Budapest — Már a betegek életét is veszélyezteti a Honvédkórházban kialakult válságos helyzet az orvoshiány és a felszerelések miatt – kőkemény szavak kíséretében jelentette be tegnap felmondását dr. Zacher Gábor (57), a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hétfőre hívták össze az krízisértekezletet, pedig jelenleg a miniszteri/miniszterelnöki azonnali kirúgás miatt a sürgősségi osztálynak nincs vezetője. A betegség hétvégén sem vár. Normális országban ilyenkor azonnal ideiglenesen új orvos nevez ki az osztály élére a felelős tárca, és nem az orvosra mutogat az ország első számúvá kinevezett kórházában, hanem próbálja megoldani a vészhelyzetet, hiszen műtéteket is elhalasztottak. Itt mi történik? Az elbocsátásról döntő miniszter(elnök) egy igencsak megosztó személyiségű harcostársa temetésén ömleng, majd elutazik a nomád játékok megnyitójára egy kis hétvégi feltöltődésre hogy a világ diktátorai között parádézzon, miközben itthon a sürgősségiken az ellátás hiánya miatt hónapok óta emberek halnak meg. Az ellenzéknek megint egy szava sincs. Egy normális országban már az ilyen eü, és honvédelmi miniszter nem lehetne a helyén, de az ilyen hatalom sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Dobjak be snittpalt vezeto orvosnak. O ugy is egy jolly joker.
Nessy
@Commenter: Lényeg, hogy "nem kormány repülőgépeket" szerez be, és működtet a honvédség. Ugyanis a műszerpótlás az övé.
Pálinkás Pál
Valahogy nem látom most a fideszcsicskákat!!! Ilyenkor pofátok lapos,amikor fontos,életbevágó dolgokról van szó!!! valahogy elmarad itt a mangalicaszopó emberkék véleménye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.