
@lampa laz: CSAK ezzel tudnak kijavitani a csorbat...U&gyanis ez a leheto legfontosabb nap a szavazas utan: vajon fel tud-e allni a kormany, vagy sem? Es ha igen, akkor mi van az ELLENZEKKEL???

Mert ha 8.-an felall az orban kormany az altala szarra vert - pedig tobbsegben levo! - ellenzeki mamelukokkal, akkor bekes uton mar semmit sem lehet tenni a kovetkezo 4 evben, mert minden a szar valasztasi torvenyek es orban sza'jaize szerint tortent.
A kovetkezo lepes - ha meg egyaltalan meg tudjak erteni a civil emberek , ha nem akarnak putyin pincsijekent lancra kerulni -, mar csak a fegyveres felkeles, forradalom es/vagy polgarhaboru lehet...
Jozefina
Nagy cirjusz az egész. És e cirkuszban a bohóc szerepét játsza minden képviselő, aki nem fidesz-kdn-s? Mos már van egy volt cirkuszigazgató is, aki majd még jobban betanitja őket.
Én is úgy gondolom (már nepokkal ezelőtt is írtam), hogy a fidesz-kdnp-s képviselőket magukra kéne hagyni a május 8-i cirkuszban!!!
És valóban inkább menjenek ki a tömeg közé!!! Azt is meg kéne vizsgálni, hogy ne a fidesz-kdnp által összetákolt "alaptörvényre" tegyenek esküt (miután Alkotmánya nincs az országnak).
Vagy a lássák el valamilyen záradékkal az eskütétel szövegét, vagy bibliára esküdjenek (még mindig jobb lenne). Sajnos ehhez valóban a fidesz-kdnp-én kívüli valemennyi képviselőnek együtt kéne működnie, ami szinte lehetetlen, ha a képviselő választásokra gondolok!!! De a remény hal meg utóljára!!!
Eriksson
@cikicakk55: A magyar felsőoktatás, benne az orvosképzés méltán világhírű. Nem véletlenül keresik nyugaton őket, mert némi többletfizetést mellet megússzák az orvosképzés költségeit. Ők már kész orvosokat vesznek.
Itthon maradnak az öregek, az elkötelezettek, vagy a gyengébb képességűek.
Eriksson
@karma1: Ha valakinek nem kell a megbízólevél, én nem erőltetném. A kormánynak nélkülük is meg van a felhatalmazásuk a kormányzásra, a kétharmaddal. Ez csak kutyakomédia, semmi érdemleges haszna sincs.
Mondjuk, én fizetést se adnék nekik, mivel eddig rosszul tették a dolgukat, most meg már dolgozni sem akarnak.
Eriksson
@Jozefina: Együttműködés? Eddig se volt, ezután se lesz. S ki nevet a végén?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.