Lázár János keményen nekitámadt Botka László szegedi polgármesternek egy interjúban, bűnözők polgármesterének nevezte. Botka visszaszólt: szerinte Lázár Szeged hűbérura akar lenni.

Lázár a következőket mondja az MSZP-s polgármesterről, aki 16 éve vezeti Szegedet:

Botka ma már nem a szegediek, hanem e szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni.

Botka már vissza is szólt: Lázár hűbérúr kastéllyal

Fotó: Facebook

Botka Lászlót az Index kérdezte meg, aki azt mondta: megérti Lázár János frusztrációját, mivel februárban elveszítette a városát, áprilisban kidobták a kormányból.

Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérúra akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá

- szúrt oda a szegedi polgármester, Lázár János vadászkastélyára utalva. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Lázár most szinte hisztérikusan be akarja bizonyítani hűségét a párthoz,alkalmasságát nagyobb feladatok ellátására is,továbbá azt,hogy mit vesztett vele Orbán.Az ilyennél veszélyesebb,aljasabb ember nincs,ilyenekből verbuválódtak már nem is a Kádár,hanem előtte a Rákosi rendszer verőemberei.Hatalmasat tévedtem,mikor azt hittem,hogy ő egy másfajta fideszes.Nem,ő a legszarabb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Edmond Dantes
Lázár most szinte hisztérikusan be akarja bizonyítani hűségét a párthoz,alkalmasságát nagyobb feladatok ellátására is,továbbá azt,hogy mit vesztett vele Orbán.Az ilyennél veszélyesebb,aljasabb ember nincs,ilyenekből verbuválódtak már nem is a Kádár,hanem előtte a Rákosi rendszer verőemberei.Hatalmasat tévedtem,mikor azt hittem,hogy ő egy másfajta fideszes.Nem,ő a legszarabb.
papa.49
@Edmond Dantes: Én csak ismételni tudom a Rapcsák András véleményét a cserpákszarjankóról ,,TÁSKAHORDOZÓ,, találó, és igaz is !!!
Botkának meg igaza van ebben !!!
wagabund
@Edmond Dantes: na, amit írtál, abból pontosan kiszámítható, hogy a feladatott kiválóan fogja végrehajtani...és jutalmul kap egy brüsszeli helyet.. attól jobb nincs.
Sámannus
Eldugult a Janó budija, má szarni sem tud a kastélyban. Nagy a baj tesvírek. Mehet a csuti telepre bakternak, ha nem jön neki össze egy jó kis muri, vagy majd nyit a kastélyában egy szopófarmot.
Willissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük = = > www.3xDate.top
tothjani
Lázár már fél Csongrád megyének a Földesura, Szeged egy szép nagy város lehet hogy azt is megkapja a gazdától.
Ha a Fidesz Lázárt jelölné és rendesen rádolgozna a választásra akkor simán nyerne is.
És nagy szükség is volna rá hiszen Szeged züllött város ott az emberek mulatnak, programok vannak, nálunk 27 évesen az első szava az volt, nincs több városi rendezvény aki szórakozni akar fizessen, és még a mutatványosokat is kitiltotta a városból.
tothjani
@Horizont:
Orbánra nem haragszik hiszen nyal neki ezerrel, hátha megkapja a hatalmat.
De,.. ha megkapná Orbánt azonnal börtönbe dugná, mert neki megvan az a jó szokása hogy akik hatalomra segítik azokat pár hónap alatt kicsinálja, nehogy veszélyeztessék a hatalmát.
Az önkormányzattól azonnal rúgták ki azokat akik nyilvános rendezvényen kimondták annak a 2 embernek a nevét akik intézték a megválasztását és fizették a kampányát.
cikicakk55
A fiamék már 14 éve laknak Szegeden. Mi is elég gyakran járunk át,mert sok egészségügyi ellátás csak ott van. Szeged gyönyörűen rendben tartott város. Botkával a Szegeden élő emberek legnagyobb része meg van elégedve. Most őszintén! Kit érdekel,hogy miben van benne,ha a rá bízott munkát rendesen elvégzi? A Fidesszel sem lenne gond,ha a nép nem csúszna egyre lejjebb.Amennyiben minden embernek lenne annyi fizetése,vagy annyi a nyugdíja,hogy megélhessen belőle. Nem úgy mint Ők. Sokkal szerényebben,de hitel és kölcsönök,tartozások nélkül. Persze,akkor nem futná ennyi stadionra,meg szavazatvásárlás miatt a határon túliaknak minden félét építeni. Talán nem lenne ilyen gazdag és hatalmas kiterjedésű a holdudvar,de Orbánt legalább hagynák az emberek élni,ha Ő is hagyná az embereket élni. A Kádár rendszerben sem érdekelt senkit,aki nem volt a Pártnak tagja,hogy éppen mi van a parlamentbe. Az volt az érdekes és a fontos,hogy a fizetésünkből megéltünk,futotta mindenre ami szükséges volt. A párt meg csináljon amit akar,de első legyen a nép nyugalma és élete.
Lepényleső
Nyomozóhatóság? Itt? Most? El sem kezdik a nyomozást,mindenki tudja mi lesz az eredménye?
Macskaszem
Orbán kirugdosta a virágkosarából, különben a fejére nőtt volna. A törtető, mindenkin átgázoló gátlástalan szarházi ezt nehezen viseli, mindenáron vissza akar kerülni a hatalomba, foggal körömmel harcol, eszközökben nem válogat, minden aljasságra képes.
Jozefina
Csak nehogy Lázár kerüljön a saját csabdájába!!!?? Botka és Márky kíváló polgármesterek és azt az ott élők nagyon jól tudják. És egy beruházásnak, amely átível a kát városon és környékén ők bizonyára nem akadályai. A baj az lehet Lázárnál, hogy talán a beruházásokból nem tudnak elég sokat ellopni a saát zsebükbe, ezért kellene neki szolgalelkű fideszes polgármester!!!???
SystemError
Van egy pár ember a listámon, aki meg fogok "locsolni" a tenetőben.. Akkor elkezdődött, mostantól, hogy azért, hogy a zsírszar metse a bőrét inkább balkánt csinál a hazájából..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.