A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint a "brüsszeli bevándorláspárti politikusok" bújtatott jogalkotással próbálják kötelezővé tenni az ENSZ globális migrációs csomagját, amelyről korábban azt mondták, nem lesz kötelező.

Menczer: "a holland bevándorláspárti politikusoknak semmi joguk nincs arra, hogy Magyarországon vizsgálódjanak"

Menczer Tamás. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt 

Menczer Tamás kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta,

a migrációs csomagot kilenc uniós tagállam nem fogadta el, mégis minden uniós dokumentumban hivatkozási alapként akarják használni.

Az uniós tagállamok és az Arab Ligához tartozó országok külügyminisztereinek hétfői brüsszeli tanácskozásán Magyarország olyan dokumentumot nem támogatott, amelyben a migrációs csomag közös álláspontként volt feltüntetve – tette hozzá.

Kijelentette,

antidemokratikus a migrációs csomagot közös európai álláspontként feltüntetni, hiszen az uniós tagállamok egyharmada nem szavazta meg.

Az államtitkár közölte, az ENSZ migrációs csomagja nem megállítani, hanem megszervezni, legalizálni szeretné az illegális bevándorlást, ezért az összes dokumentum, amely erre a csomagra hivatkozik, ugyanezt a célt szolgálja.

A magyar kormány ezzel nem ért egyet, Magyarország meg akarja állítani a migrációt, és ott szeretne segíteni, ahol a baj van

- hangsúlyozta.

Menczer Tamás úgy fogalmazott,

a magyar diplomácia elszigetelődése a bevándorláspártiak régi vágyálma, ezt a vádat "négy éve halljuk, és közben diplomáciai csúcsidőszakok követik egymást, ezért az elszigetelődésen Szijjártó Péter külügyminiszter mosolyogni vagy hangosan nevetni szokott."

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Menczer Tamás arról beszélt, hogy az arab országokkal a határvédelemben, a terrorizmus elleni harcban és a gazdaságfejlesztésben kell együttműködni.

Az Arab Liga országain belül is vannak, akik nem akarnak népességcserét, meg akarják védeni a határaikat, és a helyben maradást kívánják segíteni – tette hozzá.

Azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány nem fogadja azt a holland parlamenti delegációt, amely a magyar jogállamiság helyzetét vizsgálná, Menczer Tamás elmondta:

Hollandia nem Magyarország felügyeleti szerve, a holland bevándorláspárti politikusoknak semmi joguk nincs arra, hogy Magyarországon vizsgálódjanak.

"Mi lenne, ha egy magyar csoport meg azt vizsgálná, hogy fordulhat elő, hogy Hollandia előző budapesti nagykövete az Iszlám Állam terrorszervezethez hasonlította Magyarországot pusztán azért, mert nemet mondunk az illegális bevándorlásra?" – tette fel a kérdést az államtitkár.

Judith Sargentini és Frans Timmermans – "Soros György embere, az európai bevándorláspártiak vezetője" – is holland, ők biztos "mozgatják" a kapcsolataikat

