A 444.hu úgy tudja, a magyar kormány nem akart olyan közös nyilatkozatot aláírni, ami Kína érdekeivel megy szembe, ezért végül nem állapodtak meg semmiben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
NA ez a nem semmi ... Amikor mar nincs olyan szervezet a Foldon, ahova orban elkotelezetten tartozni akarna. Mondja mar meg neki valaki, hogy a 4.5 millio nyomorgo kozepkorujaval, a 3 millio nyomorgo nyugdijasaval, meg a sajat 2.5 millio idiotajaval kb annyit jelent a Fold terkepen, mint legyszar a Kreml plafonjan... Ennek semmi se jo,... Nem jo az unio, nem jo a sajatmaga altal eroltetett V4-ek, nem jo a NATO,- megis, ki a kurvaanyjahoz akar tartozni? Vajon ha nagy szar lesz, es Ukrajna meg /vagy Oroszorszag is elindul Magyarorszag fele, mert megelegeli a dagadt pavatancos ugyleteit, akkor ki a gyasz fogja megvedeni Magyarorszagot, annak szerencsetlen lakoit???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Mi lenne,... Mennek a magyar kenyszer-besorozott katonak Kinaba... Akarhogy oszt-szoroz a puhos torpe, letszamilag megiscsak KIna lenne a nagyobb szivas, nem?
Nessy
Orbán már tényleg kezd egy dacos kis gyerek szintjén viselkedni! Imád egyedűl vétózni, mert így ő kerül 5 percre a hírekbe! lassan már mindenre nemet mond! Egyik nap a fehérre, másik nap a feketére!
papa.49
Előbb, utóbb a V4 i is kihátrálnak ebből az Visegrádi egyezményből mert a számukra is követhetetlen lesz a csuti kretén !!!
Commenter
@papa.49: mindent bomlaszt...uniót, V4-eket...ja a nyártól ebben áll az ő "erőssége"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.