Magyarországon nagy vihart kavart a miskolci rendőrkapitány kijelentése, amely szerint a városban szinte az összes rablást cigányok követik el, eközben vannak olyan országok, ahol bőrszínük alapján készítenek statisztikát a bűnelkövetőkről.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Reggel megkérdeztek egy érdekvédőt, nem lenne-e jobb követni az angol példát és a bűncselekményt elkövetőknél számontartani az etnikumot, bőrszínt. Hiszen lehet, hogy akkor kiderül, hogy a magyarok is ugyanannyi bűncselekményt követnek el. A válasz az volt, hogy nem lenne jó, mert valószínüleg nem ez derülne ki.
nanena
Azt is mondta ez a kriminológosérdekvédő, hogy az angol helyzet más. Mikor kérdezték miért, azt válaszolta, mert Angliában nagy számú bevándorló él és ott toleránsabbak az emberek Vagyis magyarul, nem válaszolt semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.