- tette hozzá Menczer Tamás.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanaz kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintázgat, de ha alrt van jön iz igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető automata pincsije?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Gondolom, biztosan így van. ...ha már Menczer mondja...
Eladott Ország
Szijjártó viccminisztériuma, a Külgazdasági és Külügyminisztérium a sajtófőnök Menczer Tamás hangján keresztül teleóbégatta, hogy Magyarország a demokrácia fellegvára. Orbán Viktor Európa jövőjének, a felsőbbrendű kereszténység végvárának és földi paradicsomának, az emberbaráti szeretet és derű homogén, fehérbőrű lángoszlopának képzeli magát – egyszemélyben is és mindannyiunk nevében plánehogy. Minket nem kell győzködni, Menczer úr, a hithű követőket pláne felesleges, ők minden azerbajdzsáni, fülöp-szigeteki, mongóliai, kazahsztáni, fehéroroszországi látogatást is kitörő diplomáciai sikerként értékelnek és meg sem fordul a fejükben, hogy aki sötét-véres diktatúrák lábai elé dobja magát, az maga is diktatúrát épít. De nem baj, ők így szeretik.Kicsit olyan, mintha saját magukat győzködnék az elvtársak. Nem véletlenül, bár mi pontosan látjuk, amit kell: egy gyenge, leszakadó uniós tagállam vezetője (az Európai Unió elsőszámú destabilizátora) Törökországhoz, Oroszországhoz, Kínához és Izraelhez dörgölőzik és világossá teszi, hogy igenis követendő példaként rajong emberi jogokat lábbal tipró, korrupt, a hatalomból kirobbanthatatlan, erőszakos diktátorokért.
Qqberci
Persze... A pénzüket adják ide, aztán kuss legyen!...
tudode
Annyit lehet tudni a VILÁGHÁLÓRÓL erről a se vége, se HOSSZA nincs államtitkárKÁRÓL, hogy a Duna TV sportriportere volt, felkúszott a SZAMÁRLÉTRÁN addig, hogy
.
--- Menczer Tamás - a foci Eb kommentátora
www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=l5nnIkm_vK4
.
Egész jól beilleszkedett a PAPAGÁJKOMMANDÓK közé, ahol elegendő a GÖMB UTÁNI rohangálás!
desiro
"Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára" ez egy nagyon fontos beosztás."
Ez is indult a hülyék versenyén.
desiro
Valami ó migráncs lehet a lelkem a kinézete alapján.
solidedge
Nekünk magyaroknak viszont jogunk lenne vizsgálódni, de nekünk se lehet.
kokopelli
@desiro: ..neki már sikerült az "imigráció",vagy csak egy vonóhúzással több van benne,
mint a főnökében!?
advocat
És mi tiltja, hogy idejöjjenek? Akár turistaként? Mert akkor legalább látják az "életet".
kokopelli
@advocat: apropó:,ha ide jönnek:
...nagy lesz a felháborodás,ha a kormány kiböki a legújabb német autóreklámot!
Kb. úgy megy:...egy vadi autó kőröz a belváros utcáin és megy a hangaláfestés...:
"Budapest nagyon szép város stb,stb...de a város utcáinak hepe-hupáin győződtem
meg arról,hogy milyen magasszintűek az autó lengéscsillapitóinak technikai megoldásai! "
Várom a tiltakozást,ha meghallják,mivel Pesten is jön a SAT1,RTL,ProSieben,VOX stb...!
(;-))
tulipan
Na igen! Igaz a mondás: "Mindenki magából indul ki!" Aki maga, VÉGLETEKIG SUNYI, ROSSZINDULATÚ ÉS OSTOBA, az mindeki másról is mindig ugyanezt feltételezi!!!
A hollandok pedig a végletekig JÓINDULATÚAK, de DEMOKRATÁK!!! NEM tolerálják a DIKTÁTOROKAT!!!
volvós
Kis köcsög !!! Ezt a petibohóc írta le neked, amikor az ov(r)ális szobában
" megbeszélést " tartottatok ??? ( - Jaj de jó Főnök, told tövig belém ! )
tulipan
@advocat: Hivatalos út lett volna, a parlament fekérésére,amiből jelentést kellett volna tenniük! Tudod, ezek nem narancsos "sumákok"!
Lepényleső
Annak ha van joga egy ország nevében nyilatkozni aki csalások sorozatával bitorolja
a hatalmat,akkor pl;holland politikusoknak az adott ügyben miért ne volna joga vizsgálódni?
papa.49
Ha valakiknek, PONT A HOLLANDOKNAK joga kutakodni, mert elunták, hogy a csuti gazdagodik a pénzükön ENNYI !!!
vadsanca
Az EU-n belül az vizsgálódik aki akar! Nem kellet volna belépni és akkor megszabhatjuk törvényeinket.Az elmúlt 40 év alatt meg az Brezsnyev diktált. De mit akarnak a mindenkori vezetőink? Tudják egyáltalán? A jó az kell, a rossz meg nem. Nagyon gyerekes viselkedés!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanaz kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintázgat, de ha alrt van jön iz igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető automata pincsije?
staro2
Ki ez a menczer?
Egy tehetségtelen újságíró utánzat államtitkár lesz és héléból minden marhaságot összebeszél.
arcmás
varosikurir.hu/menczer-tamas-aljassaga/

M1G
Az a helyzet, hogy a geci Orbán körül, a fideszben, a kormányban, a családban, a barátok közt, túl sok az egy négyzetméterre jutó geci... Igazából mindenki geci Orbán környezetébe (geci = aljas rohadék, primitív gazember)
tulipan
@durbincs: Te barancso seggnyaló, szaros pofájú Sügár, ott a Ploeti bányakecódban! Neked kéne szundikálni inkább ? mert nagyon is elhasznált már, az a parányi agyacskád!
Eladott Ország
Menczer Tamás, te lófaszjankó! Ki az egyik legnagyobb befizetője az EU-nak, Magyarország vagy Hollandia?! Ki lopja el az Uniós támogatásokat ?! Te mire vagy büszke te nagyon hülye! Szánalmas bohóc vagy wazze!
szaboria1
Orbán egyre több tudatlan szed elő a hülyesége hangoztatására.
arcmás
A magyaroknak, és a világon mindenkinek jogában áll hallgatni, és csendben, lélegzetvisszafojtva figyelni, ahogy Orbán kiépíti az állampárt rendszert.

