Bajnai Gordon videóüzenetben biztosította támogatásáról Karácsony Gergelyt, miután utóbbi egyelőre alulmaradt Horváth Csabával szemben a baloldali előválasztáson. Nemrég az egykori SZDSZ-es Bálint György is Karácsony mellett kampányolt. Ritkán szólal meg Bajnai Gordon, mióta csúfos vereséget szenvedett a 2014-es országgyűlési választáson. A volt miniszterelnök, a közben megszűnt Együtt alapítója most mégis videóüzenet tett közzé, amelyben közölte, hogy elmegy az előválasztásra, és ott Karácsony Gergelyre fog szavazni. Bajnai arról beszél a videón, hogy azért áll ki a Párbeszéd társelnöke mellett, mert – így a magyarázat – Zuglót ellenszélben is sikeresen vezette az elmúlt években, a kutatások alapján pedig „toronymagasan Karácsony Gergőnek van esélye arra, hogy legyőzze a Fidesz emberét”. Feltűnő, hogy Bajnai Gordon egy nappal azután sietett Karácsony segítségére, hogy az egyelőre alulmaradt Horváth Csabával szemben az előválasztás baloldali fordulójában.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: Én azon vagyok fennakadva: Mit szimbolizál nála Ploesti?
Tudtommal nem is magyarok lakják, bár biztos akad néhány!
Commenter
@bencemacska: Erre sosem válaszol.Ploestit folyton bányakecónak nevezi, trágyadombnak, pedig Ploesti jobban néz ki mint mondjuk a magyar szellemfalvak, Pedig nagyon messze van a mélyszegény településtől, utána lehet nézni. Nyilván arra céloz, ? hogy az ellenzéki hozzászólásokat idegnek írják.Olyan románok, mint én.
Ploesti szerintem olyan nála, mint a lottó: ezt dobta a gép. Írhatna Hincesti-t is.
Rockxy
@durbincs: A libás sztoriból ki van mosdatva gordon.
A libaúsztatóban még volt annyi tiszta víz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.