Jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú Rádió7, ami Makón is Kisteleken is sugároz, írja a promenad.hu. Az egyik újdonság egy közéleti műsor lesz, amit szombat délelőttönként követhet majd a hallgatóság, a műsor állandó házigazdája pedig Jeszenszky Zsolt lesz. Jeszenszky a műsorban olyan újságírókkal vitathatja majd meg a legfontosabb országos és helyi ügyeket, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó vagy Apáti Bence. A rádió hangja egyébként Rékasi Károly lesz. A Rádió7 tavaly októberben került Bada János, Csepreghy Nándor és Rákay Philip tulajdonába. Rákay korábban a Magyar Televízió vezérigazgató-helyettese volt, illetve Csepreghy Nándor az idén tavaszig Lázár János vezette Miniszterelnökségnek volt miniszterhelyettese és államtitkára. Bada János pedig ügyvéd, aki Lázár gimnáziumi évfolyamtársa volt. Annak a hódmezővásárhelyi Batidai Vadászkastélyt működtető zrt.-nek tagja, amiben Lázár János is vett tulajdonrészt, aki hónapokig visszautasította, hogy köze lenne a több százmillió...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, az idősebb korosztály nosztalgiázhat! Csak Bayer elvtárs most nem a Szabad Nép hasábjain, hanem az éter hullámain dicsőíti az éppen regnáló hatalmat!
CsipkeRózsa
Bayer Zsoltnak van akkora feneke, hogy ilyen sok lovat tud megülni egyszerre?? Még több helyen fröcsöghet!
Sámannus
Ezek a fütyi élharcosai. előre röhögő görcsöm van tőlük. Azt hiszik hogy Ferenc testvérrel, vagy Bajnaival van dolguk.
Köcsögök ti csak lábon lövitek magatokat, és csak a pofonokért mentetek oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.