Szerintem Orbán megirigyelte, hogy Trump rendszeresen találkozik Kim Dzsongunnal. Csak azért akar gyorsan diktátor lenni, hogy vele is találkozzon végre Trump.

Mama, Dzsonnál van gun?
Nem tudom, Kim. Mindjárt megkérdezem tőle.
Kim kérdezi, Dzson, van nálad gun?

www.youtube.com/watch?v=9-H8Yxz5fJs
menekült
Felháborító!
"a migrációs csomagot kilenc uniós tagállam nem fogadta el, mégis minden uniós dokumentumban hivatkozási alapként akarják használni."
Ez az úniós tagországoknak mindössze a 32%-a, mégis hivatkozási alap! Tiltakozzunk!

Vegyenek inkább példát 0rbánról. A nemzeti konzultációira a szavazók 18%-a válaszolt, természetesen mind igennel (persze hogy elhisszük, nem kell bizonyítani), na EZ lehet hivatkozási alap! Nem az únió sz@ros 32%-a!
tulipan
@Durbincs: Te narancsos seggek kinyaldosója, saros pofáju félfsroknyi Sügtr, ott a Ploesti bányakecódben, vagy 10 emeletnyi mélyben, Te nyamvadt - Azt' mond csak Te Herélt meg volt már a minivisli mérés ma is ? persze a 5 mm-es répácskád lett a legkiesebb ? hiába ilyen az élet , lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe-szörny ? csak alíg 30IQ-s? a szegény apád - anyád csak sírnak ha a szemük elé kerülsz ? hogy a 2 elemi óta, ahol elhasaltál sokadszorra, immár végleg ? és azóta mire vitted? ennyit csak arról a rettenet eszedről ? Te elmeroggyant firkamatyi?
moareka
Amikor még csak szürke bemondó tetszett lenni, akkor még nem volt nagy arc...azóta meg volt a továbbképzés...
desiro
@tulipan: Nincs agya a féreg is éhen halt a koponyájában.
babp1982
Ez meg ki a faxom?Jó sok vaj vanna fejükön,hogy egy kia vizsgálódástól így be vannak xarva-:))) Egyébként már durvára unalmas eza a soros meg migràncsozás , fityeszék nem képesek ujat kitalàlni! Ja hát persze,hogy nem ahhoz kéne egy fingeisten félw koponya , de ezek között egy őrült a kiràly az alattvalók meg 0 IQ val rendelkeznek-:)))
SystemError
maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyalü, szaros pofáú, félfaroknyi Sügér, ott Ploestiben, abban a 10 elemelet mélysségben levő banyakecódba? Megint csak okádod a hülyeségeidet? lejárt a bónuszod ? szedd s minivirslis, a kenyér hátát azt vissza a sertéstelepre ? te kis szemét mócsing ? nagyon vár már rád a disznókák etetése, meg a vályú csutakolás ,? Kuponod meg ez évbe nem lesz ? ugye tudod ? mert rettenet randa a modorod ?,: A Bedes Barlang megvott ? azt' alaposan KIHISZTIZTED a Bakondi-vakrémületedet is ott??
polar450
@durbincs:
Majom!
Téged itt nem szeretnek, úgy tűnik! Persze nem is csoda, ekkora barmot spirituszba ültetve kellene mutogatni elrettentő példának!
tulipan
@durbincs: Bemutatkoztál te romén??? Ballonkabátos Bedofil -nagyon várják már a sitten az ő kis Csudafurulyájukat ? S.O.S
Pedi .../kopaszok /
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
polar450
@durbincs: Nem a guglin találtam, majom, a gugli téged nem enged be!
tulipan
@durbincs: Na, te narancsos seggnyalosó, szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott Ploestiben a 10 emelet mélyben levő bányakecódban!! Tew Ballonkabátos Bedofil -várják már a sitten az ő kis Csudafurulyájukat ? S.O.S Pedi .../kopaszok / Játszótéren meg az anyukák dugják farodba, az automataesernyöket ? töki -ejha -nyomd csak meg a gombot - s az esernyő már bent a farodba nyílik ?
Te szerencsétlen szörnyszülött, szutykos román
tulipan
Nem tudom, de én a hollandiai pártok neveinek pontos ismeretében, nem tudok olyan pártról, hogy "bevándorláspárt"! Mi lehet ez vajon, hollandul? Avagy,honnan szedhették, ezek a takony narancsos hiénák, ezt a baromságot?
csak úgy....
@durbincs: te vagy az, kis muki? apád hun van ? ívni ?
csak úgy....
@durbincs: köne neked is egy agyprotézis, mint a bikinis csóltánynak?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.