2017-ben már 610 ezer magyar állampolgár élt az EU területén Magyarországon kívül, ez 25 ezerrel több, mint egy évvel korábban – ezt mutatják az Eurostat adatai és a Portfólió becslései.

Az adatok szerint lassul a nettó kivándorlás, de nem fordult meg a folyamat, és továbbra is a leginkább a fiatalok mennek el.

Tízezrével hagyják el az országot a fiatalok

A legnagyobb befogadó továbbra is Nagy-Britannia, ott körülbelül 250 ezer magyar állampolgár élhet, de már Németországban is 200 ezer felett van ez a szám, ami 15 ezres növekedés 2016-hoz képest. A harmadik Ausztria.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A nemzeti keresztény kormány pedig nem lát, nem hall és nem beszél. Csak lop.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A nemzeti keresztény kormány pedig nem lát, nem hall és nem beszél. Csak lop.
Nessy
Ezen nincs mit csodálkozni. A fiatalok nem kivánnak a XXI. században visszafelé haladni XIX. századba!
Jozefina
Vajon mi lehet vomzó abban a "rothadó" kapitalizmusban??? Nem kívánnak ov és a felház áldozatai lenni??? Békés, nyugodt, kiszámítható, boldog országokat keresnek a tovább élésre és a családalapításra!!! Majd ov büszkén kírdeti, hogy az ő érdekükért harcol külföldön!!!
Commenter
Ők nem kérnek az illiberális demokráciából, és gondolom, az orbán féle kereszténydemokráciából sem. Lassan senkinek sem kell a csuti és az ő rémálom uralkodása...már a saját szavazóik is besokalltak a stadionoktól...
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Ezen gondolkozhatna el a puhos meg a hiperszuper kiválasztott nyalonc szakmailag emberileg kiváló csapata."

Ők látják, hogy miattuk megyünk külföldre, elgondolkodniuk a rájuk szavazó birkáknak kellene, de ez túl nagy erőfeszítést igényelne részükről.
papa.49
@Horizont: Egyenlőre semmi nem lesz, mindenki a másikra vár ,,majd a z tesz valamit,, de senki nem tesz semmit, a bili akkor fog kiborulni, mikor már nem lesz egy kanyi vas se a kincstárban, csak akkor már késő lesz, mi a pató pálok igazi leszármazottai vagyunk, össz népileg !!!
Istvántóth
Sajnálatos dolog mert az idősebbek kezdenek "besokallni" ,épp most kéne az új generációt
munkába állítani itthon .
Nessy
@Istvántóth: Egyelőre a nyugdíjasokat szeretnék munkába állítani. De ez a szövetkezeti munkaközvetítés nem éppen vonzó!
Hellcat
És ebben még nincs benne az akik most az elcsalt választások után indultak ki...4 éve is a választások után volt a nagy hullám , kétség ne legyen, most is lesz/van.
magyarbakancs
ll-liberális társadalomból bigott keresztény demokrácia.
Tehát megint van egy dogma ami nem kell a fiataloknak.
Nem kell mindennap bizonyítani mekkora magyar vagy.
papa.49
@Nessy: Gondolj bele aki akar most is tud dolgozni nyugdíjasként is, aki viszont beáll a ,,szövetkezetbe,, az csak a kijelölt elnök pénzét gyarapítja, semmivel nem kap többet kézhez mint a szövetkezet nélkül !!!
papa.49
@magyarbakancs: Ezek még ahhoz se értenek, hogy pontosan meghatározzák mit is propagálnak, ez nem ,,kereszténydemokrácia,, hanem ,,pártállami kibaszás sorozat,, !!!
Egyébként ha egy állam ,,keresztény,, attól még lehetne benne demokrácia is de itt csak a kb. 1 milliónak van ,,hűbéri függősége,, a többi meg nincs is még számításba se véve, csak mint ,,BIOROBOT,, !!!
Yoda69
Majd hoznak be helyettuk Columbiabol fiatal migransokat, akik termesztik majd a narkot, es teritik az EU-ban. Gondolom errol targyal most orban.
Commenter
@Horizont: hát ez az! Nem tudjuk mit hoz a holnap...talán jobb is. Itt olyan a kormány hogy örülünk, ha mának élhetünk.
Desischado
Ez nagy baj, de a fidesz szavazók ezt sem fogják fel, hogy mekkora katasztrófa, hogy elmennek a fiatalok. Majd a vén nyuggerek, - tisztelet a kivételeknek, - akik orbán mancsát csókolgatják, villámgyorsan megvilágosodnak, ha majd nem lesz nyugdíj, mert nem lesz aki megtermelje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.