Valami megváltozott a magyar belpolitikában. A múlt szerdai parlamenti közjáték, az ellenzék nem várt akciója új helyzetet hozott létre az addig teljes egészében Orbán uralta politikai, kommunikációs térben. Láttuk, hogy az ellenzéki lépés a kedves vezetőt is meglepte,kényszeredett mosollyal, zsebre tett kézzel igyekezett idegességét leplezni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Vajon hol bujkál orbán??? Miért nem mer a népe szemébe nézni!!! Igaz szotyimagot köpködni elég kevés IQ-val is lehet!!!
Jozefina
Vajon hol bujkál orbán??? Miért nem mer a népe szemébe nézni!!! Igaz szotyimagot köpködni elég kevés IQ-val is lehet!!!
Nessy
@Jozefina: jelenleg Bécsben van! Kósa is ott készül a karácsonyi bevásárlásra. Ott viszont nem ajánlatos az utcán szotyí magot köpködni, mert ha elkapják fizetni kell!
Jozefina
Ezek a fiatalok a nemzet hősei, akik e percekben is kiállnak orbán diktatúrája ellen!!!
F_Viktor
"Már nem a rabszolgatörvényről szól “csak” az utca hangja, hanem előtörtek a mélyből az elmúlt évek sérelmei, amelyeket eddig az emberek magukba fojtottak."

Erről beszélek 2012 óta, nem lehet tudni mi, mely, a magyar népnek, vagy csoportnak nem tetsző orbáni mocskos álom veri úgy ki a biztosítékot, hogy elsöpri a szellemi toprongy zsarnokságát.
papa.49
@Jozefina: Ment egy kört Gratz, utána a vacsorára Bécs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.