Elfogadhatatlannak nevezte az Európai Unió következő, 2021 és 2027 közötti költségvetésének tervezetét a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Gulyás Gergely szerint a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a Kormányinfó – Mit, miért tesz a kormány? címmel tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. június 14-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján azt mondta: a javaslat a szegényebb államoktól csoportosítana át forrásokat a gazdagabbakhoz.

A miniszter – rögzítve, hogy Magyarország jövője az intézményesített európai együttműködésben rejlik – közölte: a magyar kormány csak olyan uniós költségvetést tud elfogadni, amely nem bünteti a teljesítményt, a jelentősebb gazdasági növekedést felmutató országokat. A tervezet alapján jobb helyzetbe kerülhetnek azok a tagállamok, amelyek azért fejlettebbek, mert az uniós jogot sértő gazdaságpolitikát folytatnak – mondta.

Nem fogadható el az sem, hogy a tagállamoktól vesznek el forrásokat és a migránsoknak adják. Leginkább a brüsszeli bürokrácián lehetne spórolni – jelentette ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Azt gondoltam,hogy tényleg van benne valami- amikor azt mondták erre az ifju emberre,hogy a fidesz"sztárjogásza",kulturált,értelmes.Lehet,hogy az volt valamikor.De nagyon meglátszik rajta a fideszes szicializáció. Már ő is hülyeségeket beszél, és úgy hazudik, ahogyan a Duna folyik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Dudadani megint tökhülye vagy nem a ,,szegényebb országoktól,, csak tőlünk, mert megelégelték a tömény lopásotokat !!!
kereső
Azt gondoltam,hogy tényleg van benne valami- amikor azt mondták erre az ifju emberre,hogy a fidesz"sztárjogásza",kulturált,értelmes.Lehet,hogy az volt valamikor.De nagyon meglátszik rajta a fideszes szicializáció. Már ő is hülyeségeket beszél, és úgy hazudik, ahogyan a Duna folyik.
csak úgy....
Nem rég, még magyarország volt európa jövöje és húzó ereje ,erre ez meg le degradálja a szegényebb országok közé? Rúgd seggbe viktor...
cikicakk55
Most mia baja ennek a Jogászok legtettrekészebbjének? A Magyar gazdaság szárnyal, az adósságunk csökkent( ezt szerintem még a leghülyébb Fideszes szem hiszi el) A munkanélküliség megszűnt, az életszínvonalunk nőtt, a nyugdíjak megtartották a vásárlóértéküket. Egészségügyünk Európa legjobbjai közé tartozik. Legalább is ezt mondják,ez dől a királyi tévéből, a mészáros és Vajda újságokból, a szintén Fideszed rádiókból és ugye ezt hallják az Unióban is. Ezért természetes,hogy nem egy sikeres, segítség nélkül is könnyedén elboldoguló országot támogatnak,hanem a tényleg szegény országokat,ahol tényleg ezerszám,vagy tíz ezerszám élnek a migránsok .Megértem,hogy Merkell hívta őket,de azóta már meg is bánta és Ő legalább be is vallja,hogy rossz lépés volt. Talán ha az Uniós forrásokat tényleg arra és annyit költenének,amennyit kapnak az Uniótól. Nem kéne 3x-os felárral dolgoznia az Orbánhoz közeli barátoknak rokonoknak a cégeiben. Igaza van az Uniónak,nem azért adják a támogatást,hogy az az Orbán család és baráti körének gazdagodását segítse.
Eladott Ország
A fejhangon óbégatás ideje most kezdődik. Úgyhogy amint arra számítani lehet, jön az újabb vergődés, a verbális harc, a megvédés, hogy nemhaggyuk, hogy megmutatjuk, hogy ameddig a miniszterelenököt Orbán Viktornak hívják, meg hogy a magyar emberek döntése. Ez meg a nyugati, késsel, villával enni tudók döntése: ami nyolc évig ment, abból most lett elég. Hogy hova vezet ez az egész, azt nehéz belátni, de nem is szükséges most. Az mindenesetre már most borítékba tehető, hogy az uniós pénzek hiányát még azok is meg fogják érezni, akiket a demokrácia, a jogállamiság hiánya egy pillanatra nem jutott el a tudatukig.
csipetke
Gulyás is háttal ül a filmnek.Ha nem lenne egetverő a fidesz korrupciója,nem loptak volna el iszonyatsok pénzt,nem lenne gond.És hogy miért vagyunk szegények?Mert elloptátok a pénzt az országtól.Eccerű ez,mint a fakocka...
Macskaszem
Ez azt jelenti, hogy az unijó mégiscsak tanult valamit orbánviktortől, mégpedig, hogy miként kell átcsoportosítani a pénzt a szegényektől a gazdagokhoz. Úgyhogy ne nyafogjál kisköcsög, inkább légy büszke, hogy Brüsszel tőletek tanul.
desiro57
Az a sajnálatos tapasztalatom, hogy újra indították az idióták versenyét.
A legsajnálatosabb, hogy sok új pondró tűnt fel a porondon.
Hajrá shik(etfajd)ari, durbincs és a többi fidióta, még érhettek el helyezést, a nevezés még tart.
namihami
De az is valószinűnek látszik, hogy inkább olyanoknak akarják adni, akik nem a ""lőrincbarátjaikat"" akarják gazdagítani belőle.
És ez is a téma megközelítési lehetősége...
papa.49
Végre, hogy már felébredtek a brüsszeli okoskák, csak kicsit nagyon megkésett az ébredés ezer milliárdokat csaltak el itthon a fütyiszek !!!
Jozefina
Kedves Gergő nagyon megtanult hazudni és hülyeségeket beszélni!!! Kár érte!!!
Zeta
És azoktól , akik többet loptak, lopnak!
Kis Hazánk vezetői miatt Magyarországtól.
papa.49
@Jozefina: Kupaklaja tanítványa, ő is meg a pumpáshalász ))))))))))))))))
magyarbakancs
Szerintem valamikem hányás elleni szert használ.
Mert egészséges ember gyomra felfordul ennyi süket duma miatt.
egyvandor
gulyásgergely. Gondoskodtatok róla, hogy a felzárkóztatásunkra adott pénzeknek semmi haszna ne legyen az ország szempontjából. Trükkök ezreivel gondoskodtatok arról, hogy minden számonkérhetetlen módon a saját és nertársaitok zsebeibe kerüljön. A nyöszögésed hidegen hagy.
egyvandor
@egyvandor: ... és gulyasgergely eldönthetnéd végre hogy most akkor szárnyalunk és hamarosan az első ötben leszünk, vagy szegények vagyunk. Hányinger kerülget a fideszes propagandától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.