Ma már természetes a kormányzatnak, hogy közpénzmilliárdokat nyerő üzletemberek utaztatják a miniszterelnököt. Nem volt ez mindig így.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkoriban ugyebár a fidesz, és orbán szerint az MNB elnökének 2 milliós fizetése "pofátlan" volt. Mennyi is a jelenlegi elnök fizetése? 5 millió. Továbbá több százmilliárdos alapítványok, kastélyok, műkincsek közpénzből . Melyek majd csiribi, csiribá, köztulajdonból magántulajdonná alakulnak!
Tényleg nagyon ostobának néznek bennünket, de megtehetik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Nessy: "Tényleg nagyon ostobának néznek bennünket, de megtehetik! "
Nem, nem ostobának, hanem gyávának tekintenek. Nagyon is jól tudják, hogy az ország felnőtt lakosságának nagyobb része elítéli Orbánék kormányzati gyakorlatát, felismeri a korrupciót, a csalást, a cinikus propagandát, csak meg vannak félemlítve vagy meg vannak fizetve. Azért nem véletlen, hogy két jogszabályt már első nekifutásra lezüllesztettek a saját szintjükre, ezek: a tákolmányuk és a választási törvényük. Ezek segítségével hazudnak rendszeresen 2/3-ot maguknak.
csipetke
@CsipkeRózsa: 14:01 Hát ja.Akkoriban még csak a plafont verte a korrupció,ma,orbániában valahol a világűrben,a Mars környékén van a teteje.Akkoriban az államtitkár becsületből lemondott,ma ezt a szót a mostani vezetők talán régi lovagregényekből ismerhetik.Valahol,hallottam,talán a showder-klubban,hogy:-Biztosan van becsületes politikus,de mi nem ismerünk ilyet.
Edmond Dantes
De a legfelháborítóbb a miniszterelnökség sajtófőnökének a nyilatkozata,aki lelkesen jelentette be,hogy "Orbán miniszterelnök úr" nem az adófizetők pénzén utazik!!! Tehát akkor minden rendben van,pofa be!!! Még egy banán köztársaságban is tökön rúgnák ezért a sajtóst,de még a gátlástalan,pofátlan miniszterelnököt is,aki még a látszatra sem ad.Az meg csak természetes ,hogy Garancsi véletlenül kapja rendszeresen a milliárdos megbízásokat és a két dolognak nyilván semmi köze egymáshoz.Tegnap este a megtért Hír tv-ben az egyik seggnyaló újságíró nem az üvöltő korrupció tényén,hanem azon volt felháborodva,hogy miért ezzel foglalkoznak az újságírók és vajon ki fizette őket!!!? Az a barom még azt a kifejezést sem ismeri,hogy mi az a tényfeltáró újságírás,ami minden demokráciában normális,sőt elvárt feladata a sajtónak. Orbán mára már lezüllesztette az országot a saját szintjére.
Nessy
@Edmond Dantes: Pont azért mond ilyen baromságot az "újságíró", mert látja a valóban tényfeltáró kollegáinak a "szárnyalását" a munkahelyükről egy perc alatt!
kereső
@Nessy: na ezeket az "ujságirókat"hivta valamikor a köznép "firkászok"-nak.
tulipan
@kereső: Ma azokat nevezi igy, a narancsos horda és sleppje, akik (véletlenül,) feltárják a vezető réteg disznóságait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.