Pedig a feljelentés érdemi elbírálás nélküli elutasításáról a Központi Nyomozó Főügyészség levelet küldött Jávor Benedek EP-képviselői budapesti irodájának címére. Azonban ez „nem kereste” jelzéssel érkezett vissza a feladóhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A Posta teljes terjedelmével a kormány - és alteregója, az ügyészség - mellett áll!
Aki Én
Jávor jobb ha vigyáz magára, mert ráküldik a jávorvadász Semmilyen Zsótit, azt a pedofil tekintetével leteríti őt is.
Eladott Ország
A fidesz aljasságának nincs határa! “Több egymástól független magyar és uniós forrás egybehangzó állítása szerint a magyar kormány kiveszi a Bizottságnak leadandó végleges számlacsomagból az Elios által megvalósított, az OLAF által vitatott közvilágítási projektek számláit. Azaz gyakorlatilag lemond az uniós finanszírozásról, reménytelennek ítélve, hogy meggyőzze Brüsszelt a projektek jogszerűségéről. Ez lényegében beismerése annak, hogy a Tiborcz István, foglalkozására nézve vő, érdekeltségébe tartozó cég törvénytelen, korrupt módon nyúlta le az uniós pénzt”.
Ezt Jávor Benedek blogján olvashatjuk nagy örömmel. Végtére is alig 13 ezerszer egymillió forintról beszélünk – csak a demagóg kisördög ugat belőlem: ebből a pénzből az elmúlt években kilakoltatott tízezer családot valószínűleg meg lehetett volna menteni a hajléktalanságtól és a széthullástól -, ennyit feltétlenül megér nekünk Orbán Viktor veje. Pont. Menjünk szépen alukálni. Én a Tavasztündérről szeretnék álmodni. Hátha sikerül.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/02/IMG_6593.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.