„Olyan környezetben nőttem fel, ahol sosem kellett választanom Nyírő József, Herczeg Ferenc és Esterházy Péter között, sem stílusuk, sem politikai nézeteik különbözősége miatt, csak írásaik színvonala volt az érdekes. Meggyőződésem, hogy ez olyan stratégia, amely az irodalmi múzeumhoz hasonló…

Forrás: kotoszo.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bevégeztetett

Sokáig tagadták, de az az igazság, hogy jól kifőzték

A héten már az utolsó napjait tölti a PIM leváltott főigazgatója. Mit mondjak már eddig is voltak apróbb „eredmények”, de ő az első igazi nagy vad a kultúr-kampfban.
Az ellene indított, a derék Szakács által artikuláltatott hadjáratnak nem csak ténye, de megfogalmazása sem volt piskóta: „Prőhle főigazgató úr műhelyében tobzódnak a magyarokat és Orbán Viktor miniszterelnököt gyalázó balliberális véleményformálók. És Prőhle úr fizeti a számlát, természetesen nem a saját zsebéből, hanem a magyar adófizetők pénzéből.”. Amiben az igazi pikantéria (a többi megszokott), hogy milyen érdekes ők mégis csak tudják, hogy nem a saját pénzüket osztogatják!!! =))
Az index.hu számol be róla, hogy: „Prőhle Gergely, a Petőfi Irodalmi Múzeum nemrég menesztett vezetője az Evangélikus Életnek adott interjújában.” neszélt a távozásáról.
„Olyan környezetben nőttem fel, ahol sosem kellett választanom Nyírő József, Herczeg Ferenc és Esterházy Péter között, sem stílusuk, sem politikai nézeteik különbözősége miatt, csak írásaik színvonala volt az érdekes. Meggyőződésem, hogy ez olyan stratégia, amely az irodalmi múzeumhoz hasonló közintézmények számára is vállalható” – ezzel a mondattal kezdődik az interjú.
Nos a helyzet az, hogy ebben sok igazság van még akkor is, ha sem a névsor, sem pedig az argumentumok felsorolása nem véletlen!!! =))
justhpeter
Csak az történt, ami mostanában rendszeresen. Megint szegényebb lett a NER egy tisztességes kereszténnyel.
RonaGyuri
@justhpeter: In regione caecorum rex est luscus!!! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Sajnos torzszülöttből több van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.