Kállai Mária, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta: a Csáklya úti híd megépítése azért olyan fontos, mert a többszörösére növekedett gépjárműállomány és -forgalom következtében Szolnok város közúti közlekedése az ellehetetlenülés határára érkezett. A város szerkezetéből adódóan a szűk keresztmetszet a tiszai átkelés.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi lesz a 65 milliárdért szétbaszott területtel, amit a Simlicska épített a 32 út mellett ??? Több mint 100 hektár igen jó minőségű földet basztatok ott el, csupán azért hogy a Lévaiak mocsaras Natura 2000 minősítésű földjeit az állam megvásárolja, most ott áll a földeken az odahordott rengeteg föld meg az emelvényre tervezett út egy része !!!
És mi lesz a Szajolt, Törökszmiklóst elkerülő utakon már készen lévő beton építményekkel ???
papa.49
@Horizont: Most néztem a térképen ezt az utcát EZ MEGINT ZSÁKUTCA LESZ !!! Tudod hol van ez a ,,csáklya utca a VÁROS KÖZEPÉN a régi 4 főúttól kb 1 km délre a Tisza mindkét oldalán sűrűn beépített terület, ráadásul Abony felé még sok ipari üzem is van !!!
Gratulálok a NAGYESZŰ VÉN KURVÁZÓS POLGINAK, MEG A KÉPVISELŐ ASSZONYNAK IS !!!
papa.49
@Horizont: A város közepén nem kéne ilyen valamit még tervezni se, a mostani 4 főút nyomvonalán kellene megépíteni a másik két sávot ... Nem tudom mennyire ismered de Abony ,,nyugat,, tól kezdődően két vasúti híd, és a Tisza híd a Szent István híd kivételével az összes keresztező útnál már úgy építették meg, hogy a plusz két sáv elfér... A kisajátítások is megtörténtek, egy helyen van ahol lakóházakat kellene bontani a 442 út után a Holt Tisza hídjánál, utána megint csak mezőgazdasági területek vannak egészen a MOL kútig onnan meg Szajolon keresztül 2x2 sávos az út egészen a Törökszentmiklósi első bejáróig ...
A tervezett új nyomvonal a Tiszától nyugatra a városban menne, a Tiszától keletre meg a multik által használt területen, és végül kapcsolódna a RÉGI 4 főúthoz ami most egy körforgalomtól indul a gát tetején keletre és az említett MOL kútnál éri el a szajoli utat !!!
Szerintem ez úgy marhaság ahogy van, de már 1.6 milliárdot a ,,tervezésre,, ki is adtak !!!
papa.49
@Horizont: Nincs ennek a hídnak ott semmi értelme, de még egy adalék, történt úgy bő egy hónapja, hogy a szolnoki polgi ( a vén kurvázós) kiállt az épülő 4 főút Cegléd és Abony közötti szakaszára ezzel a fütyiszes képviselővel, és elmondták a vakvilágba, hogy ,,mindjárt kész az új út és ők átadják,, !!!
Én néztem talán nem jól látok a szolnoki polgi a Pest megyei szakaszon, a képviselőről nem tudom, mennyi a körzete, de a polgi az kiakasztott, ennyi erővel elmehet mondjuk Debrecenbe a BMW beruházás területére és ott is elmondhatja az ,,avató beszédét,, !!!
Ez már tényleg kész röhej !!!Hát ha busszal jöttök akkor a ,,Peni,, előtt mentek el a Tószegi úton, kb. oda tervezik a várost ,,tehermentesítő utat ,,!!!
A következtetéseket magd is letudod vonni ...
papa.49
@durbincs: Kuss a telibebaszott mocskocs rohadt büdös kurva román anyádat te tetű kitépem a szaros nyelved világos ???
papa.49
@durbincs: Kuss a büdös kurvaanyád te rohadt szemét tetű román geci kitekerem a szaros nyakad !!!
papa.49
@durbincs: Én meg leszarlak téged rothadt román geci !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.